- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #95.041
Kız iyi olunca yazmıyolarProgestan yazmadı doktor ya, rahim kalınlıgi dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız iyi olunca yazmıyolarProgestan yazmadı doktor ya, rahim kalınlıgi dedi
İyi bari tm kuzumKız iyi olunca yazmıyolar
Kız benim dünden beri aşırı fazla sümüğümsü akıntı var 13 mm olan da büyüdü çatladı galibaİyi bari tm kuzum
Olabilirrre evet benimde dün acayip akıntım vardı , değerlendir hemenKız benim dünden beri aşırı fazla sümüğümsü akıntı var 13 mm olan da büyüdü çatladı galiba
Dün öğlen değerlendirdik şimdi arkadaşlarıyla çıktı akşama artık bende evi dip bucak cam kapı giriştim kafa dağıtmak içinOlabilirrre evet benimde dün acayip akıntım vardı , değerlendir hemen
Ayy ellerine sağlık,bende dün temizlik yaptım bugünde biraz buzluğa sahurluk börek vsDün öğlen değerlendirdik şimdi arkadaşlarıyla çıktı akşama artık bende evi dip bucak cam kapı giriştim kafa dağıtmak için
Aşırı akıntın olur 36 saat içinde çatlar yarın değerlendir kesinMerhaba ben sabah 11 de çatlatma iğnesini yaptım ne zaman çatlar acaba belli mi veya çatladığını anlar mıyım
Bu akşam değerlendirmem gerekir mi, 12.saatte önemli diye okudum amaa beynim allak bullak tecrübesiz olunca size sormak istedimAşırı akıntın olur 36 saat içinde çatlar yarın değerlendir kesin
12 24 36 diye bi algı var ama sen kafan rahat nasıl ilişki yaşanak istediğin an yap şartlama kendimiBu akşam değerlendirmem gerekir mi, 12.saatte önemli diye okudum amaa beynim allak bullak tecrübesiz olunca size sormak istedim
Ay çok sağol galiba bunu duymaya ihtyacım vardı12 24 36 diye bi algı var ama sen kafan rahat nasıl ilişki yaşanak istediğin an yap şartlama kendimi
Gazamız mübarek olsun artık geri sayım başladıAy çok sağol galiba bunu duymaya ihtyacım vardı
Hadi inşallah. Sende mi yakında yaptın?Gazamız mübarek olsun artık geri sayım başladı
Bnm iğnesiz takip canım gün aşırı ilişki önerdi iğne olmadığı için 1 haftadır gün aşırı ilerliyor yarına kadar perşembe progesteron bakılcak çatlamış mı diye adetin 21. Günü bakılıyo inş çatlamıştrHadi inşallah. Sende mi yakında yaptın?
İnşallahBnm iğnesiz takip canım gün aşırı ilişki önerdi iğne olmadığı için 1 haftadır gün aşırı ilerliyor yarına kadar perşembe progesteron bakılcak çatlamış mı diye adetin 21. Günü bakılıyo inş çatlamıştr
Ağrı olabilyor bide akıntı,12 ,24 ve 36 saat içinde çatlaması lazım canım ,bende bugün 7de yaptım igneyiMerhaba ben sabah 11 de çatlatma iğnesini yaptım ne zaman çatlar acaba belli mi veya çatladığını anlar mıyım
Kuzu akıntı var demiştin catlamistir.havuc ye bide bolcaBnm iğnesiz takip canım gün aşırı ilişki önerdi iğne olmadığı için 1 haftadır gün aşırı ilerliyor yarına kadar perşembe progesteron bakılcak çatlamış mı diye adetin 21. Günü bakılıyo inş çatlamıştr
Bunu bende merak ediyorum spora gidiyodum normaldeKızlar iğneden snraki günler spor yapsak sıkıntı olur mu spora başlama istiyorum da bi bilginiz var mı
Doktoruna sorma ihtimalin varsa hepimizin adına sorabilir misin kuzum yada diğer kızlar sorabilir misiniz ben doktorumla irtibatta değilim deBunu bende merak ediyorum spora gidiyodum normalde