Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 4.1 kaçıncı gün ? İğnenin kaçıncı günündesin bugün?

Canim igne icerisinde bir miktar gebelik hormonu oldugu için bu belirtiler olabiliyor. Daha cok cok erken bu belirtilerin gebelik belirtisi olmasi icin. Daha yumurtan belki catlamadi bile. Bende de aynidi oldu

Bu ay benimde cok agridi belim. 12 gun adet oldum canim ne yazik ki igne bel agrisi ve kasik agrisi yapiyor

Artık test yapmıcam canım adetim geciksin öyle yaptırırım ama gelecek ay da aynı tedaviyle başlayacağız her ay aynı ağrılar çekilmez ama ya
Öle deme canım ya bizim çektiğimiz acı ne ki insanlar ne acılar çekiyor. Bizim ağrıların sonunda bebek var inşallah ☺

Öle deme canım ya bizim çektiğimiz acı ne ki insanlar ne acılar çekiyor. Bizim ağrıların sonunda bebek var inşallah ☺
O bebege ulasmak için ne agrılar cekiyoruz , en son haziran ayında simir testimde ascus diye bi virüs cıktı kanser virüsüymüs o pskolojiyle yasadım cocuk sahibi olamıycam diye cok agladım ya rahmimi alırlarsa dedim evlatlık almayı bile düsündük cok zor bi dönemdi biyopsi yaptılar rahimden parca aldılar operasyon sırasında cok kanım akmıs durduramamıslar tampon yapmıslar uzun bi süre acısını cekdim cok sükür ki kanser degilmişim kötü huylu degilmiş ....... anlatsam roman olur cok cok uzun bi yol bu kimisi ilk gittigi gün kalıyo kimisi de işte yıllarını veriyo nasip

Günaydın canım yaşadıklarını okuyunca o kadar üzüldüm ki Allah bir daha yaşatmasın sağlıkla bebişini kucağına al inşallah

Canım arkadaşın pcod muydu. Sanırım pcolularda olma ihtimali daha fazlaymış bende korkmuştum ama olmadı bişe Allaha şükür. Şimdi tekrar çatlatma iğnesi yaparsak bakalım nolcak

O da yok ne zor sınavmış bu insanın sabrı psikolojisi kalmıyor
Kuzum 13 ay boyunca 50 kiloyla başladığım hamilelik yolculuğunu hormon ilaçları ala ala 59 kiloyla tamamlamıştım. 63 kiloydum düşük yaptığımda. Her ay o iğneler hamilelik belirtilerini en uç noktada hissettiriyordu. Olmayınca sonuç hüsran oluyordu ama hiç yılmadım. Bu şekilde sonlanınca da yılmadım. Allah çok büyük. Bazen sadece teslim olmak gerekir. Sen de lütfen yılma. Hepimiz hamiş olacağız bebişlerimizi kucağımıza alacağız

belirtiler ortalama iğneden 1 hafta sonra kendini belli ediyor. bende gaz sancısı ve regl agrısına benzer ağrılar olmuştu ortlama iğneden 7-8 gün sonra. göğüslerim de hamile kaldıgmı anladıktan sonra hassaslaştı. tabi hrkeste farklılık gösterebilir. İnşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…