Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende de olmştu aşırı gaz. bu belirtilere takılma, günlük hayatına devam et. 14 gün sonra inşallah bizlere güzel haberi verirsin :nazar:
Catlamıstır ıns tutmustut yenı yenı cnm 10 gun daha sabır bugun progestana basladım bakalım adetım de gecıyor ya sımdı nasıl olcak bılmıyorum

moral bozukluğu ve stres çok etkiliyor. lütfen ve lütfen bu durumu mumkun olduğunca kontrol altında tutmaya çalışın. ben de bazen zorlandığım zamanlarda filan hep benden kötü durumda olanları düşünürüm kendime bi çıkış yolu yaratmaya çalışırım. şuan insanlar hastanelerde ölümle burun buruna. birazcık şükür birazcık sabır birazcık da doktoruna güven olunca daha kolay atlatılıyor ..
Aynen Oyle cnm benden daha kotusu var evet am elimizden birsey gelmiyor ne yapsam da bazen unutuyorum bazende aklımdan cıkmıyor ama Allah razı olsun dusunup yazdığın ıcın cnm🙌🙌😍

Kızlar benim 3 yumurtam gelişmiş 14, 20, 22 mm iğneyi vurdurdum benim doktor her gün ilişki dedi çatlamak üzere olduğu için sperm kalitesini düşürmez mi bu durum
Sprem sayısı iyi ise 3 gün üst üste denemeni öneririm. Ama eğer sprem sayısına baktirmadiysaniz ya da az ise bence iki günde bir deneyin

Kızlar benim 3 yumurtam gelişmiş 14, 20, 22 mm iğneyi vurdurdum benim doktor her gün ilişki dedi çatlamak üzere olduğu için sperm kalitesini düşürmez mi bu durum
Bo benım dr mu ıkı gun ılıskı dedı acaba sen en az dort gun degerlendır cnm esınde sıkıntı yoksa bende oyle yapıyorum sonra ıkıgunde bıre doncem

Sprem sayısı iyi ise 3 gün üst üste denemeni öneririm. Ama eğer sprem sayısına baktirmadiysaniz ya da az ise bence iki günde bir deneyin
Hiç baktırmadık sperme eşim hiç yanaşmıyor o tahlile Çatlamak üzere bol ilişki dedi hatta aradım bir gün ara verelim yarın olsun dedim hayır önemli günlerdeyiz dedi

Bo benım dr mu ıkı gun ılıskı dedı acaba sen en az dort gun degerlendır cnm esınde sıkıntı yoksa bende oyle yapıyorum sonra ıkıgunde bıre doncem
Yumurta çatladıktan sonra ilişki işe yarar mı ki bir de bu büyüklük normal mi sizin yumurtalar nasıldı

Catlamıstır ıns tutmustut yenı yenı cnm 10 gun daha sabır bugun progestana basladım bakalım adetım de gecıyor ya sımdı nasıl olcak bılmıyorum
beklenen adet tarihini unut. iğneni vurulduğun günden itibaren 14 gün filan adet olmazsan kanda bakarsın betaya. Allahım dualarınızı kabul etsin İnş.

Hiç baktırmadık sperme eşim hiç yanaşmıyor o tahlile Çatlamak üzere bol ilişki dedi hatta aradım bir gün ara verelim yarın olsun dedim hayır önemli günlerdeyiz dedi
Çatladıktan sonra 24 saat daha şansın var o yüzden igneyi vurulduktan sonra 3 gün üst üste deneyin ama sprem sayısını bilmiyorsanız iki günde bir 1 hafta devam edin eğer sprem sayısı azsa hergub ilişkin anlamı olmaz çünkü

Cumartesi doktora gideceğiz ama varikoselde var ameliyat dediler :/ ikilemde kaldik şimdi meslek nedeniyle eğitimleri var ve spor yapması gerekiyor. Teşekkür ederim yorum için umarım kısa zamanda düzelir ya
canım aklını karıştırmak istemem. ancak tedaviye başlayacağım aydan önce eşimi zorla ürologa gönderdm. kendi gittiğim hastanenin ürologuydu. eşime varikoselsin ameliyt olman lazm dedi. snra devlette tanıdıkları bi doktora gitti. adam çok kızmış böyle teşhis nsl koyar diye. varikosel var ama çok hafif yani engel olcak gibi asla değil demişti devletteki doktor. hatta eşime, senin bu sonuçlarnı elde etmek için aylrca uğraşıyoruz biz filan demişlerdi. ve ben hamile kaldım çok sukur.

o nedenle özeldeki doktorlara bu anlamda çk güvnmiyrm. lütfen bir kaç doktora daha gidin. çünkü o amelyttan snra 6 ay hamile kalmaman gerekiyor. kendini toplama süreci minimum 6 ay. lütfen başka bi doktora daha görünün. emin olmadan asla amelyt olmasın.

Çatladıktan sonra 24 saat daha şansın var o yüzden igneyi vurulduktan sonra 3 gün üst üste deneyin ama sprem sayısını bilmiyorsanız iki günde bir 1 hafta devam edin eğer sprem sayısı azsa hergub ilişkin anlamı olmaz çünkü
Bu ay böyle oldu canım tutmazda gelecek ay bir gün arayla olur hayırlısı inşallah

Benım yumurta 18,5 19’5 mmdı bırgun sonra oldum ıgne muhtemelen 21 22 mm de vuruldum yanı yabı yumurta catlayınca 12 24 saat yasıyor cnm sansın tabıkı var ılıskı arasında en azından 20 24 saat plsun en az

beklenen adet tarihini unut. iğneni vurulduğun günden itibaren 14 gün filan adet olmazsan kanda bakarsın betaya. Allahım dualarınızı kabul etsin İnş.
Adet tarıhım karmasık 30.gunum bugun zaten gecıyor 😋 aynen cnm bakalım umutl olayım

Benım yumurta 18,5 19’5 mmdı bırgun sonra oldum ıgne muhtemelen 21 22 mm de vuruldum yanı yabı yumurta catlayınca 12 24 saat yasıyor cnm sansın tabıkı var ılıskı arasında en azından 20 24 saat plsun en az
Yumurtaların mm’leri çok güzel hemşireyim ben de hep günaşırı ilişki derdik hastalara deneye deneye öğreneceğiz artık dediği zamanları değerlendirdik hep beklemedeyiz 🥰

Beninde 3 yumurtam oldu, c. Tesi çatlatma iğnemi vuruldum akşamj ilişki sonrada bir var bie yk dedi doktor, ama ben 2 gün üst üste denedim, sonra bir var bir yok denedim 🙈

Beninde 3 yumurtam oldu, c. Tesi çatlatma iğnemi vuruldum akşamj ilişki sonrada bir var bie yk dedi doktor, ama ben 2 gün üst üste denedim, sonra bir var bir yok denedim 🙈
İnternette çocuk isteyenler ilişkiden 3 saat sonra tekrar deneyebilirler yazıyordu hatta bi doktorun yazısıydı bu ay böyle oldu bakalım tutacak mı 🥰

Back