Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok güzel anne olacaksın inşallah her zamn buradaki kızlar dualarımda. Kimin duası kabul olur bilinmez birbirimize hep dua edelim. Rabbim zorumuzu kolaylaştırsin inşallah 2020 bizim anne olma yılımız olsun

Amiiinn canım inşallahhhh

iyi kuzum cok sukur buyuyo geceleri cok gaz sancim oluyo kivraniyorum valla 2-3 gun once gittim doktora 5 gun ilerden gidiyo dedi 85gr olmus
Oyy yerim ben onu maşallah kuzuma ay evet o gaz sancısına yapacak bir şey yok hareketsiz kalma bol su tüket ayacıklarını sıcacık tut beybi

iğneden 14 gün sonra inş adet olmazsan bi test yaparsın. İnş hayırlısı ile 2020 sana ve ailene uğurlu gelsin
Amin inş kuzum rabbim hepimizin yüzüne gülsün hayırlı evlat nasip etsin senin minnosuda sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim❤

kızlarrr nasılsınızz şimdi ben geçen ay 2 aralıkta adet olmuştum. Ovulasyon testiyle takip ettiğimde 21-22 aralıkta yumurtlama oldu 23de çatladı. Şimdi ben 14 gün sonra yani ayın 5i gibimi adet olurum olursam? Ona göre gün sayacağım da

normalde kaç günde bir oluyosun tatlım ?

normalde kaç günde bir oluyosun tatlım ?
kuzum evlendiğimden beri çok düzenliydi aslında 30 günde bir oluyordum. Ama ekimde 10 gün gecikti gebe de olmayınca tarlusalla 30 ekimde adet oldum sonra klomen ve iğne tedavisi sonunda 2 aralıkta oldum o yüzden kestiremiyorum ne zaman olurum diye

yumurtlama tarihi her kadında o kadar değişken ki.. ben 14. gün çatlıyorum sen 21. gün mesela.. Ama adet olma aralığın yumurtlamana göre değişmez. o yüzden 30 günde bir olan adet düzenini takip etmelisin. Yani 2 aralıkta adet olduysan 31 aralıkta (yanlış saymadıysam eğer) adet olmalısın.

Günaydınnn milletttt...
Çok güzel bir hafta olsun güzel hamiş haberleri alalım, umutlarımıza biran evvel ulaşalım inşallah
Benim psikoloji hala bozuk guzellikler. Her firsatta aklima geldikce gozlerim yaşarıyor. Somestirda istanbula gitmeyi planliyoruz esimle gezmeye. Orda da bi doktora gorunelim dedim. Esim kabul etmedi.Orda tedaviye gidip gelmemiz zor olur dedi. Hem acele etme daha burda tup bebek denemedik sabret dedi. Oda iyi olmadigimin farkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…