- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #9.081
Canım atacak yumurta yoksa adet olmazsın. Pik yaptıysa zaten git gide silikleşecektir ya adet olacaksın ya da hamiş olacaksınKızlar birşey soracağım hiç yumurta gelişmeden veya çatlamadan kadın adet olabilir mi? Benim ovulasyon testleri git gide silikleşiyor da acaba yumurtlamıyor muyum
basladim valla canim ya inşallah olur bu sefer hayit suyu muhteşem biseymis gercekten sağ degilde sol kasigim çok agiriyor heleki dün baya agirdi bacagima vurdu agrisi orda var yumurta galiba bunlar bile okdr sevundiriyor kiCanım yumurtlama bugünleri değerlendirmeye başla
Maşallah ne ince eşin var. Benim odun eşim ameliyattan sonra da, aşılama sonrası da arabayı deli gibi sürdü.Bizimki de sürekli hamile misin sen şimdi diyo diyorum ki haayııırrr sadece iğne vurdurdum bu sefer tamam işte yumurta gelişmiş spermi de gönderdik oldu o zaman haayyyyııırrrr öyle hemen oldu diyemeyiz allahım çıldırtıyor beniarabayı yavaş kullanıyo falan
Ahhh zamanında çocuk istemiyorum diyen eşim kuzum psikolog eşliğinde çocuğa hazırladık az çektirmedi sıpaMaşallah ne ince eşin var. Benim odun eşim ameliyattan sonra da, aşılama sonrası da arabayı deli gibi sürdü.
Yok benım yumurta bu ay 27.gunde buyudu 28.gunde ıgne oldum 31.gunum bugun 4 gun oldu gec yumurtamolgunlastıErken mi adet oluyosun sen iğne olalı ne kadar oldu
Geç olsun güç olmasın inşallah sağlıkla al kucağınaYok benım yumurta bu ay 27.gunde buyudu 28.gunde ıgne oldum 31.gunum bugun 4 gun oldu gec yumurtamolgunlastı
Yalnız değilsin canım bende de bir adet odun varMaşallah ne ince eşin var. Benim odun eşim ameliyattan sonra da, aşılama sonrası da arabayı deli gibi sürdü.
Amin cnm ıns dr bıle şaştı yumurtmaGeç olsun güç olmasın inşallah sağlıkla al kucağına
Sen neden kullanmıştın kuzum2 ay ben de progestanı vajinal kullandım. Bende kasılma yapmadı rahimde belki sende yapmıştır. İnşallah bu ay bebişin seninledir❤
Canım 2 hafta önce 4 aylık ikiz bebeklerim karnımda öldü. 21 ekimde kanamalarım başlamıştı, 10,5 haftalıkken... 1 hafta var 1 hafta yok kanamalar devam etti. Progestanı (200 mg X 2) X 3 kullanıyordum. Bebeklerden biri plasentasından ayrıldı bu sebeple hemoglobin 7 ye düşünce gebelik normal doğum ile sonlandırıldı.Sen neden kullanmıştın kuzum
Ah kuzum benim ya çok üzüldüm rabbim sağlıkla sıhhatle anne olmanı nasip etsin inşallah dua etcem hep sana rabbimin hazinesi bol yeterki yürekten iste bir kere oldu bir daha olur iiinnnşaaallaahhhhCanım 2 hafta önce 4 aylık ikiz bebeklerim karnımda öldü. 21 ekimde kanamalarım başlamıştı, 10,5 haftalıkken... 1 hafta var 1 hafta yok kanamalar devam etti. Progestanı (200 mg X 2) X 3 kullanıyordum. Bebeklerden biri plasentasından ayrıldı bu sebeple hemoglobin 7 ye düşünce gebelik normal doğum ile sonlandırıldı.
