Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah hepimizin yardimcisi olsun canlarim okudum yazdiklarinizi bu zor , stresli yorucu bi yol bazen uzun surer bazen kisa ama sonunda mutluluk var , cennet kokusu var , umutla beklemeye devam ......
Güzeller güzeli anne teşekkür ederiz rabbim sana da evladını sağ salim dünyaya getirmeni nasip etsin

Bat tarihim 2 gün geçti arkadaşlar. Sanırım yine kist oluştu. Aslında bu ay sınav görevlerim var 15 gün. Tedaviye gitmek istemiyorum. Eşim de ara vermek istemiyor. Artık duruma göre bakacağız.
Canim eger canin istemiyorsa gitmek bence gitme sonra str3s yaparsin kendine dikkat edemezsen

Al
35 yaşındayım canım. Eşim de 41. 2 yıldır olmayınca da eşim 1 ay bile ara vermek istemiyor. Ama dediğin gibi ben görevlerden dolayı kafam rahat başlamak istiyorum. Kist olur umarım bu ay
Allah korusun canim niye kist olsun.insaallah bebisin kendiliginden tutsun.

35 yaşındayım canım. Eşim de 41. 2 yıldır olmayınca da eşim 1 ay bile ara vermek istemiyor. Ama dediğin gibi ben görevlerden dolayı kafam rahat başlamak istiyorum. Kist olur umarım bu ay
Allah korusun canim niye kist olsun.insaallah bebisin kendiliginden tutsun.

kızlar hepimize güzel bir yıl diliyorum. 2020 bize bebekle gelsin hepinizden güzel haberler bekliyorum.
kısa bir süredir yoktum. aralık ayı aşılama olacaktı hastane değişikliği yaptık dr değişince bazı şeyler biraz ters gitti son anda vazgeçtim ve spontan denemeye karar verdik bat 8 ocak. bakalım hayırlısı olmassa ocak ayı aşılama .

rahim filmi soranlar için ben geçen sene çektirdim dr um anestezisiz çekmeye ikna etti beni iyikide öyle yapmış çünkü çok anlık bir ağrıydı. anlık bir kasık ağrısı gibi o kadar korkulacak bir yanı hiç yok stres yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…