- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #9.241
Allah daha güzel ve hayırlı sevinçler nasip etsin tez zamandaTeşekkürler canım çatlamaya bu kadar sevindiysem bebişe nasıl olurum acaba
PCOS var mıydı sende? nrmalde çatladıktan ortalama 14 gün sonra regl olunur. sen de 14-15 gün içinde adet olmazsan mutlaka kanda bi tahlil yaptır. İnş bebişin bu ay sana gelirAyyy tamam öğrendim bu ovulasyon işini canımpeki şimdi bugün de devam dimi? Sonra gün aşırı? Bir de 14 gün sonra mı adet olunur eğer gebelik yoksa? Kafamda deli sorular çok soruyorum ama ilk defa kullandığımdan maşallah 22.günde çatladım 14 gün sonra olursa 36 günde adet olacağım
evet hafif görünümü var dedi doktorPCOS var mıydı sende? nrmalde çatladıktan ortalama 14 gün sonra regl olunur. sen de 14-15 gün içinde adet olmazsan mutlaka kanda bi tahlil yaptır. İnş bebişin bu ay sana gelir
amin inşallah :)Allah daha güzel ve hayırlı sevinçler nasip etsin tez zamanda
canımm inşallah ama olumsuza hazırlıyorum kendimi geçen ay klomen ve iğneden sonra olcak gözüyle baktım ki o yüzden ne ovulasyon testi ne yumurtlama takip etmemiştim sadece iğneden sonra gün sayıyordum negatif olunca çoook üzülmüştüm şimdi tedavisiz olursa sürpriz olacak benim için. Ama en azından geç de olsa çatlıyormuşum kendiliğinden ona sevindimCanım evet bugünü de değerlendir sonrasını gün aşırı değerlendirirsin. Yani yumurta çatladıktan sonraki 14. günde test sonuçlarında çoğunlukla kesin sonucu görüyoruz. İnşallah sende de pozitifi göreceğiz
iğne olduysan, soğan kürünü pek önermiyolarlar aynı anda. hamile kalırsan ya da kaldıysan düşüğe vs sebep olabilir Allah korusunSelam arkadaslar benimde bugun igneden 6. Gunum. Ben bide sogan kuru yaptim bu ay 12.gunundeyim 3 gun kaldi umarim guzel sonuclar aliriz hepimiz.
Rabbim tez zamanda seni sağlıkla ve huzurla bebişine kavuştursunYok bebeğim korunmayacağız diyecek kadar az bir süre. Hem 2 ayda eski kiloma dönmüş olurum. O hormon ilaçlarından ötürü kilo almıştım. Hem de biraz işlerim toparlanmış olur. Hormonal olarak düzene binmiş olurum. Tek derdim bu. Yoksa korunmayacağım.
Canım benim doktorundan memnun değilsen, bence de değiştirmelisin..Bana decavit diye bi folik asit vermisti doktor baya ictim ama midemi bulandiriyodu bende degistirir misiniz ilacimi dedim o da gerek yok 3 aylik oldu bebegin 3 aydan sonra folik asite gerek yok dedi oyle ciddi bi vitamin ya da demir eksikligim yok belki ondan olabilir bilmiyorum , benim doktorum biraz kaderci galiba kanamalarim oldugunda bile progestan yazmadi sen bilirsin bence faydasi yok dedi ben yine de kullanmisdim , suan isime yakin oldugu icin gidiyorum 4. Ayimdan sonra baska bi doktora gitcemeyi dusunuyorum nasip olursa
Valla öyle oldu :) özlemişim kocişimi korka korka birşeyler yaşamaktan usanmıştım bir de progestandan dolayı da aşırı sıkıydım ve keyif alamıyordum hiçbirşeyden . şimdi herşey normale döndü :)
yumurta gelişimin ve çatlama süreci vs geç olabilir o nedenle. korkma hiç. ben de aylarca regl olmadığımı biliyorum.. Sürecinde Rabbim yardımcın olsunevet hafif görünümü var dedi doktor
amin canım inşallah umut her daim var ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allahın takdiriyumurta gelişimin ve çatlama süreci vs geç olabilir o nedenle. korkma hiç. ben de aylarca regl olmadığımı biliyorum.. Sürecinde Rabbim yardımcın olsun
Yani sonucta 3 gun kaldi bitireyim kuru diyorum artik ne olduysa tesekkur ederim insallahGünaydın kızlaaarrr
Canım hoşgeldin. Ben de tekrar hamilelik yarışına girdimBebekler 2 hafta önce karnımda öldü malesef Şimdi kısa bir dinlenme ve akabinde çalışmalar ile devam edeceğiz. İşe başladım, raporum bitti. Böyle işte..
