• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar az once wc de genıtalden uzayan akıntı geldı yumurta akı gıbı ya ozur dıleyerek yazıyorum bıldıgınız yumurtlama akıntısı
tabiiki değerlendirrr yaaa eğer mümkünseee :nazar:
usun zamandır boyle akıntı gelmemıstı cnm ya bıldıgın uzadı 🤣

Canım yumurtladigini düşünüyorsan Bi doktoruna gitsene en azından ultrasonda bakar daha kesin bir şey söyle ovulasyon testi de gösterir ama doktor a gidiyorsan doktor takibi en güzeli
Galıba cok yaklastım yumurtlamaya ben sımdı test yapıp atıcn

Evet orasi oyle. Ben antepte 4 sene once verdigim kirayi malatyada daha bu sene veriyorum. Hemde yeni yapilan sıfır bir eve. Orda gazimuhtarda 20 senelik bir binaydi bide.
Bn unv de oturuyorum 1450 suan 20 yıllık eb az bıde kıralık daıre yok karaborsa burda daıreler

Kızlar sanırım yumurta akı akıntı bıkac gune olgunlasacagı anlamına gelıyor

Eklentiler

• 0FBD0CF7-9E2A-4B86-A204-9569B568B00C.webp
    0FBD0CF7-9E2A-4B86-A204-9569B568B00C.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar sanırım yumurta akı akıntı bıkac gune olgunlasacagı anlamına gelıyor
Canım evet koyulasma ya başlamış sen degerlendirmeye başla yakın zaman da doktoruna git çatlatma iğnesi için zaman geçmesin

Canım evet koyulasma ya başlamış sen degerlendirmeye başla yakın zaman da doktoruna git çatlatma iğnesi için zaman geçmesin
Acaba kendı catlarmı ben gene ıgne olsanmı 8 bugun cnm 10.gunde dr a gıdıcem gec kalmıs olamman dımı

Acaba kendı catlarmı ben gene ıgne olsanmı 8 bugun cnm 10.gunde dr a gıdıcem gec kalmıs olamman dımı
Valla canım yumurtalarin ne büyüklükte şu an bilmiyoruz doktor sık takibe çağırması gerekirdi yani istersen yarın git. Kendi çatlar diyorsan degerlndr ovulasyonla takip et. Ama bence doktorla takip en güzeli

Valla canım yumurtalarin ne büyüklükte şu an bilmiyoruz doktor sık takibe çağırması gerekirdi yani istersen yarın git. Kendi çatlar diyorsan degerlndr ovulasyonla takip et. Ama bence doktorla takip en güzeli
Genelde gec buyuyo ya benım yumurta onuncu gun gel dedı cnm bakarım yarın esıt koyuluk gorursem ovulasyonla gıderım en kotu persembe sabah gıdıcem zaten propolıs polen sut ıncır ve dr un yumurtq kalıtesı ıcın verdıgı takvıye baya etkılı oldu ozaman 11 12 gıbı sanırım buyumus olcak gıbı gelıyo belırtılere bakarsak

Kızlar 7.gunumdeyım kokusuz saydam yapıskan akıntı geldı benden ya ne bu sımdı ovu da yaptım bugun verımlı gunlerıme mı gırıyorum kı acaba
Kızlar az once wc de genıtalden uzayan akıntı geldı yumurta akı gıbı ya ozur dıleyerek yazıyorum bıldıgınız yumurtlama akıntısı gıbı 8.gunum 🥺 degerlendırımmı acaba bugunu ovu yapcam atarom gene

Cnm uzayan akıntı yarın öbür gün çatlayacak anlamına geliyormuş bende dr uma sormuştum takipte olduğum için ciddende 2-3 güne çatladı bu 2-3 günde 1 den fazla geldi bu akıntı bende

Genelde gec buyuyo ya benım yumurta onuncu gun gel dedı cnm bakarım yarın esıt koyuluk gorursem ovulasyonla gıderım en kotu persembe sabah gıdıcem zaten propolıs polen sut ıncır ve dr un yumurtq kalıtesı ıcın verdıgı takvıye baya etkılı oldu ozaman 11 12 gıbı sanırım buyumus olcak gıbı gelıyo belırtılere bakarsak
Etkili olmuştur mutlaka canım ek takviyelerin yarari oluyor seninde dongun düzene girmiş olacak. Yarın koyulassada hemen yine çatlaması perşembeyi bulabilir doktor zamanına denk gelmiş olur. Elinde test varsa akşamda Bi yap istersen koyulasmasi takip etmek için

