Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Genelde çatlamaya yakın oluyor dıye bılıyotum ama sen onu gorunce hemen ılıskıye gır en guzelı ardından catlamıs olabılır cnm

Genelde çatlamaya yakın oluyor dıye bılıyotum ama sen onu gorunce hemen ılıskıye gır en guzelı ardından catlamıs olabılır cnm
onun omncesinde oldu birliktelik sonrasindada 2 gün geldi ilk geldigi gün ve oncesi son geldiği gün ve sonrasi

onun omncesinde oldu birliktelik sonrasindada 2 gün geldi ilk geldigi gün ve oncesi son geldiği gün ve sonrasi
Uc gun ust ustr degetmendırmıstım ben de geldıgı gunle bırlıkte sanırım hamıle kalmıstım

Canım en başta krem renginde geliyor sonra seffaflasir. Şeffaf akıntı zamani 3 4 gün onemli yumurtlama o süreçte oluyor

Canım en başta krem renginde geliyor sonra seffaflasir. Şeffaf akıntı zamani 3 4 gün onemli yumurtlama o süreçte oluyor
benimde ozaman seffafti canim böyle yumurta aki gibi uzayan bir akintiydi simdi krem gibi geliyor

Bende pcoyum pcolu olmak işi çok zorlaştırıyor. Ne güzel geçte olsa yumurta görmüşsün bi umut vsr hayırlısı ile sonuçlandın inşallah

Gunde 2 kez olmak uzere iciyorum canim neden ?
Regli başlangıcından itibaren 14 gün kullanmak gerekiyor. Düşüğe neden olduğu için yumurtlamadan sonra kullanmak iyi değil cnm

Üzülmyn stres yapmayın, varikoselden 3 ay içinde değerler normal kişiden bile daha güzel oluyor, yeterki işini bilen bir doktor olsun

Bizde bekliyıruz işte sonucu cuma günü ama belirti 0
Ayy az kalmış inşallah güzel haberler alırsın bende cuma gidip oluşan bi yumurta varmı diyr baktırıcam

Oyyy masaallah subhanallah. Rabbim saliha kullarindan eylesin insaallah cok sevindimcanim

Haklisin gulum. Rabbim ol derse hic bir sey engel olamaz

Ya şimdi ben düşüğü normal doğum ile yaptım ya herkes bana arkası çok kolay olur diyor ama Allah bilir tabi inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz canım benim
Bence de canım. sonuçta rahim de temzilendi bu durumda. İnşallah en yakın zamanda tekrar hamiş olursun

yumurtlama zamanının çok yakın olduğunu gösteriyordu canım. Muhtemelen de çatlamıştır.

Banada pco ve yumurtlama tembellıgı var dedı dr daha once yoktu ama stres ve baska seylerden degıstı bınyem bıtane yumurta buyurkenn kuculup seklı bozuldu baktık sonra baska buyuyo ıkıtane 16,5 10 mm ıkı yumurta vardı bırı buyudu dıgerı noldu bılmem ılgınctı buay yumurta patlaması gordum hamılr kalırsam mucıze gıbı olcak aglıyodummcunku buyumuyo dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…