- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #9.201
Hayırlısı olsun hayırlı haberler inşallahMerhaba aynı gün iğne olmuşuz
Amin hepimize inşallahHayırlısı olsun hayırlı haberler inşallah☺
Genelde çatlamaya yakın oluyor dıye bılıyotum ama sen onu gorunce hemen ılıskıye gır en guzelı ardından catlamıs olabılır cnmkızlar bu ayin 19 20 sinde o bahsettigim akinti geldi ve ozaman da özellikle solda dedi agrilarim olmustu peki o akinti geldiginde yumurta catlamismi oluyor yoksa catlamaya yakinmi oluuor ondan sonra akintim var ama o şekilde yapiskan hiç gelmedi o 2 gün geldi sadeceLaRisaCca Fit mutlu anne Fly3646 C Capanin Gururu Teyom rengarenk44 RabiaGunes dlkkydlntpl
onun omncesinde oldu birliktelik sonrasindada 2 gün geldi ilk geldigi gün ve oncesi son geldiği gün ve sonrasiGenelde çatlamaya yakın oluyor dıye bılıyotum ama sen onu gorunce hemen ılıskıye gır en guzelı ardından catlamıs olabılır cnm
Uc gun ust ustr degetmendırmıstım ben de geldıgı gunle bırlıkte sanırım hamıle kalmıstımonun omncesinde oldu birliktelik sonrasindada 2 gün geldi ilk geldigi gün ve oncesi son geldiği gün ve sonrasi
Canım en başta krem renginde geliyor sonra seffaflasir. Şeffaf akıntı zamani 3 4 gün onemli yumurtlama o süreçte oluyorkızlar bu ayin 19 20 sinde o bahsettigim akinti geldi ve ozaman da özellikle solda dedi agrilarim olmustu peki o akinti geldiginde yumurta catlamismi oluyor yoksa catlamaya yakinmi oluuor ondan sonra akintim var ama o şekilde yapiskan hiç gelmedi o 2 gün geldi sadeceLaRisaCca Fit mutlu anne Fly3646 C Capanin Gururu Teyom rengarenk44 RabiaGunes dlkkydlntpl
Yaaa, varmı belirti peki güzel arkadaşımMerhaba aynı gün iğne olmuşuz
Kasıkta ağrı başladı bugün ama adet ağrısına benziyorYaaa, varmı belirti peki güzel arkadaşım
benimde ozaman seffafti canim böyle yumurta aki gibi uzayan bir akintiydi simdi krem gibi geliyorCanım en başta krem renginde geliyor sonra seffaflasir. Şeffaf akıntı zamani 3 4 gün onemli yumurtlama o süreçte oluyor
insalalh bende kalırım canim sen ne durumdasin şu anUc gun ust ustr degetmendırmıstım ben de geldıgı gunle bırlıkte sanırım hamıle kalmıstım
Igneden 6.gunum cnm beklemedeyım gec buyuyen yumurtamlainsalalh bende kalırım canim sen ne durumdasin şu an
Bende pcoyum pcolu olmak işi çok zorlaştırıyor. Ne güzel geçte olsa yumurta görmüşsün bi umut vsr hayırlısı ile sonuçlandın inşallahHakkında hayırlısı olsun benımde duzenım bozuldu pco oldum ya baksana 33.gunum yumurta buyur gıbı olup seklı bızuldu sonra baska buyumeye basladı ıgne oldum adet olcam zaman hayırlısı femara kullansaydın ona daha ıyı dıyolr hakkımızdw hayırlısı
Regli başlangıcından itibaren 14 gün kullanmak gerekiyor. Düşüğe neden olduğu için yumurtlamadan sonra kullanmak iyi değil cnmGunde 2 kez olmak uzere iciyorum canim neden ?
Ayy az kalmış inşallah güzel haberler alırsın bende cuma gidip oluşan bi yumurta varmı diyr baktırıcamÜzülmyn stres yapmayın, varikoselden 3 ay içinde değerler normal kişiden bile daha güzel oluyor, yeterki işini bilen bir doktor olsun
Bizde bekliyıruz işte sonucu cuma günü ama belirti 0
Oyyy masaallah subhanallah. Rabbim saliha kullarindan eylesin insaallah cok sevindimcanimKızlar herkese iyi haftalar. Cumartesi gittim doktora 12+4 'te. 13+1 gösteriyo önden gidiyor biraz. Kan verdim 2li test için. 1 hafta sonra çıkacak sonucu. Buarada benim bebişin cinsiyeti de belli oldu. Bir kısçem olacak teyzeleriiii
Haklisin gulum. Rabbim ol derse hic bir sey engel olamazYaa lütfen öyle düşünme.. Allah Ol derse olmayacak bişey yok. Benim de ilki düşük olmasına rağmen, bu sefer çatlatma iğnesinden beri nrmal hayatımı yaşadım. Temizliğimi de yaptım, yemeğimi de, misafir de ağırladım. Her gün 3 saat iş git gel yol gidiyorm çoğunu ayakta. Allah bebişe ömür verirse, başka hiçbir kuvvet senden alamaz. Hiç merak etme. İçini ferah tut
Bence de canım. sonuçta rahim de temzilendi bu durumda. İnşallah en yakın zamanda tekrar hamiş olursunYa şimdi ben düşüğü normal doğum ile yaptım ya herkes bana arkası çok kolay olur diyor ama Allah bilir tabi inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz canım benim
yumurtlama zamanının çok yakın olduğunu gösteriyordu canım. Muhtemelen de çatlamıştır.kızlar bu ayin 19 20 sinde o bahsettigim akinti geldi ve ozaman da özellikle solda dedi agrilarim olmustu peki o akinti geldiginde yumurta catlamismi oluyor yoksa catlamaya yakinmi oluuor ondan sonra akintim var ama o şekilde yapiskan hiç gelmedi o 2 gün geldi sadeceLaRisaCca Fit mutlu anne Fly3646 C Capanin Gururu Teyom rengarenk44 RabiaGunes dlkkydlntpl
Banada pco ve yumurtlama tembellıgı var dedı dr daha once yoktu ama stres ve baska seylerden degıstı bınyem bıtane yumurta buyurkenn kuculup seklı bozuldu baktık sonra baska buyuyo ıkıtane 16,5 10 mm ıkı yumurta vardı bırı buyudu dıgerı noldu bılmem ılgınctı buay yumurta patlaması gordum hamılr kalırsam mucıze gıbı olcak aglıyodummcunku buyumuyo dıyeBende pcoyum pcolu olmak işi çok zorlaştırıyor. Ne güzel geçte olsa yumurta görmüşsün bi umut vsr hayırlısı ile sonuçlandın inşallah
Regli başlangıcından itibaren 14 gün kullanmak gerekiyor. Düşüğe neden olduğu için yumurtlamadan sonra kullanmak iyi değil cnm
Ayy az kalmış inşallah güzel haberler alırsın bende cuma gidip oluşan bi yumurta varmı diyr baktırıcam
geç olsun güç olmasin insalalh güzel haberler veririz birbirimize canimIgneden 6.gunum cnm beklemedeyım gec buyuyen yumurtamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?