- 20 Aralık 2008
- 1.739
- 4.619
- 658
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #9.261
İnşallahh mucizen sana bu ay gelir canımBanada pco ve yumurtlama tembellıgı var dedı dr daha once yoktu ama stres ve baska seylerden degıstı bınyem bıtane yumurta buyurkenn kuculup seklı bozuldu baktık sonra baska buyuyo ıkıtane 16,5 10 mm ıkı yumurta vardı bırı buyudu dıgerı noldu bılmem ılgınctı buay yumurta patlaması gordum hamılr kalırsam mucıze gıbı olcak aglıyodummcunku buyumuyo dıye
Öyle deme yaa her tedavi her adım içimizde heyecan. En azından benim öyle olumsuz olduğunda üzülüyorum evet ama sonra telrar ayağa kalkıyoruz bi şekilde.Valla benim 2. Asilama yapildi ama pek gun saydigim soylenemez gulum. Hic icime dogmuyor
Ins cnm hepımız guzel haberler alalımİnşallahh mucizen sana bu ay gelir canım
Öyle deme yaa her tedavi her adım içimizde heyecan. En azından benim öyle olumsuz olduğunda üzülüyorum evet ama sonra telrar ayağa kalkıyoruz bi şekilde.
LaRisaCca canım benimde iki aylıkken karnımda ölmüştü. Allah bizlere sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin.
Bende cok gaz var valla adetım gectı gec buyudu 7.gun ıgneden bakalım senın vok az kalmısBekleyelim madem. Haklisiniz o zaman kaldi 4 gun.arada sol kasigimda batmalar oluyor. Iyi biseymi sizce ? Siz neler hissettiniz kizlar ? Allahim gör bizi
Tamam canım benim pazardan beri pik gösteriyordu neden bu kadar uzun sürer ki iki yumurta mı oluştu acaba?Canim catlamis veya catlamak üzere. Cunku lh in maksimum oldugunu gordugunden sonraki gunlerde catlamis oluyor. Sen bu gunleride degerlendir pazar gunune kadar
Doktorumu seviyorum benimle ilgileniyo konusuyo kafamdaki sorulari sorabiliyorum hepsini cevapliyo , sadece bakis acisi biraz farkli youtube dan da izledim 3 ay dan sonra birakilir diyo folik asit ben hamile kalmadan da kullanmisdim ve cok saglikli besleniyodum , 20 ocakda 2li test sonucumu alcam daha sonra baska bi doktora basliycam cunku bu doktorum dogum yapmiyoCanım benim doktorundan memnun değilsen, bence de değiştirmelisin..
Canım kimisinin hemen çatlar yumurta kiminin hemen catlamaz vücuttaki Lh hormonun yukseldigini gösteriyor önemli olan koyulasmasi ve sonra siliklesmesiTamam canım benim pazardan beri pik gösteriyordu neden bu kadar uzun sürer ki iki yumurta mı oluştu acaba?
Bende gaz yok ama ara sira kasigima batma oluyor iste. Bende 8.gunum. Baskada bir belirtim yok isteBende cok gaz var valla adetım gectı gec buyudu 7.gun ıgneden bakalım senın vok az kalmıs
Benım gaz kabuzlık varmıgne etkısıdır dıye tahmın edıyorum cnm batma yok suan 12.gundemı yapcaksın testBende gaz yok ama ara sira kasigima batma oluyor iste. Bende 8.gunum. Baskada bir belirtim yok iste
Merhaba, ben geçen sene yaptırmıştım. Testin adı nipt test olarak geçiyor, nifty'de yapan firmanın testine verdiği isim. Ben genlab nace test yaptırmıştım, tavsiye ederim.Istanbulda olup fetal dna testi yaptiran ya da yaptiracak olan var mi? Nipt, nifty diye de geciyor.
Merhaba, ben geçen sene yaptırmıştım. Testin adı nipt test olarak geçiyor, nifty'de yapan firmanın testine verdiği isim. Ben genlab nace test yaptırmıştım, tavsiye ederim.
Genlab Labaratuvarlar Group | Genlab NACE Test
Genlab NACE Test, Nipt Testler arasında NET Rapor Veren TEK Test. Genlab NACE Test Hakkında Detaylı Bilgi İçin Bize Ulaşın.www.genlabgroup.com
Rica ederim ins güzel sonuçlar çıkarbende randevu aldm biraz once nace test sanirim ingiltere ye gonderiyorlarmis. Ama christmas tatili oldugu icin 2 ocakta alcaklar kani keske daha once karar verseydim. 2.750₺ dediler indirimli haline. Ins guzel sonuclar ciksindacok tesekkr ederim bu arada♥
Canım sizlerle olmak da benim motivasyonumu arttırıyor. Hep diyorum ya bizi en iyi biz anlarız. Ben hamile kalınca kaçmadım burdan. doğursaydım da kaçmayacaktım nitekim kaldığım yerden çabalamaya devam ediyorum ve umuyorum ki her birimiz muratlarımıza teker teker kavuşacağızRabbim tez zamanda seni sağlıkla ve huzurla bebişine kavuştursunSeni böyle moral dolu görmek, pozitif görmek inan bizleri çok mutlu ediyor...Tedavi aşamasında olan arkadaşlarımıza örnek olsun.
Doktor zaten en erken tarihi soyluyor canim. 12. Gunden once yapacagin testte pozitifi gorursen igne icindeki betahcg nin etkisi olma ihtimali var. O yuzden bosuna action yasatma kendine canimKizlar bugun ignenin 8.gunu sizce ne zaman test yapabilirim ? Normal de 12.gunu diyolar ama en erken ne zaman sonuc alinir acaba ?
Canim ilk asilamada igne etkisi oldugunu bilmeden butun hamilelik belirtilerini yasadim sonuc 12 gunde adet oldum. O yuzden umudum yok canim. Rabbim verirse basimla gozum ustuneİnşallahh mucizen sana bu ay gelir canım
Öyle deme yaa her tedavi her adım içimizde heyecan. En azından benim öyle olumsuz olduğunda üzülüyorum evet ama sonra telrar ayağa kalkıyoruz bi şekilde.
LaRisaCca canım benimde iki aylıkken karnımda ölmüştü. Allah bizlere sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin.
Rica ederim ins güzel sonuçlar çıkar
hiç mi değişmez bi insan yains cnmm
2 li testte normal dedi doktor ama yok valla hic icin rht etmedi ins buda temiz gelsinSu forumu okuyunca herseyden korkuyorm
hiç mi değişmez bi insan ya
Evet 12. gunumde irdar testi yapmayi dusunuyorum bir ihtimal belki tutmusturBenım gaz kabuzlık varmıgne etkısıdır dıye tahmın edıyorum cnm batma yok suan 12.gundemı yapcaksın test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?