Gercekten de dedıgın gıbı sanırım
Cnm uzayan akıntı yarın öbür gün çatlayacak anlamına geliyormuş bende dr uma sormuştum takipte olduğum için ciddende 2-3 güne çatladı bu 2-3 günde 1 den fazla geldi bu akıntı bende
ovulasyon ıkı gun tam koyulasır dogruydadun daha yapıskandı bugun resmen uzayan akıntıyı gordum cnm ay persembe gıtcem dr a kacmaz dımı ya ozamana tam olmus olur

Etkili olmuştur mutlaka canım ek takviyelerin yarari oluyor seninde dongun düzene girmiş olacak. Yarın koyulassada hemen yine çatlaması perşembeyi bulabilir doktor zamanına denk gelmiş olur. Elinde test varsa akşamda Bi yap istersen koyulasmasi takip etmek için
Aksam kacta yapım cnm en dogu zaman kac olur tam emın olamadım 4 mu 6 mı o cıvarlardamı bnm yumurtlamadan 10 gun sonra adet oluyor ya cnm dr a gıtmem progestan almam lazım persembe catlama olursa dr gorurmu sıvısını falan

Aksam kacta yapım cnm en dogu zaman kac olur tam emın olamadım 4 mu 6 mı o cıvarlardamı bnm yumurtlamadan 10 gun sonra adet oluyor ya cnm dr a gıtmem progestan almam lazım persembe catlama olursa dr gorurmu sıvısını falan
Gündüz 4 e kadar Akşam 8 ile 10 arasında yapman gerekir diye biliyorum canım. Sıvı alımına dikkat et en az 1 saat önce su içme. Progestan alman gerekirse eğer sen koyulugu görünce doktoruna git zaman kaybetmemiş olursun

Hm tm ozaman 4 yada 8 de su durumuma gore yapayım cnm aksam daha uygun olabılır bakalım 12 gıbı yaptım ya sanırım 4 gune tam olur en gec dıye dusunuyorum yumurtacık bakalım nabıcak
Gündüz 4 e kadar Akşam 8 ile 10 arasında yapman gerekir diye biliyorum canım. Sıvı alımına dikkat et en az 1 saat önce su içme. Progestan alman gerekirse eğer sen koyulugu görünce doktoruna git zaman kaybetmemiş olursun
[/QUOTE

5 haftada içi boş görünmesi normal. ama doktor daha iyi bilir tabii ki... sağlıklı gebelik olduğunu söylemesi için en az 10 günü daha var. kesenin içini görür ve inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler :dua:
canim insallah ctesi 5500 falandi pazartesi 5700 kusur cikmis beta hcg , doktorda keseyi gordukten sonra istemis kani o da bi sorun var diye dusunmus bana sordu bi sorun olsa 2 gun sonra tekrar kan isterlerdi dedim bende 10 gun sonra tekrar gitcek bakalim

SaNeM_1985 SaNeM_1985 canim bugun doktora cok sukur iyiydi bebek kalp atimi ve suyu iyi dedi doktor 2li testin sonucu daha cikmamis 2 hafta sonra tekrar a bir de detayli ultrasyon yapcakmis , cinsiyetini sordum daha belli olmaz dedi 1 ay sonra dedi ben simdi kac haftaligiz dedim 14 dedi burda uygulamada 15 yaziyo bi de senin cinsiyetini vajinal den mi bakmisti doktorun

SaNeM_1985 SaNeM_1985 canim bugun doktora cok sukur iyiydi bebek kalp atimi ve suyu iyi dedi doktor 2li testin sonucu daha cikmamis 2 hafta sonra tekrar a bir de detayli ultrasyon yapcakmis , cinsiyetini sordum daha belli olmaz dedi 1 ay sonra dedi ben simdi kac haftaligiz dedim 14 dedi burda uygulamada 15 yaziyo bi de senin cinsiyetini vajinal den mi bakmisti doktorun
canım benim 24 eylül son adet tarihim. bugün tam 15+0'ım. 15 bazıları 16 diyor haftamıza. 13.haftamda gittiğimde normal ultrasonla baktı doktorum ve cinsiyetini söyledi bana ki kız olmasına rağmen. 1 ay sonrası biraz geç değil mi ya? nerdeyse 18 haftalık olmuş olcak.
buarada benim 2li testim tam 10 günde çıktı. devlet hastanesinde işler biraz zor işliyor. olabilir.
Sonucu güzel olsun da, geç olsun. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua:

Back