Canım hoşgeldin. Umarım bebişin seninledir fakat soğan kürü umarım ki bu ay ki değerlendirmene olumsuz katkıda bulunmamıştır. 12 gün de geçmiş. Umarım herşey olumlu olur senin için
Hoşgeldin canım umarım bu ay güzel haberler alırsın
Kuzucum o akıntı yumurtanın çatlayacağının habercisi. 1 gün içinde yumurta çatlamış oluyor. Senin öncesinde birlikteliğin olmuştu. aynı gün ve sonrasındaki 3 günü değerlendirmeye çalış canımİnşallah bu ay güzel haberini alırsın
İnşallah en yakın zamanda hepimiz hamiş oluruz kuzum benim
Ne olsun tatlım benim de aynı. Bildiğin gibi :)
Valla inşallah aynı günü değerlendirmişsindir. Biz değerlendirmiştik sonucumuz da güzel olmuştu
Vallah cok iyi anliyorum sizi ama bir cok kadin sogan suyuyla hamile kalmis. Neyse oldu bi kere bakicaz artik umarim guzel sonuclar alirimiğne olduysan, soğan kürünü pek önermiyolarlar aynı anda. hamile kalırsan ya da kaldıysan düşüğe vs sebep olabilir Allah korusun
tabiki canım Rabbimin takdiri. Ol derse olur. İnşallah bebişinize sağlıkla tez vakitte kavuşursunuz. Dualarımızdasın inşallahVallah cok iyi anliyorum sizi ama bir cok kadin sogan suyuyla hamile kalmis. Neyse oldu bi kere bakicaz artik umarim guzel sonuclar alirim
Canım zaten 2 doktora göründük biri profesör. Ileri seviye olduğu için ameliyat diyorlar zaten :/ yoksa bende ameliyatı ikinci plana atacaktım ama sperm sayısını ve hareketini de etkilemeye başladı:/Canım kuzenim hamile kalmak istediğinde eşiyle doktora gitmişti. her ikisine de testler yapılmıştı. Doktor , kuzenimin kocasına bu yıl bebek sahibi olabilirsen olursun yoksa sonrası zor ameliyat olmak zorundasın demişti. Varikosel sebebiyle... Neyseki bir kaç ay içinde bebekleri oldu ve üzerinden 5 yıl geçti. Bir bebekleri daha olsun istediler ve doktora gidip yine her ikisi de tahliller verdiler. Doktor kuzenimin eşine ameliyat olmadan bebekleri olma ihtimali olmadığını söyledi yine. Sonra bir başka doktora göründüler ve o da bebekleri olabileceğini ameliyata gerek olmadığını, varikosel sınırında olduğunu ama varikosel olmadığını söyledi. Ve 2 ay sonra kuzenim yine hamile kaldı. Tek doktora görünmekten kaçının muhakkak bir kaç doktora görünün lütfen
Ayni gunu degil de bir sonraki gunu degerlendirdik canim.Günaydın kızlaaarrr
Canım hoşgeldin. Ben de tekrar hamilelik yarışına girdimBebekler 2 hafta önce karnımda öldü malesef Şimdi kısa bir dinlenme ve akabinde çalışmalar ile devam edeceğiz. İşe başladım, raporum bitti. Böyle işte..
Canım hoşgeldin. Umarım bebişin seninledir fakat soğan kürü umarım ki bu ay ki değerlendirmene olumsuz katkıda bulunmamıştır. 12 gün de geçmiş. Umarım herşey olumlu olur senin için
Hoşgeldin canım umarım bu ay güzel haberler alırsın
Kuzucum o akıntı yumurtanın çatlayacağının habercisi. 1 gün içinde yumurta çatlamış oluyor. Senin öncesinde birlikteliğin olmuştu. aynı gün ve sonrasındaki 3 günü değerlendirmeye çalış canımİnşallah bu ay güzel haberini alırsın
İnşallah en yakın zamanda hepimiz hamiş oluruz kuzum benim
Ne olsun tatlım benim de aynı. Bildiğin gibi :)
Valla inşallah aynı günü değerlendirmişsindir. Biz değerlendirmiştik sonucumuz da güzel olmuştu
Canim catlamis veya catlamak üzere. Cunku lh in maksimum oldugunu gordugunden sonraki gunlerde catlamis oluyor. Sen bu gunleride degerlendir pazar gunune kadarGünaydın kızlar artık çatlamış sanki ne derseniz
12 diyorlar canım ama eger net bir sonuç istiyorsan 14. Gün kanda baktir bence erken test yapma hayal kırıklığı yaşama en azından. İğneden 14 gün sonra adet olunur deniliyor mesela ben 4 ıgnede 17 18. Gün adet oldum o yüzden biraz daha sabırKizlar bugun ignenin 8.gunu sizce ne zaman test yapabilirim ? Normal de 12.gunu diyolar ama en erken ne zaman sonuc alinir acaba ?
12.gunden ıtıbaren dene benımde 7.gunum cnm beklyrz mecburKizlar bugun ignenin 8.gunu sizce ne zaman test yapabilirim ? Normal de 12.gunu diyolar ama en erken ne zaman sonuc alinir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?