- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #9.581
Merhaba kızlar 11.gunden selamlar herkeese nasılsınız benım gıbı bekleyenler hamılelr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydin cancan benimde 11.gunum kasiklarimdaki agrilar kalmadi. Sadece akintilarim var boyle beyaz anlamadim.Merhaba kızlar 11.gunden selamlar herkeese nasılsınız benım gıbı bekleyenler hamılelr
Bende de hıcbısı yok bazen camasırıma bakıyorum ıslak oluyo hafıf cnm anlamadım goguslerımde normal senın nasıl benım ıkıncı gebelık olcagı ıcın sut bezşerım falanda acık hemen dolmayabılırmay bılmıyom yaGünaydin cancan benimde 11.gunum kasiklarimdaki agrilar kalmadi. Sadece akintilarim var boyle beyaz anlamadim.
Benim daha ilk olacak canim goguslerde hafif agri var ama fazla degil. Akintimda cok cok afedersin bozuk süt gibi boyle ama ne koku var nede kasinti. Yani iltihap degil. Sen ne zaman test yapacaksin peki ?Bende de hıcbısı yok bazen camasırıma bakıyorum ıslak oluyo hafıf cnm anlamadım goguslerımde normal senın nasıl benım ıkıncı gebelık olcagı ıcın sut bezşerım falanda acık hemen dolmayabılırmay bılmıyom ya
Aslında söylemiceksin sonuçta kimyasal yani ama işte söylemiş bulundum. Zaten devlet hastanelerine gidip gelmemde çok zorAa hafıya ee benıde almazlar ozaman unv ye gıtmıstım uc ay daha kalamazsan asılama yaparız demıslerdı
Cevremde su an en yakinlarimdan 10 kisi hamile. Kimi 3. Yu kimi 2. Yi kimi evlendikten 2 ay sonra ilkine hamile. Moralman vok kotu bir durumdayim. Asilamam tutmadi biliyorum. Hic icime dogmuyor olacagi. ve aglama krizine girdim yatakta cevremdekiler aklima gelince. Esime belli etmemek icin lavaboya kactim![]()
Canım 1 sene gebe kalamaman gerekiyor senin ne kdr oldu ben kürtajımı geçen sene ekimde oldum ama arada bir kimyasal oldu işteAa hafıya ee benıde almazlar ozaman unv ye gıtmıstım uc ay daha kalamazsan asılama yaparız demıslerdı
Bılmıyorum kı yarın mı yapsam cıkmaz gıbı varsa 13.14.gun kesın yaparım heralde ama valla ben cok yorgun hıssedıyorumBenim daha ilk olacak canim goguslerde hafif agri var ama fazla degil. Akintimda cok cok afedersin bozuk süt gibi boyle ama ne koku var nede kasinti. Yani iltihap degil. Sen ne zaman test yapacaksin peki ?
Ben bebegı kaybedelı 1 bbucuk sene gectı yanı 2018 mayısta kaybettım cnm cok oldu 13 ay oncede hıstereskopı oldum 10 ay enaz oldu belkı daha fazla olmuyorCanım 1 sene gebe kalamaman gerekiyor senin ne kdr oldu ben kürtajımı geçen sene ekimde oldum ama arada bir kimyasal oldu işte
Cnm kendını cok yıpratıyosun keske bekleseydın az daha demekkı 12.gun bıle kanda beta oluyormus en gızelı cızgı gormeden kan vermemek bence ya ben nsan yukselırmı dıye umutlanıyor dusuncede kotu oluyor ıns bırgun hamıle kalcaksın sende cnmKızlar 12. Gün beta 4.1 umutlar tükeniyor artık başka bahara kaldı yıl başında eşime süpriz yapmak istiyordum nasip olmadı ayyy ne çekilecek derdim varmış ya gece ağlıyorum sabah ağlıyorum dua ediyorum ağlıyorum sonuç saçma sapan çıkıyor ağlıyorum laboratuvarla kanki olduk artık whatsapptan atıyorlar sonucumu
Canım belki yükselir geç döllenmede olabilir. Üzülme hemen Rabbim yüzümüze gülsün inşallahKızlar 12. Gün beta 4.1 umutlar tükeniyor artık başka bahara kaldı yıl başında eşime süpriz yapmak istiyordum nasip olmadı ayyy ne çekilecek derdim varmış ya gece ağlıyorum sabah ağlıyorum dua ediyorum ağlıyorum sonuç saçma sapan çıkıyor ağlıyorum laboratuvarla kanki olduk artık whatsapptan atıyorlar sonucumu
