• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasıkta ağrı başladı bugün ama adet ağrısına benziyor 🥺 Ben iğneden itibaren her sabah gebelik testi yaptım. 8. Gün iğnenin etkisi geçti bugün 10. Gündü bakalım ☺
Ben de hiç ağrı felan yok bide üşüyorum, normalde vücut ısısı olması gerek o yüzden umudum yok, hiç test yapmadım ben :) bekliyorum cuma gününü

Profesör bulduk bir tane izmirde. Ona yaptiracagiz bu hafta :/
Hayırlısı olsun inşallah, geçer merak etme

Kızlar bu arada biz eşimle normal karı koca hayatımıza geri döndük. Doktor kanaman kesilince sıkıntı yok demişti. Kanamam kesildi üzerinden de 1 hafta geçti artık kendimizi sakınmıyoruz. :KK23:
Rabbim rast getirsin canim. asilamadan sonra tavsiye etmedi doktor bize agrin olabilir dedi. ama ben bu kez kafama gore takildim. Hersey olacagina varir 🤣🤣

Selamm kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyo. Ben tekrar klomene başladım. Bayağıdır bekliyordum şükür bu sefer başlayabildim.
Sizler neler yapıyorsunuz. Sonuç bekleyenler günn sayanlar, tedaviye başlayanlar ne alemde ☺
Valla benim 2. Asilama yapildi ama pek gun saydigim soylenemez gulum. Hic icime dogmuyor 😔

kızlar bu ayin 19 20 sinde o bahsettigim akinti geldi ve ozaman da özellikle solda dedi agrilarim olmustu peki o akinti geldiginde yumurta catlamismi oluyor yoksa catlamaya yakinmi oluuor ondan sonra akintim var ama o şekilde yapiskan hiç gelmedi o 2 gün geldi sadece LaRisaCca LaRisaCca @bi prenses annesi Fly3646 Fly3646 C Capanin Gururu Teyom rengarenk44 rengarenk44 @RabiaGunes dlkkydlntpl dlkkydlntpl
Yumurtlamaya hazırlandigi zaman boyle akinti oluyor canim. Sen degerlendirmeye devam et

Kızlar benım 48.saatte ıgneden sonra 1 saat sol kasıkta agrım oldu gectı kramp gıbı bıde 41. Saatte gece ecye kalktımda yapıskan alıntı geldı seffaf 36.saat degıl 40 lı saatlerdemı catladı acaba yumurtam
Olmasi muhtemel bisey canim her vucut farkli tepki verir ilaca

Ben de hiç ağrı felan yok bide üşüyorum, normalde vücut ısısı olması gerek o yüzden umudum yok, hiç test yapmadım ben :) bekliyorum cuma gününü
Hepimiz için bayırlısı olsun inşallah 🥰

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🥰

Günaydın kızlaaarrr :KK68:

Selamm kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyo. Ben tekrar klomene başladım. Bayağıdır bekliyordum şükür bu sefer başlayabildim.
Sizler neler yapıyorsunuz. Sonuç bekleyenler günn sayanlar, tedaviye başlayanlar ne alemde ☺
Canım hoşgeldin. Ben de tekrar hamilelik yarışına girdim :KK23:Bebekler 2 hafta önce karnımda öldü malesef :KK61:Şimdi kısa bir dinlenme ve akabinde çalışmalar ile devam edeceğiz. İşe başladım, raporum bitti. Böyle işte..
Selam arkadaslar benimde bugun igneden 6. Gunum. Ben bide sogan kuru yaptim bu ay 12.gunundeyim 3 gun kaldi umarim guzel sonuclar aliriz hepimiz.
Canım hoşgeldin. Umarım bebişin seninledir fakat soğan kürü umarım ki bu ay ki değerlendirmene olumsuz katkıda bulunmamıştır. 12 gün de geçmiş. Umarım herşey olumlu olur senin için :KK200:
Merhaba aynı gün iğne olmuşuz 😊
Hoşgeldin canım umarım bu ay güzel haberler alırsın :KK19:
kızlar bu ayin 19 20 sinde o bahsettigim akinti geldi ve ozaman da özellikle solda dedi agrilarim olmustu peki o akinti geldiginde yumurta catlamismi oluyor yoksa catlamaya yakinmi oluuor ondan sonra akintim var ama o şekilde yapiskan hiç gelmedi o 2 gün geldi sadece LaRisaCca LaRisaCca @bi prenses annesi Fly3646 Fly3646 C Capanin Gururu Teyom rengarenk44 rengarenk44 @RabiaGunes dlkkydlntpl dlkkydlntpl
Kuzucum o akıntı yumurtanın çatlayacağının habercisi. 1 gün içinde yumurta çatlamış oluyor. Senin öncesinde birlikteliğin olmuştu. aynı gün ve sonrasındaki 3 günü değerlendirmeye çalış canım :KK200: İnşallah bu ay güzel haberini alırsın :KK200:
Bence de canım. sonuçta rahim de temzilendi bu durumda. İnşallah en yakın zamanda tekrar hamiş olursun
İnşallah en yakın zamanda hepimiz hamiş oluruz kuzum benim :KK200:
Iyilik saglik be guzelim senden naber ?😉
Ne olsun tatlım benim de aynı. Bildiğin gibi :)
Rabbim rast getirsin canim. asilamadan sonra tavsiye etmedi doktor bize agrin olabilir dedi. ama ben bu kez kafama gore takildim. Hersey olacagina varir 🤣🤣
Valla inşallah aynı günü değerlendirmişsindir. Biz değerlendirmiştik sonucumuz da güzel olmuştu :KK19:

