• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız ıgnenın 5.gunu bazen hafıf cok az adet agrısı gıbı agrı oluyor progestandan kafamda cok guzel uzanıyorum sızler nabıyosunuz

Kızlar nasılsınız ıgnenın 5.gunu bazen hafıf cok az adet agrısı gıbı agrı oluyor progestandan kafamda cok guzel uzanıyorum sızler nabıyosunuz
Bu progestan bi bana aynı etkiyi yaratmadı ben gece vajinal alıyorum gündüz içiyorum ama karın ağrım sürüyo adet sancısı gibi rahim içinde ağrı var belim de ara ara ağrıyo

Bu progestan bi bana aynı etkiyi yaratmadı ben gece vajinal alıyorum gündüz içiyorum ama karın ağrım sürüyo adet sancısı gibi rahim içinde ağrı var belim de ara ara ağrıyo
6.gunun dımı cnm benımde aynı senın gıbı hafıf adette gecıyor ya benım gec yumurtlamadan dolayı korkuyorum da adrtmolurmuyumm dıye yarıladık sayılır ıgne etkısını 10.gunden sonra bakalım nolcak

6.gunun dımı cnm benımde aynı senın gıbı hafıf adette gecıyor ya benım gec yumurtlamadan dolayı korkuyorum da adrtmolurmuyumm dıye yarıladık sayılır ıgne etkısını 10.gunden sonra bakalım nolcak
İnşallah olmazsın kuzum 3-4 günü atlat gerisi kolay 🥰

Buay bana daha degısık etkı yaptı hakkımızda hayırlısı olsun cnm ya nabalm bekleyıp gorergız ın hamılr kalmısızdır ılıskıye devam edıyomusun
Yok dediği tarihleri değerlendirdim snr ara verdim zaten yumurta çatlamıştır artık ilişki pek fayda etmez

Evet canım koyulasmis sen degerlendirmeye başla bir kaç güne çatlar insallh ☺
Canım bu da dünkü ve bu sabahki sanki pik dimi? İlk defa kullandığım için kusuruma bakma çok soruyorum 🙄

Eklentiler

• B545568E-26BA-42FE-B9CA-9AFD5A06A9C0.jpeg
    B545568E-26BA-42FE-B9CA-9AFD5A06A9C0.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba kızlar nasılsınız bugun ıgneden 4.gun gene basladım saymaya 🤣 evde su yok buara cok sık kesııyor sınır oldum tek basıma oturuyorum sızler neler yapıyorsunuz
Kayinvalidemin misafirleri vardi dun aksamdan beri firil firil dönüyorum. Benim bu asilama yine tutmayacak. Pufff😔

Kızlar bildiğiniz sancıdan uyuyamıyorum bildiğiniz adet sancısı gibi :KK1: iğnenin 5. Günü her belirti için çok erken biliyorum ama yaşayan var mı içinizde
Ben yasadim canim. Butun hamilelik belirtilerini yaşadım. Ama gebe degildim. Doktora sordum ignenin icinde beta-hcb oldugu icin gebelik varmis gibi davraniyor vucut dedi. O yuzden beliryi arama tamamen igne etkisi

Kayinvalidemin misafirleri vardi dun aksamdan beri firil firil dönüyorum. Benim bu asilama yine tutmayacak. Pufff😔
Kız deme oyle yatsan yatmasan da varsa tutcagı tutar cnm ben hıc oturmuyom temızlık yemek takılıyorum vqlla hıc dıkkatmetmıyorum

Üzülme öyle düşünme canım ya. İnşallah tutmuştur. Ben ilk tüp bebeği üniversitede yaptıracağım, ama olmaz düşüncesiyle şimdiden özel klinik araştırmasına başladım.

Back