• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence hic korunma kuzum forumda bi kac kiside okudum ama vucudunda toparlasin tabii ki. Ins Allah hayirlisini nasip etsn
Yok bebeğim korunmayacağız diyecek kadar az bir süre. Hem 2 ayda eski kiloma dönmüş olurum. O hormon ilaçlarından ötürü kilo almıştım. Hem de biraz işlerim toparlanmış olur. Hormonal olarak düzene binmiş olurum. Tek derdim bu. Yoksa korunmayacağım.

Yok bebeğim korunmayacağız diyecek kadar az bir süre. Hem 2 ayda eski kiloma dönmüş olurum. O hormon ilaçlarından ötürü kilo almıştım. Hem de biraz işlerim toparlanmış olur. Hormonal olarak düzene binmiş olurum. Tek derdim bu. Yoksa korunmayacağım.
Her şey normale dönmüsken bebiste normal şekilde gelir inşallah canım 🤩

Her şey normale dönmüsken bebiste normal şekilde gelir inşallah canım 🤩
Ya şimdi ben düşüğü normal doğum ile yaptım ya herkes bana arkası çok kolay olur diyor ama Allah bilir tabi inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz canım benim :KK19:

Kışın sıcak su torbası en yakın arkdasimdir benim ayaklarım hep buz gibi. Bugün 28. Gün geçen perşembeden beri adet Olcam gibi belirtiler var henüz gelmedi ☺
Benımde 33.gun 🤣 komsudan elektrklı ısıtıcı aldm popom ısındı azcok valla usutmesek ıyıdır senın kıstler gıttımı

Selamm kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyo. Ben tekrar klomene başladım. Bayağıdır bekliyordum şükür bu sefer başlayabildim.
Sizler neler yapıyorsunuz. Sonuç bekleyenler günn sayanlar, tedaviye başlayanlar ne alemde ☺
Ben ıgneden 6.gunum beklıyorum cnm neden uzun sıre ara verdın kıst falanmı vardı

Ben ıgneden 6.gunum beklıyorum cnm neden uzun sıre ara verdın kıst falanmı vardı
Yok canım ya benim reglilerim düzensiz 2-3 ayda oluyorum. En son aşılama yaptırtacağım zaman yumurtam büyümemişti. Sonrada regli olamadım, ilaçla oldum, geçen ay rahim filmi çekildim, bu ayda tekrar başladık klomene

Yok canım ya benim reglilerim düzensiz 2-3 ayda oluyorum. En son aşılama yaptırtacağım zaman yumurtam büyümemişti. Sonrada regli olamadım, ilaçla oldum, geçen ay rahim filmi çekildim, bu ayda tekrar başladık klomene
Hakkında hayırlısı olsun benımde duzenım bozuldu pco oldum ya baksana 33.gunum yumurta buyur gıbı olup seklı bızuldu sonra baska buyumeye basladı ıgne oldum adet olcam zaman hayırlısı femara kullansaydın ona daha ıyı dıyolr hakkımızdw hayırlısı

Selam arkadaslar benimde bugun igneden 6. Gunum. Ben bide sogan kuru yaptim bu ay 12.gunundeyim 3 gun kaldi umarim guzel sonuclar aliriz hepimiz.
Benımde 6.gunum cnm sogan kırı bebegı dusurur rahım temızleöek ıcındır bence yapma ıgne olmussun hem

Evet canım varikosel
Üzülmyn stres yapmayın, varikoselden 3 ay içinde değerler normal kişiden bile daha güzel oluyor, yeterki işini bilen bir doktor olsun

Selamm kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyo. Ben tekrar klomene başladım. Bayağıdır bekliyordum şükür bu sefer başlayabildim.
Sizler neler yapıyorsunuz. Sonuç bekleyenler günn sayanlar, tedaviye başlayanlar ne alemde ☺
Bizde bekliyıruz işte sonucu cuma günü ama belirti 0 :D

Back