• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla 10.gunde gıdıcem persembe cnm kacırmmamak adına ovu yapıytum takvıye aldım ıcın sen nasılsın
Bencede kacirmamak için sıkı takip önemli Benim de yarın öğleden sonra kontrolüm var canım. İğnelere devam ediyorum

Haklsn cnm sımdı ıncır yıcem kahve yaptm guzel hayaller kuralm dımı esın sperm verdımı cnm asılama ıcın ıstedılermı
1.5 ay önce spremlere bakıldı iyi çıkmıştı. Asilama günü önce o spremi vericek canım sonra aşılama

1.5 ay önce spremlere bakıldı iyi çıkmıştı. Asilama günü önce o spremi vericek canım sonra aşılama
Benım esım 7 8 ay olduda sperm verelı yenı ısterlermı acaba dedm belkı gerek kalmaz ya bakalım buay ne dıyecek dr ıns buyuyen bır yumurtam vardır

Benım esım 7 8 ay olduda sperm verelı yenı ısterlermı acaba dedm belkı gerek kalmaz ya bakalım buay ne dıyecek dr ıns buyuyen bır yumurtam vardır
Benim eşim temmuz ayında vermişti sprem sayısı ve hızı düşüktü. 4 ay sonra tekrar yaptırdı normal çıktı. 3 ay da bir yeniliyormus spremler kendini eğer bir dahaki ay aşılama düşünüyorsanız bence bu ay içinde Bi yaptırın elinizde son değerler olmuş olsun

Benim eşim temmuz ayında vermişti sprem sayısı ve hızı düşüktü. 4 ay sonra tekrar yaptırdı normal çıktı. 3 ay da bir yeniliyormus spremler kendini eğer bir dahaki ay aşılama düşünüyorsanız bence bu ay içinde Bi yaptırın elinizde son değerler olmuş olsun
Hm anladım cnm en kotu adet olursam esım verır uc gundemı verdı esın gerccı bakalım esıme soylum de uc gunde versın su yumurtlama gecsın

Hm anladım cnm en kotu adet olursam esım verır uc gundemı verdı esın gerccı bakalım esıme soylum de uc gunde versın su yumurtlama gecsın
Evet 3 gün cinsel perhiz den sonra verdi. Yumurtlaman bittikten sonra verebilir ya da sen adet olduğun zaman. Sonuç zaten gün içerisinde çıkıyor

Evet 3 gün cinsel perhiz den sonra verdi. Yumurtlaman bittikten sonra verebilir ya da sen adet olduğun zaman. Sonuç zaten gün içerisinde çıkıyor
Aynrn cnm uc gunluk bekletırız artık verır olmadı ılk verdıgınde guzel coktı ama degısebılırmı acaba dıye dusundum

Kizlarr ozellikle hamisler , wc esnasinda baya baya makattan kan geliyor :( o kadar panikledim ki vajinadan sandim resmen baya kan geldi sonra tkrr. Sukrettim rahim kanamasi olmadigina ama buda fena basimi agritmaz ins :(
Gecmis olsun canim. Hemoroid var miydi sende daha once?

Kizlar bende iki gundeur huzursuzum ruyamda bebegi goruyorum ama kotu goruyorum , doktor 20 ocakda gel dedi 2li test sonucunu almak icin hem cinsiyette belirlenir iyice diye 20 ocaki bekliyodum ama icimde de bi huzursuzluk var eskiden en ufak biseyde doktora kosardim simdi de gitmek istemiyorum sanki kotu biseyle karsilascakmisim gibi kendimi sakinlestirmeye calsiyorum stres yapmayim diyorum ama bilmiyorum ya
Tatlim elemnesrahleke(insirah) suresini oku o icini ferahlatir. Sadece hamilelik donemindeki hormonlardan kaynakli boyle seyler olabiliyor. Hersey cok guzel olacak😉

Haklısın canım. Henüz adet olmadım. Bat 4 gün geçti. Bu ay deneme de çok olmadı yani gebelik olduğunu düşünmüyorum. Sanırım kistten dolayı gecikti. 9una kadar olmazsam o zaman kan veririm
Merakla bekliyorum canim 😉

Canım bende hiçç minnacık bir ağrı bile olmadı senin tüplerde bi sıkıntı vsr mıydı acaba ondan dolayı olabilir mi. Bide ben gitmeden 2 saat önce apranax içmiştim sen kullanmışmıydın bişe

Canım havalarında çok etkisi var bende haftasonu hiçbişe yapmadım resmen:cool:
Evet canim bende agri kesici ictim ama hic fayda etmedi bende. Ilkinde rahimde perde vardi ondandir dedim. Ameliyat oldum sonra yine cektirdim yine cok agrim oldu. Tupun birinde dis gebelik olmustu o yuzden tikali cikti.oda cok agrimisti sanki rahmime ates attilar benim 😭😭

Bebişimm iyiyim sen nasılsın ❤🤗

Canım tşk ederim. Evet ikizlerim oldu ama 4 aylıkken karnımda öldüler. 1 ay olacak.. ilk adetimi gördüm dün itibariyle artık bakalım ne zaman olacak tekrar.. ben özel hastanede tedavi gördüm. Doktorum sebepsiz infertilite olarak rapor vermişti. Bundan 5 ay önceyi konuşuyoruz tabiki şuanda. Ovitrelle ve 4 kutu gonal f 450 için 750 tl ödeme yapmıştım. 2 kutu gonal f kullandım hatta 1,5 kutu ve 4 yumurtam büyüdü. Gerisi hala bende duruyor. Aşılama için de 750 tl ödemiştik.

Ay birden tekrar tekrar okudum korktum çok şükür kimsede problem yokmuş 😂

Canım benim 😔 sakın moralini bozma. Hastaneye yattığım hiçbir gün moralimi bozmadım hep savaş halindeydim, yemeğime vs daha çok özen gösterdim lütfen sen de sakın kendini kötü hissetme tamam mı bebeğim senin için dua edeceğim. Rabbim seni ve bebekleri korusun inşallah 🙏🏻🌟

Tatlım çok geçmiş olsun. Sakın korkma. Kabızlık var mıydı son zamanda? Ikınmayla filan mı wc yapabiliyordun? Zorlamadan oluyor olabilir. Doktora görün bugün muhakkak. Allah ın izniyle birşey olmayacak 🌟

evet kuzum bi kac haftadir kabizim ztn oncedende olmustu bi kac kere :/ smdi zyagi fln ve sebze ttuketmeye calisiyorumm ama ilk gorunce vajinal sandim cok korktm

Back