Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bildiğiniz sancıdan uyuyamıyorum bildiğiniz adet sancısı gibi iğnenin 5. Günü her belirti için çok erken biliyorum ama yaşayan var mı içinizde
Canım evet bugünlerde adet sancısı gibi hislerin olacaktır. Çok normal. Bende de oldu.
Canım pik olmuş. Saldırrrr

Canım evet bugünlerde adet sancısı gibi hislerin olacaktır. Çok normal. Bende de oldu.

Canım pik olmuş. Saldırrrr
Bugünü değerlendirdik canım bakalım sabah yapacağım tekrar silikleştiyse çatlamıştır inş

Kız deme oyle yatsan yatmasan da varsa tutcagı tutar cnm ben hıc oturmuyom temızlık yemek takılıyorum vqlla hıc dıkkatmetmıyorum
Ya orasi oyle de iste cok dusuk hikayem oldugu icin tedirgin oluyorum. Zaten bu asilamayi doktor ve esim istedigi icin yaptirdim hic icime olacagi dogmuyor. Bunu da bahane ediyorum galiba

Üzülme öyle düşünme canım ya. İnşallah tutmuştur. Ben ilk tüp bebeği üniversitede yaptıracağım, ama olmaz düşüncesiyle şimdiden özel klinik araştırmasına başladım.
Bende universite de yaptiricam canim. Ama universite de 2 defa asilama yaptirmadiysan tup bebegi yapmiyorlar hemen. Sen 2 defa yaptin asilamayi degil mi ?

Ya orasi oyle de iste cok dusuk hikayem oldugu icin tedirgin oluyorum. Zaten bu asilamayi doktor ve esim istedigi icin yaptirdim hic icime olacagi dogmuyor. Bunu da bahane ediyorum galiba
Ummadıgın anda olur ıns cnm bende bak asırı umutşuda dglm umutsuzda dglm hayırlısı dıyorum bır ay daha olmazsa asılamaya gecıcez

Aa canım çok teşekkürler. Daha 2.test var. umutsuzluğa kapılmayın lütfen Allaha şükürler olsun ki çözümsüz değil. Böyle düşünmek lazım. Bebişcik sizi biraz uğraştırıcak sadece Allah şifa versn. Dualarımız seninle..

Kayinvalidemin misafirleri vardi dun aksamdan beri firil firil dönüyorum. Benim bu asilama yine tutmayacak. Pufff
Yaa lütfen öyle düşünme.. Allah Ol derse olmayacak bişey yok. Benim de ilki düşük olmasına rağmen, bu sefer çatlatma iğnesinden beri nrmal hayatımı yaşadım. Temizliğimi de yaptım, yemeğimi de, misafir de ağırladım. Her gün 3 saat iş git gel yol gidiyorm çoğunu ayakta. Allah bebişe ömür verirse, başka hiçbir kuvvet senden alamaz. Hiç merak etme. İçini ferah tut

Canım sağlıkla kucağına al inşallah kizçe teyzelerine de şans getirsin

Kızlar bu ıgne bukez benı mafettı arada adet agtısı oluyor ıkı gundur asırı yorgunum agedersınız kabız oldum ıyıce bıde butun vucudum agrıyo bu ıgneden degıl havadan sanırım yataktan cıkarım yok ;(

Masallah allah kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ıns arkandan gelırız bızlerede dua et cnm

Sağ ol canım benim teşekkür ederim.ameliyat şart ama bizde en kısa sürede ameliyatı gerceklestiricez zaten :/

Sağlıkla kucağına al inşallah arkadaşım

Ne güzel canım ögrenmissin cinsiyetini saglıcakla büyütün insallah , Hersey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…