• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin insaallah canim. Biliyorum herkesin imtinahi farkli biliyorum Rabbim herkese farkli dert vermis ama iste dayanamiyor insan. Rabbi

Allah razi olsun canim. Inan dun aglarken bile burdaki arkadaslara ve sonra kendime dua ettim. Dedigin gibi kiskanmak degil benimkisi. Sadece kendi durumuna uzulmek. Bugun kanamam basladi yine asilamanin 12. Gununde adet oldum 😭
En azından tüp bebeğe geçebileceğiz canım. Onda ihtimal daha yüksek

Cevremde su an en yakinlarimdan 10 kisi hamile. Kimi 3. Yu kimi 2. Yi kimi evlendikten 2 ay sonra ilkine hamile. Moralman vok kotu bir durumdayim. Asilamam tutmadi biliyorum. Hic icime dogmuyor olacagi. ve aglama krizine girdim yatakta cevremdekiler aklima gelince. Esime belli etmemek icin lavaboya kactim 😔😥
Nasıl hissettiğini o kadar iyi biliyorum ki .. Bunları hepimiz yaşıyoruz. Olana kadar da yaşayacağız biliyorsun ama şunu da biliyorsun ki hepimiz anne olacağız muhakkak o yüzden sabrını kaybetme canımıniçi. Seni çok öpüyor ve kucaklıyorum. Hiçbir cümlenin teselli etmediğini bildiğim cümlelerimi de cebimde saklıyorum :KK19:
7.6 dan 4.1 e düştü kuzum yükselmez artık
Canım doğru düşünüyorsun bu yüzden çok üzgünüm ama durmak yok yola devam inşallah en kısa zamanda alacağız güzel haberlerimizi :KK200:

Şu TikTok da hamilelik haberini eşlerine veren videolar var. Biz de bir gün sürpriz yapabilecek miyiz? Saçma biliyorum ama bu gün 5 10 tane seyredince kafam bulandı sanırım :kızgın:
Hayali bile bu kadar güzelken gercegi nasıl güzeldir acaba 😣

Canim bende hep izlerdim bende yapicam derdim Iste arkadaslarim hamile kalinca facebook da paylasirdi artik 3 kisiyiz falan gibi seyler o kadar isterdim ki bi gun bunu yapmayi ama inan sen bu duyguyu yasayinca baskalari da uzulmesin diye yapamiyosun cunku biliyorum bole paylasirsam bebek sahibi olamayan birinin cani yanabilir

Günaydın kızlar iğneden 12.gün sabah test yaptı. Negatıf en azından ıgne etkisi geçmiş belliki hiç bir belirtimde yok ne adet ne gebelik için kendimi hamile olabilitim diye kandırmak istemiyorum sanırım buay da olmadı
Canim neden erkenden test yapiyosunuz yoksa bile 2 3 gun daha umutla beklemek daha iyi degil mi 😔

Canim neden erkenden test yapiyosunuz yoksa bile 2 3 gun daha umutla beklemek daha iyi degil mi 😔
Bilmiyorum cnm haklısın aslında ama kendımı kandırmak ıstemıyorum 48 saat sonra catlasa gercı yarından sonra cıkar belkı ama cok hıssızım ben

Canim bende hep izlerdim bende yapicam derdim Iste arkadaslarim hamile kalinca facebook da paylasirdi artik 3 kisiyiz falan gibi seyler o kadar isterdim ki bi gun bunu yapmayi ama inan sen bu duyguyu yasayinca baskalari da uzulmesin diye yapamiyosun cunku biliyorum bole paylasirsam bebek sahibi olamayan birinin cani yanabilir
Sosyal medyada aktif değilim canım. Zaten olsa da kayda alacağım bir şey değil. Sadece o anı yaşama hevesi ve hayali :( Zaten tedavi ile olacağı için eşime sürpriz yapma gibi bir imkanım olmaz.

Sosyal medyada aktif değilim canım. Zaten olsa da kayda alacağım bir şey değil. Sadece o anı yaşama hevesi ve hayali :KK43: Zaten tedavi ile olacağı için eşime sürpriz yapma gibi bir imkanım olmaz.
Anliyorum canim cok iyi anliyorum insallah cok yakinda kavusursun hayaline ❤️

Iyi akşamlar kızlar cuma günü catlatma inesi vuruldum iki gün dur göğüslerim şişti dokununca ağrı var bide öyle ateş gibi yanıyor göğüslerim üzerinde yeşil genis damarlar belliki üzerlerinde kasıklarda ara ara batma oluyor sizlerdede benim gibi oluyormuydu

Iyi akşamlar kızlar cuma günü catlatma inesi vuruldum iki gün dur göğüslerim şişti dokununca ağrı var bide öyle ateş gibi yanıyor göğüslerim üzerinde yeşil genis damarlar belliki üzerlerinde kasıklarda ara ara batma oluyor sizlerdede benim gibi oluyormuydu
Canım yaşadığın her şey normal ☺️ malesef iğnenin etkisinden dolayı böyle şeyler olabiliyor ıgnede gebelik hormonu mevcut

Günaydın kızlar iğneden 12.gün sabah test yaptı. Negatıf en azından ıgne etkisi geçmiş belliki hiç bir belirtimde yok ne adet ne gebelik için kendimi hamile olabilitim diye kandırmak istemiyorum sanırım buay da olmadı
Kanda mı baktırdın canım allahtan umut kesilmez bilemezsin 12. Güne kadar İdrarda yapıp pozitif gören 12. Gün negatif görüp 14. Gün tekrar pozitifi yakalan var

Back