İdrar testlerinde 2 defa yalancı pozitifi görünce artık güvenim kalmadı kuzum inşallah rabbim hepimizr yaşatsın bu duyguyuCnm kendını cok yıpratıyosun keske bekleseydın az daha demekkı 12.gun bıle kanda beta oluyormus en gızelı cızgı gormeden kan vermemek bence ya ben nsan yukselırmı dıye umutlanıyor dusuncede kotu oluyor ıns bırgun hamıle kalcaksın sende cnm
7.6 dan 4.1 e düştü kuzum yükselmez artıkCanım belki yükselir geç döllenmede olabilir. Üzülme hemen Rabbim yüzümüze gülsün inşallah
Bende oyle erken gebelıkte bıle gormustum komıktıİdrar testlerinde 2 defa yalancı pozitifi görünce artık güvenim kalmadı kuzum inşallah rabbim hepimizr yaşatsın bu duyguyu
Haklısın cnm benım cok sorunum var bebek olsada dogurmak sıkıntı ama genede Allah buyuk ol derse olurKizlaaaaaar moral bozmak yok beterin beteri var sukredelim !!! Bizim bari hamile kalma sansimiz var tedaviylede olsa. Ya hic cocuk sahibi olamayacak olanlar bide onlari dusunun. Allah kimseyi oyle biseyle sinanasin. Bizim hic olmazsa umudumuz var. Guzel seyler dusunun. Allah hayirlisini versin herseyin.
Amin insaallah canim. Biliyorum herkesin imtinahi farkli biliyorum Rabbim herkese farkli dert vermis ama iste dayanamiyor insan. RabbiAhhh canim hem yaşadıklarımız hem ilaçlar bizim bütün duyguları alt üst etti. Bende hep evde yalnız olduğum zamanlar ağlarım rabbim zorumuzu kolaylaştırsin inşallah hayırlı evlatla mukafatlandirsin bizleri tüm isteyenleri![]()
Allah razi olsun canim. Inan dun aglarken bile burdaki arkadaslara ve sonra kendime dua ettim. Dedigin gibi kiskanmak degil benimkisi. Sadece kendi durumuna uzulmek. Bugun kanamam basladi yine asilamanin 12. Gununde adet oldumCanim benim seni cok iyi anliyorum , insan kiskanmiyor ama imreniyor birinin hamile kaldigini gorunce icten ice bnm neden olmuyor diyosun , arkadasim 5 ayda kaldi benim 5 yildir olmuyodu , ilk bana soyledi ultrasyon fotolarini gosterirdi aldiklarini besiklerini herseyi bana gosterirdi benim icim kanardi ama hic belli etmezdim kizi 2 yasina girdi ben daha yeni hamile kaldim , yani hersey nasip canim bi gun olcak ve butun acilar dincek uzme kendini bunu eminim cogu kadin yasiyodur gecici bi durum , bebegin oldugunda gulup gecceksin her an dualarimdasinizOlcak inaniyorum
Ay ben de ya bi yandan ağlayıp bir yandan dua ederken burdaki herkese dua ettim bir daha deneyeceğiz hiç yılma umutsuzluğa kapılma allah güç kuvvet verdikçe tekrar tekrar deneyip olana kadar umudumuzu kaybetmicezAmin insaallah canim. Biliyorum herkesin imtinahi farkli biliyorum Rabbim herkese farkli dert vermis ama iste dayanamiyor insan. Rabbi
Allah razi olsun canim. Inan dun aglarken bile burdaki arkadaslara ve sonra kendime dua ettim. Dedigin gibi kiskanmak degil benimkisi. Sadece kendi durumuna uzulmek. Bugun kanamam basladi yine asilamanin 12. Gununde adet oldum![]()
Ben de senın gıbıyım hergun dua ederken aglıyorum ıns bır gun olacakAy ben de ya bi yandan ağlayıp bir yandan dua ederken burdaki herkese dua ettim bir daha deneyeceğiz hiç yılma umutsuzluğa kapılma allah güç kuvvet verdikçe tekrar tekrar deneyip olana kadar umudumuzu kaybetmicez