- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #94.921
Canim merhaba ne yaptin ne durumdasin kan testi verdin miİnşallah ya..Evdeki son kaset testimdi bat a 6 gün var kendimi tutucam en az 2 gün kalana kadar test yapmayacağım demiştim ama yine engel olamadım kendime Pazartesi günü kan testi mi versem acaba kafam çok karışık
Hayır kan vermedim 2 gün önce tekrar test yaptım hiçbir şey çıkmadıCanim merhaba ne yaptin ne durumdasin kan testi verdin mi
Hayirlisi canim üzme kendini birdaha ki ay olur benim 4. Denememde olmustuHayır kan vermedim 2 gün önce tekrar test yaptım hiçbir şey çıkmadıbat a 3 gün var bekliyorum yumurtlama gününden itibaren 4 günü değerlendirebildik eşim göreve gitti o da sürekli sorup duruyor
Yaa ne güzelHayirlisi canim üzme kendini birdaha ki ay olur benim 4. Denememde olmustu
İnşallah canimYaa ne güzelinşallah çok bekletmeden gelir benim de ikinci miniğim..
Hayirli KandillerHayırlı kandiller canlar.
Allah'ım bu mübarek gecede edilen dualarınızı kabul etsin.
Tez zamanda hayırlısı ile kucaklarınızı doldursun
Canım benim değerlerim şu şekilde sence kimyasal mi dış gebelik olabilir mi hala ? Sağ tarafimda batma hissediyorum.ahhhaaaa bnmm durumummmm bbgm kimyasal oldu bnmki ama 100 lere kdr çıktı degerim lekelenmelerim başladı kanamaya çevirdi kanamam olunca değerim yükseldi sonra lekelenmeye geri döndü değerim düştü 20 günü buldu kuzummmm
Cnm kimyasal yaşıyorsun bu değerler ileCanım benim değerlerim şu şekilde sence kimyasal mi dış gebelik olabilir mi hala ? Sağ tarafimda batma hissediyorum.
25 ocakta adet gibi hatta daha fazla pihtili kanamam başladı 27 ocakta lekeye döndü bende şüphelenip test yaptım
29 Ocak 33.4
31 ocak 35.4
2 Şubat 22.1
4 Şubat 29.9
6 Şubat 29.0
9 Şubat 12.1
Sence kanamamda sonra neden yükselmeler oldu ? Dış gebelik olabilir mi hala ?
12. Günden sonra yaparsanız çıkacaktırkızlar selam benımde catlama ıgnesınden sonra 8. günüm en erken ne zaman test yapabilirim.
not : 6 ve 7 gün yaptığım testler silik çizgi vardı cok hafif ilacın etkisi gecmıstır dıye dusunuyrm ama yardımcı olabilecek var mı bana da
Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsunYaaa bunu özlemişimmm
Günaydin çikar canim 13 te ben 12 de ogrenmistimGünaydın , bugün 11. Günüm 13. Gün yapsam cıkar mı ?
en azından sorun belli olmuş canım. Bakalım doktor nasıl bir yol izleyecekKızlar bebeğim trizomi 22 ymiş.. genetik sorun olduğu için kalbi durmuş. Doktora ulaşamadım henüz. Tüp bebek mi yapicaz tekrar doğal olur mu bilmiyorum şimdilik.. C Capanin Gururu TeyomOmur-un Hatunu LaRisaCca edaecoo
Kizimda da kromozom bozukluğu vardi cok şükür oğlumu sağlıkla ve doğal yolla aldım kucagima.. Bana doktorum Yaşadığınız tamamen şansızlık demişti döllenme esnasinda olan bişey, tüp bebeğe gerek yok demisti, hatta kromozom testi bile yaptırmadıKızlar bebeğim trizomi 22 ymiş.. genetik sorun olduğu için kalbi durmuş. Doktora ulaşamadım henüz. Tüp bebek mi yapicaz tekrar doğal olur mu bilmiyorum şimdilik.. C Capanin Gururu TeyomOmur-un Hatunu LaRisaCca edaecoo
günaydın canım dün yaptım forrest diye erken gebelik testinde dakika sonra silik bir çizgi cıktı . O yüzden tam emin olamadım bugün 12. gnüm yarın yapmayı düşünüyorum . Perşembe regli günüm ama regli sancılarım arar arar geliyor sana da öyle mi olmuştuGünaydin çikar canim 13 te ben 12 de ogrenmistim
Bir doktorum da şimdilik tüp bebeğe gerek yok dedi asıl teste yollayanla görüşemedik henüz. Sağlama almak için biz de eşimle kan vermiştik onun sonucu çıkmadı henüz. Bebekte değil de eşlerde bir sorun varsa daha çok tüp bebek yapılıyor herhalde..Kizimda da kromozom bozukluğu vardi cok şükür oğlumu sağlıkla ve doğal yolla aldım kucagima.. Bana doktorum Yaşadığınız tamamen şansızlık demişti döllenme esnasinda olan bişey, tüp bebeğe gerek yok demisti, hatta kromozom testi bile yaptırmadı