Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallahh mucizen sana bu ay gelir canım

Valla benim 2. Asilama yapildi ama pek gun saydigim soylenemez gulum. Hic icime dogmuyor
Öyle deme yaa her tedavi her adım içimizde heyecan. En azından benim öyle olumsuz olduğunda üzülüyorum evet ama sonra telrar ayağa kalkıyoruz bi şekilde.

LaRisaCca canım benimde iki aylıkken karnımda ölmüştü. Allah bizlere sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin.

Ins cnm hepımız guzel haberler alalım

Bekleyelim madem. Haklisiniz o zaman kaldi 4 gun. arada sol kasigimda batmalar oluyor. Iyi biseymi sizce ? Siz neler hissettiniz kizlar ? Allahim gör bizi
Bende cok gaz var valla adetım gectı gec buyudu 7.gun ıgneden bakalım senın vok az kalmıs

Canim catlamis veya catlamak üzere. Cunku lh in maksimum oldugunu gordugunden sonraki gunlerde catlamis oluyor. Sen bu gunleride degerlendir pazar gunune kadar
Tamam canım benim pazardan beri pik gösteriyordu neden bu kadar uzun sürer ki iki yumurta mı oluştu acaba?

Canım benim doktorundan memnun değilsen, bence de değiştirmelisin..
Doktorumu seviyorum benimle ilgileniyo konusuyo kafamdaki sorulari sorabiliyorum hepsini cevapliyo , sadece bakis acisi biraz farkli youtube dan da izledim 3 ay dan sonra birakilir diyo folik asit ben hamile kalmadan da kullanmisdim ve cok saglikli besleniyodum , 20 ocakda 2li test sonucumu alcam daha sonra baska bi doktora basliycam cunku bu doktorum dogum yapmiyo

Tamam canım benim pazardan beri pik gösteriyordu neden bu kadar uzun sürer ki iki yumurta mı oluştu acaba?
Canım kimisinin hemen çatlar yumurta kiminin hemen catlamaz vücuttaki Lh hormonun yukseldigini gösteriyor önemli olan koyulasmasi ve sonra siliklesmesi

Istanbulda olup fetal dna testi yaptiran ya da yaptiracak olan var mi? Nipt, nifty diye de geciyor.
Merhaba, ben geçen sene yaptırmıştım. Testin adı nipt test olarak geçiyor, nifty'de yapan firmanın testine verdiği isim. Ben genlab nace test yaptırmıştım, tavsiye ederim.

bende randevu aldm biraz once nace test sanirim ingiltere ye gonderiyorlarmis. Ama christmas tatili oldugu icin 2 ocakta alcaklar kani keske daha once karar verseydim. 2.750₺ dediler indirimli haline. Ins guzel sonuclar ciksinda cok tesekkr ederim bu arada

Rica ederim ins güzel sonuçlar çıkar

Rabbim tez zamanda seni sağlıkla ve huzurla bebişine kavuştursun Seni böyle moral dolu görmek, pozitif görmek inan bizleri çok mutlu ediyor...Tedavi aşamasında olan arkadaşlarımıza örnek olsun.
Canım sizlerle olmak da benim motivasyonumu arttırıyor. Hep diyorum ya bizi en iyi biz anlarız. Ben hamile kalınca kaçmadım burdan. doğursaydım da kaçmayacaktım nitekim kaldığım yerden çabalamaya devam ediyorum ve umuyorum ki her birimiz muratlarımıza teker teker kavuşacağız hepinizi seviyorum

Kizlar bugun ignenin 8.gunu sizce ne zaman test yapabilirim ? Normal de 12.gunu diyolar ama en erken ne zaman sonuc alinir acaba ?
Doktor zaten en erken tarihi soyluyor canim. 12. Gunden once yapacagin testte pozitifi gorursen igne icindeki betahcg nin etkisi olma ihtimali var. O yuzden bosuna action yasatma kendine canim

Canim ilk asilamada igne etkisi oldugunu bilmeden butun hamilelik belirtilerini yasadim sonuc 12 gunde adet oldum. O yuzden umudum yok canim. Rabbim verirse basimla gozum ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…