Günaydın kızlar artık çatlamış sanki ne derseniz 🤣🤣

Eklentiler

• F06A39CA-EC2E-420D-B9D9-1B722A98E272.jpeg
    F06A39CA-EC2E-420D-B9D9-1B722A98E272.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 35
Evet canım varikosel
Canım kuzenim hamile kalmak istediğinde eşiyle doktora gitmişti. her ikisine de testler yapılmıştı. Doktor , kuzenimin kocasına bu yıl bebek sahibi olabilirsen olursun yoksa sonrası zor ameliyat olmak zorundasın demişti. Varikosel sebebiyle... Neyseki bir kaç ay içinde bebekleri oldu ve üzerinden 5 yıl geçti. Bir bebekleri daha olsun istediler ve doktora gidip yine her ikisi de tahliller verdiler. Doktor kuzenimin eşine ameliyat olmadan bebekleri olma ihtimali olmadığını söyledi yine. Sonra bir başka doktora göründüler ve o da bebekleri olabileceğini ameliyata gerek olmadığını, varikosel sınırında olduğunu ama varikosel olmadığını söyledi. Ve 2 ay sonra kuzenim yine hamile kaldı. Tek doktora görünmekten kaçının muhakkak bir kaç doktora görünün lütfen :KK19:

Günaydın canım evet silikleşiyor çatlamış :rolleyes: :KK48:
Ayyy tamam öğrendim bu ovulasyon işini canım 😂 peki şimdi bugün de devam dimi? Sonra gün aşırı? Bir de 14 gün sonra mı adet olunur eğer gebelik yoksa? Kafamda deli sorular 😂 çok soruyorum ama ilk defa kullandığımdan🤗 maşallah 22.günde çatladım 14 gün sonra olursa 36 günde adet olacağım 🤨

Ayyy tamam öğrendim bu ovulasyon işini canım 😂 peki şimdi bugün de devam dimi? Sonra gün aşırı? Bir de 14 gün sonra mı adet olunur eğer gebelik yoksa? Kafamda deli sorular 😂 çok soruyorum ama ilk defa kullandığımdan🤗 maşallah 22.günde çatladım 14 gün sonra olursa 36 günde adet olacağım 🤨
Canım evet bugünü de değerlendir sonrasını gün aşırı değerlendirirsin. Yani yumurta çatladıktan sonraki 14. günde test sonuçlarında çoğunlukla kesin sonucu görüyoruz. İnşallah sende de pozitifi göreceğiz :KK19:

Canım kuzenim hamile kalmak istediğinde eşiyle doktora gitmişti. her ikisine de testler yapılmıştı. Doktor , kuzenimin kocasına bu yıl bebek sahibi olabilirsen olursun yoksa sonrası zor ameliyat olmak zorundasın demişti. Varikosel sebebiyle... Neyseki bir kaç ay içinde bebekleri oldu ve üzerinden 5 yıl geçti. Bir bebekleri daha olsun istediler ve doktora gidip yine her ikisi de tahliller verdiler. Doktor kuzenimin eşine ameliyat olmadan bebekleri olma ihtimali olmadığını söyledi yine. Sonra bir başka doktora göründüler ve o da bebekleri olabileceğini ameliyata gerek olmadığını, varikosel sınırında olduğunu ama varikosel olmadığını söyledi. Ve 2 ay sonra kuzenim yine hamile kaldı. Tek doktora görünmekten kaçının muhakkak bir kaç doktora görünün lütfen :KK19:
evet haklısın canm benim de benzeri başıma geldi. az kalsın amelyt olcaktı eşim :S

Back