Canımm amin hepimiz inşallah muradımıza kavuşacağız inancım tamAh kuzum benim ya çok üzüldüm rabbim sağlıkla sıhhatle anne olmanı nasip etsin inşallah dua etcem hep sana rabbimin hazinesi bol yeterki yürekten iste bir kere oldu bir daha olur iiinnnşaaallaahhhh
Canım ben de hayıt içiyorum. Adetin ikinci gününden itibaren içmeye başlamıştım. Bı 13 gün sonra yumurtlama akıntısı gibi bı şeyler geldi ve yumurtalıklarda ağrı ve olgunlaşma gibi bir şeyler oldu. Şu an halen devam ediyorum. Yumurtlama oldu mu bilmiyorum ama inşallah olmuştur. Bugün adetin 24. Günübasladim valla canim ya inşallah olur bu sefer hayit suyu muhteşem biseymis gercekten sağ degilde sol kasigim çok agiriyor heleki dün baya agirdi bacagima vurdu agrisi orda var yumurta galiba bunlar bile okdr sevundiriyor ki
Sana da çok geçmiş olsun canım.. Rabbim bizden çok daha iyi biliyor hayırlı olanı... Üzücü ama sabretmekten başka çaremiz yok...Canımm amin hepimiz inşallah muradımıza kavuşacağız inancım tam ❤
Elbette. Rabbim böyle istemiş, veren de o alan da.. hayırlısıSana da çok geçmiş olsun canım.. Rabbim bizden çok daha iyi biliyor hayırlı olanı... Üzücü ama sabretmekten başka çaremiz yok...
Kuzum bugün profa gittik ve perşembe günü 2.spermiyogram testini yapacagini söyledi. Bir testle emin olamayiz dedi. Bu arada doppler çekildi orda da iki tarafta da olduğu çıktı. Birinde 2.seviye diğerinde 3.seviye bizim moraller biraz daha duştu anlayacagin. Perşembeyi bekliyoruz ikinci test için bakalım. Haber vereyim dedim :/sen yine de bikaç yere daha göster özellikle devlet olmasına dikkat et. benim de geçen sene 1 düşüğüm oldu. bu artık sağlklı insanlarda bile sık rastlanıyor. sebebi varikosel olabilir de olmayabilir de. Allah bilir. he ne var ki sık sık düşük tekrarlanırsa o zaman varikosel olabilr sebebi. İnş hayırlı sonuçlar alırsnz ve doktor gerek yok der. beni etiketleyip yaz mutlaka sonucu. Hakkınızda hayırlısı. Dua edicem
Kuzum benim çok dengesiz bak resimde paylaşıyorum dün bu mesajı yazdığımda silik görmüştüm şimdi bu akşam tekrar koyulaştı. Son iki uzun test dün ve bugünün. En alttaki de elimde vardı yapayım dedim aynısı bugünün. Sanki yarın pik olacak gibi değil mi??Canım atacak yumurta yoksa adet olmazsın. Pik yaptıysa zaten git gide silikleşecektir ya adet olacaksın ya da hamiş olacaksın
Evet canım koyulasmis sen degerlendirmeye başla bir kaç güne çatlar insallhKuzum benim çok dengesiz bak resimde paylaşıyorum dün bu mesajı yazdığımda silik görmüştüm şimdi bu akşam tekrar koyulaştı. Son iki uzun test dün ve bugünün. En alttaki de elimde vardı yapayım dedim aynısı bugünün. Sanki yarın pik olacak gibi değil mi??
Evet canm bnmde bgn 12. gün 2 gndr ymrtlma akntsi oluyor nezaman test ypcksinCanım ben de hayıt içiyorum. Adetin ikinci gününden itibaren içmeye başlamıştım. Bı 13 gün sonra yumurtlama akıntısı gibi bı şeyler geldi ve yumurtalıklarda ağrı ve olgunlaşma gibi bir şeyler oldu. Şu an halen devam ediyorum. Yumurtlama oldu mu bilmiyorum ama inşallah olmuştur. Bugün adetin 24. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?