Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
PCOS var mıydı sende? nrmalde çatladıktan ortalama 14 gün sonra regl olunur. sen de 14-15 gün içinde adet olmazsan mutlaka kanda bi tahlil yaptır. İnş bebişin bu ay sana gelir

PCOS var mıydı sende? nrmalde çatladıktan ortalama 14 gün sonra regl olunur. sen de 14-15 gün içinde adet olmazsan mutlaka kanda bi tahlil yaptır. İnş bebişin bu ay sana gelir
evet hafif görünümü var dedi doktor

canımm inşallah ama olumsuza hazırlıyorum kendimi geçen ay klomen ve iğneden sonra olcak gözüyle baktım ki o yüzden ne ovulasyon testi ne yumurtlama takip etmemiştim sadece iğneden sonra gün sayıyordum negatif olunca çoook üzülmüştüm şimdi tedavisiz olursa sürpriz olacak benim için. Ama en azından geç de olsa çatlıyormuşum kendiliğinden ona sevindim

Selam arkadaslar benimde bugun igneden 6. Gunum. Ben bide sogan kuru yaptim bu ay 12.gunundeyim 3 gun kaldi umarim guzel sonuclar aliriz hepimiz.
iğne olduysan, soğan kürünü pek önermiyolarlar aynı anda. hamile kalırsan ya da kaldıysan düşüğe vs sebep olabilir Allah korusun

Rabbim tez zamanda seni sağlıkla ve huzurla bebişine kavuştursun Seni böyle moral dolu görmek, pozitif görmek inan bizleri çok mutlu ediyor...Tedavi aşamasında olan arkadaşlarımıza örnek olsun.

Canım benim doktorundan memnun değilsen, bence de değiştirmelisin..

yumurta gelişimin ve çatlama süreci vs geç olabilir o nedenle. korkma hiç. ben de aylarca regl olmadığımı biliyorum.. Sürecinde Rabbim yardımcın olsun
amin canım inşallah umut her daim var ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allahın takdiri

Yani sonucta 3 gun kaldi bitireyim kuru diyorum artik ne olduysa tesekkur ederim insallah

iğne olduysan, soğan kürünü pek önermiyolarlar aynı anda. hamile kalırsan ya da kaldıysan düşüğe vs sebep olabilir Allah korusun
Vallah cok iyi anliyorum sizi ama bir cok kadin sogan suyuyla hamile kalmis. Neyse oldu bi kere bakicaz artik umarim guzel sonuclar alirim

Vallah cok iyi anliyorum sizi ama bir cok kadin sogan suyuyla hamile kalmis. Neyse oldu bi kere bakicaz artik umarim guzel sonuclar alirim
tabiki canım Rabbimin takdiri. Ol derse olur. İnşallah bebişinize sağlıkla tez vakitte kavuşursunuz. Dualarımızdasın inşallah

Canım zaten 2 doktora göründük biri profesör. Ileri seviye olduğu için ameliyat diyorlar zaten :/ yoksa bende ameliyatı ikinci plana atacaktım ama sperm sayısını ve hareketini de etkilemeye başladı:/

Ayni gunu degil de bir sonraki gunu degerlendirdik canim.

Kizlar bugun ignenin 8.gunu sizce ne zaman test yapabilirim ? Normal de 12.gunu diyolar ama en erken ne zaman sonuc alinir acaba ?
12 diyorlar canım ama eger net bir sonuç istiyorsan 14. Gün kanda baktir bence erken test yapma hayal kırıklığı yaşama en azından. İğneden 14 gün sonra adet olunur deniliyor mesela ben 4 ıgnede 17 18. Gün adet oldum o yüzden biraz daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…