• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben Multifol (içinde tüm vitaminler olan folik asit), Demir ilacı Sinefer. D vitamini. Bunları kullanıyorm. Demir ilacını haftasnları içiyorm çnkü bağırsaklarmı kötü etkiliyor. Şimdilik bu şekilde de olur. sonraki dönemlerde demiri arttırırız dedi doktorum. ben de ne yumurta ne süt ne yoğurt ne et ne balık hiçbişi yiyemiyorm. canım hep kuru şeyler istiyo. sonra düşünüyorum Afrikada da anneler doğuruyor bi şekilde napalm. yiyemiyorum diye stres yapmaktansa relax olmak daha iyi gibi? sizceee?

bende suan et balik yumurta tavuk bunlarin hic birine gecemedim malesef ev yemeklerinin icine kiyma atiyoruz manti vs ondan aldigim et ile yani. Afrikadaki annelerin cocuklari ne halde ama oda pek iyi bir ornek degil. Bence 16. Hftada rahatlicaz ben inaniyorum 🥰

bende suan et balik yumurta tavuk bunlarin hic birine gecemedim malesef ev yemeklerinin icine kiyma atiyoruz manti vs ondan aldigim et ile yani. Afrikadaki annelerin cocuklari ne halde ama oda pek iyi bir ornek degil. Bence 16. Hftada rahatlicaz ben inaniyorum 🥰
AA ağzından bal damlıyo vallahiii

SaNeM_1985 SaNeM_1985 Dream1988 Dream1988 haklisiniz kizlar da suan doktor vermedi benim baska bi doktora gitcek zamanim da yok bi daha ki muayene sorcam sonrasinda da baska bi doktora gitcem zaten , ben kuru ekmek bile yiyemiyodum cok sukur 1 haftadir ekmek yiyorum iste zeytin ekmek peynir ekmek sutu ve yogurdu cok seviyorum ben domatesden sogandan tursudan pirasadan tiksindim gorunce bile cok kotu oluyorum , tatli seylere karsi cok istahliyim butun agiz tadim degisti , canim artik yemek yemek istiyo ama yiyemiyorum siz ne durumdasiniz
ben de yani yiyorum kuru şeyler, besleyici bişey yediğim yok. sabahları mesela diş fırçalayamıyorum. ay şimdi bile aklıma geldikçe öğüresim geliyo. bazen hiç olmadk şeylere midem bulanıyo öğürüyorum. ilk zamanlarımda bulantım vardı ama öğürmüyodum. bu da yeni çıktı. öğürüyorum ama kusmuyorum. hele ki o vitamin hapını içerken.. aman allahım. hem kokuyo ilaç hem de serçe parmağım kadar nerdeyse. zar zor öğüre öğüre içiyorm. çayı seviyodm eskiden de. çay biraz bastırıyo iyi geliyo. kahve çok seviyodum. kahveyi aramaz oldum. su çok içiyorum. gece kalkıyorm içim cayır cayır yanıyo. nrmalden fazla su içiyorm. bu iyi bişey tabiki. toplamda 2 kiloya yakın kilo aldm 13.haftamdaym. inş çok almam. iş yerindekilere hala sölemedm. her zaman birzck göbeğim oldgu için sanıyorm biraz da bol giyince belli olmuyo. ocak ayı itibari ile hamile pantolonuna geçiş yaparm diye düşünüyrm. çok sıkı pantolon da rahatszlk veriyor. akşamları ve sabahları işe giderken ve işten dönerken çok yorgn oluyorm. öğlenleri daha iyice gibiyim. bende durumlar böyle şimdilik kızlar

Kızlar cok emın dglm ama peceteye bır damla cokcok acık bır renk afedersınız sılınce kahvemı desem pembeye benzer mı desem cok hafıf bır renk geldı ama anlamadm oyle cok bellı bıle dgl 🥺
Canım İnş hamilesindir.. birkaç gün daha bekle. iğneden sonra 14.günde bi test yapmalısın bence.. bu arada da kendine dikkat etmelisin tabiiki

