• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese iyi haftalar. Cumartesi gittim doktora 12+4 'te. 13+1 gösteriyo önden gidiyor biraz. Kan verdim 2li test için. 1 hafta sonra çıkacak sonucu. Buarada benim bebişin cinsiyeti de belli oldu. Bir kısçem olacak teyzeleriiii :nazar:
Canımm Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına inşallah :KK200:
Okuldayım canım güvenlik kulubesinde oturuyorum tepemde pıtır pıtır yagmur sesleri uykumu getiriyor 😂😂 senden naber
Ben de iş başı yaptım sanırım 2 haftaya ancak toparlarım bu ofisi :KK48:
Ben fenayım cnm kombı bozuldu sogukta battanıyeyle oturuyorum sen nasılsın
Canım iyiyim ben çalışmaya başladım. Aman ayaklarını sıcak tut üşütme sakın. Bende de ayıptır söylemesi bir gaz oluyor ki .. Anlayamadım nedendir
4 gundur cok basim agriyo minosette kesmiyo :KK43:
2 li sonucum cikmis ins iyidir.

vitaminlerimede baslayamiyorum midem gecmiyo :/ LaRisaCca LaRisaCca
Canım sen vitaminini iç vücut alır alacağını. İçer içmez öğürmeyeceksin nasılsa birşey olmaz. Ama baş ağrısı malesef ilk trimester da oluyor biliyorsun. Hele ki benim migrenim vardı öldürüyordu beni :(

Canım iyiyim ben çalışmaya başladım. Aman ayaklarını sıcak tut üşütme sakın. Bende de ayıptır söylemesi bir gaz oluyor ki .. Anlayamadım nedendir

Canım sen vitaminini iç vücut alır alacağını. İçer içmez öğürmeyeceksin nasılsa birşey olmaz. Ama baş ağrısı malesef ilk trimester da oluyor biliyorsun. Hele ki benim migrenim vardı öldürüyordu beni :KK43:
Ay cnm battanıyeye sarıldım sanırım hasta olcam gırıbe gıciddıcem ah cokguzel yapmıssın cnm calıs daha ıyı ol ıns sana cok akıl veren olcak ınan nasıl ıstersen oyle yasa herzaman yanındayım yazabılırsın bende dr var o gaz hele ıgnedennsonra hep sıs gezıyorum usutuyozmu anlamadan acaba

Canım sen vitaminini iç vücut alır alacağını. İçer içmez öğürmeyeceksin nasılsa birşey olmaz. Ama baş ağrısı malesef ilk trimester da oluyor biliyorsun. Hele ki benim migrenim vardı öldürüyordu beni :KK43:
Allah kolaylık versin canım kafan dagılmış olur hem calısmak herseye ragmen guzel

Amin bitanem çok saol :dua:

Kızlar bu arada biz eşimle normal karı koca hayatımıza geri döndük. Doktor kanaman kesilince sıkıntı yok demişti. Kanamam kesildi üzerinden de 1 hafta geçti artık kendimizi sakınmıyoruz. :KK23:
Doktor ne kadar korunma vermişti size? bana geçen düşüğümde sadece 1 adet dönemi kadar bekle demişti.

Kızlar bu ıgne bukez benı mafettı arada adet agtısı oluyor ıkı gundur asırı yorgunum agedersınız kabız oldum ıyıce bıde butun vucudum agrıyo bu ıgneden degıl havadan sanırım yataktan cıkarım yok ;(
havalardandır ya. iğneden anca karın ağrısı filan olr. hangi ildesin bilmiyorm ama mesela istanbulda havalar bi iyi bi kötü. ruh sağlığımızı ve beden gücümüzü filan fena olumsuz etkiliyor.

Üzülme öyle düşünme canım ya. İnşallah tutmuştur. Ben ilk tüp bebeği üniversitede yaptıracağım, ama olmaz düşüncesiyle şimdiden özel klinik araştırmasına başladım.
İnşallah 2.ye gerek kalmaz hattta inş 1.ye bile gerek kalmadan hamile kalırsın. hani olur da gerek olursa; benim arkadaşım çok araştrdı. heryerle gitti konuştu filan. mesela bahçeciyi hiç beğenmedi. çok fazla para odaklı oldukları izlenimini aldı. Eurofertilde karar kıldılar. 1. seferde tuttu ve şuan yaklaşk 2 aylık bebekleri. gayet iyi. aklında olsun.

havalardandır ya. iğneden anca karın ağrısı filan olr. hangi ildesin bilmiyorm ama mesela istanbulda havalar bi iyi bi kötü. ruh sağlığımızı ve beden gücümüzü filan fena olumsuz etkiliyor.
Antepteym cnm cok guzeldı bıkacgun ama gunduz 18 aksam 0 dereceye dusuyp antep oyle haftaya kar dıyor bakalm suan kombım bozuldu donuyorum ayaklarımq kac kat gıydım genede donuyorum

Back