Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum yılmayacam 2. Tedaviye geçecem adette pes etmicem ben de anne olcam rabbim beni ve evlat hasreti çeken herkesi görecek inanıyorum yürekten istiyorum çünkü

Inş canım hayırlısı olsun hakkimizdan

O da yok ne zor sınavmış bu insanın sabrı psikolojisi kalmıyor
Şu an olmaması olmucak anlamına gelmiyor canım. Evet haklısın ağrı acı çekiyorsun zorlu bir süreç psikoloji zaten bozuk bunların üstüne en yakınlarının hamile haberini duyuyorsun yasamayan bilmez uzaktan bakanlar kıskanıyoruz sanar ama bu çok başka bir durum. Ama sabır hiç bitmez. İnşallah allahim en yakın zaman da bizlere yaşatacak ama hepimizin bir günü var bol bol dua etmek şu an tek çözüm yolu

Cok sagol canım cok sükür gecti o günler , Rabbim kimselere yasatmasın , tüm isteyenlerin saglıklı hayırlı evlatları olsun
Geçtiğin zorlu günlerin sonunda rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı evlat olsun

İnsallah hersey yolunda gider canım benim insallah yumurtalar da büyümüstür rahim duvarı da kalınlasmıstır Hep dua ediyorum hepimiz için

Çok haklısın kuzum ben bu hayatta sadece anne olmak istedim annem yok bari evladım olsun bi anne diyenim olsun istedim rabbime hep dua ettim herkes için ettim pes etmicem bu yolda belki çok yıkılacam belki umutlarım tükenecek ama asla pes etmicem

Tatlım evet çıkar . Hadi hayırlısı olsun.
Cnm esım ruyamda gordm var dıyo oda senede bıkackere ruya gorur cok heveslı bende dıyorum kı hıc bekırtım yok umıtlenme hanı hıc bısey yok ya akıntı bel agrısı oluyo ama hanı gebelık sanmıyorum valla bırazdan sanırım cok uzulcez

Kendini öyle şartlama kuzum ya allahtan umut kesilmez bilemeyiz yap sen çıkarsa hepimiz çok sevineceğiz ve innşşaalllaahhh çıkar kuzum

Canım sen iğneden sonramı sayıyorsun yoksa çatladıktan sonrasını mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…