Yumurta çatlarıma iğnesi Ovitrelle 'den sonra bugün 14.gün. dün bel ağrısı kasik ağrısı baş ağrısı oldu bugün de göbeğinin altları biraz cekiliyo
Merhaba. Ovitrelle den sonra 14.günün ise istersen bi test yap. artık ilaç etkisi geçmiştir. yaptırabiliyosan kan ver. gebelik testleri yanıltıcı olabilir. varken yok, yokken var gösterebilir. İnş hamilesindr canım. Dualarımız seninle

ben de yani yiyorum kuru şeyler, besleyici bişey yediğim yok. sabahları mesela diş fırçalayamıyorum. ay şimdi bile aklıma geldikçe öğüresim geliyo. bazen hiç olmadk şeylere midem bulanıyo öğürüyorum. ilk zamanlarımda bulantım vardı ama öğürmüyodum. bu da yeni çıktı. öğürüyorum ama kusmuyorum. hele ki o vitamin hapını içerken.. aman allahım. hem kokuyo ilaç hem de serçe parmağım kadar nerdeyse. zar zor öğüre öğüre içiyorm. çayı seviyodm eskiden de. çay biraz bastırıyo iyi geliyo. kahve çok seviyodum. kahveyi aramaz oldum. su çok içiyorum. gece kalkıyorm içim cayır cayır yanıyo. nrmalden fazla su içiyorm. bu iyi bişey tabiki. toplamda 2 kiloya yakın kilo aldm 13.haftamdaym. inş çok almam. iş yerindekilere hala sölemedm. her zaman birzck göbeğim oldgu için sanıyorm biraz da bol giyince belli olmuyo. ocak ayı itibari ile hamile pantolonuna geçiş yaparm diye düşünüyrm. çok sıkı pantolon da rahatszlk veriyor. akşamları ve sabahları işe giderken ve işten dönerken çok yorgn oluyorm. öğlenleri daha iyice gibiyim. bende durumlar böyle şimdilik kızlar
İşyerinde nasıl anlamoyolar yaa hmile olumca insanın suratına bi ablaklık geliyor çünkü hehehhe

İşyerinde nasıl anlamoyolar yaa hmile olumca insanın suratına bi ablaklık geliyor çünkü hehehhe
ya bilmem ki. hiç akıllarına gelmemiştir çünkü işe işe 23 agustosta girdim. Ekim başında hamile kaldım :eek:Bunu benden beklemiyorlardır. Zaten toplam bu ofiste 3 kişiyiz. 1imiz erkek. o zaten hiç anlamaz. diğer kadın da biraz avel :) Ofise gelip giden biri var. Erkek. İşle ilgili uğrar nadiren. O bana dedi. Sanem hanım sizde sanki bi değişiklik var dedi. O anladı bunlar anlamadı. Belki de kusma gibi belirtilerim olmadığındandır. Bazen gizlice öğürüyorum afedersiniz :s

Kacinci gunun olacak yarin?
Aman tanrısııımmm beklemek çok zormuş yaaa valla elimden telefon düşmüyo sürekli kadınlar kulübündeyim hastayı cihaza bağlıyorum alıyorum elime telefonu yarın kanda baktırcam artık yoksa kalpten gitcem varsa da yoksa bitsin bu çile 😁😁

Canım İnş hamilesindir.. birkaç gün daha bekle. iğneden sonra 14.günde bi test yapmalısın bence.. bu arada da kendine dikkat etmelisin tabiiki
Ins cnmm ya dua ediyorum ıste ınan sılcektım evı vazgectım agar kaldırmım dıye ama supurucem yavas yavas artık

Pozitif cikarsa hemen hamilelik havasina girmemeni tavsiye ederim ama. Sonra uzulmeni istemem?
Yok iğnenin etkisi de oluyo tabii ama değeri 0 çıkan da var 10. Günde sadece merakımdan yaptırcam o hissiyatta hiç değilim olmadı biliyorum belirtim de yok en azından yılbaşına kadar kendimi toplar kaldığım yerden tekrar başlarım ilk defa femara kullanıyorım 2.-3. Denemede daha iyi sonuç alanlar var

Back