Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım bende hiçç minnacık bir ağrı bile olmadı senin tüplerde bi sıkıntı vsr mıydı acaba ondan dolayı olabilir mi. Bide ben gitmeden 2 saat önce apranax içmiştim sen kullanmışmıydın bişe
Canım havalarında çok etkisi var bende haftasonu hiçbişe yapmadım resmen
Evet canim bende agri kesici ictim ama hic fayda etmedi bende. Ilkinde rahimde perde vardi ondandir dedim. Ameliyat oldum sonra yine cektirdim yine cok agrim oldu. Tupun birinde dis gebelik olmustu o yuzden tikali cikti.oda cok agrimisti sanki rahmime ates attilar benim
Kızlar ben haftaya adet olarak başladım tam tamına 35 gün sonra oldum. Ama çatladıktan sonra 14.günde oldum. Doktora gittim bugün. Haftaya pazartesi için rahim filmi çekileceğim bakalım ondan sonra yolumuza bakacağız
Kızlar ben haftaya adet olarak başladım tam tamına 35 gün sonra oldum. Ama çatladıktan sonra 14.günde oldum. Doktora gittim bugün. Haftaya pazartesi için rahim filmi çekileceğim bakalım ondan sonra yolumuza bakacağız