Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın cnm ıkıgun oncekı sperm tutar bellımı olur olmaz dersın olur yanı bende ılk hamıle kaldımda uc gun ust uste oldu da hamılemkaldıma ınanamamıstım aşlahım ogunlerı yenıdennyasatsın onun hareketlerını hıssetmek bıle mucızeydı 🥺

Amiiiin insallah cumlemize canim 🙏

Igne etkisi olabilir canim herkese degisik degisik etkiler yapiyo igne. Hamilelik belirtileriyle ayni oluyo hatta 😊
Valla hala daha ıkı uc gundur yapıskan akıntım var fena gaz oldu karnım kasıklarm fecı hamıleyken de fecı gazım olurdu daha yenı vurdurdum ıgne etkısı sanrm kuzum

Sebebsızmıydı cnm haklısın bızde oyle yapıyoruz ama bende sıkıntı var son zamanlarda adet suzenım yumurta catlama problemım var hayırlısı dıyorum zamanı var demekkı
Yok canım ben polikistik over im iki üç ayda bi adet olurum , esimdede morfoloji bozuklugu var , asılama yal oldu düstü arkasından bu oldu ama ilişkiyi bırakmadık cocuk olcak düsüncesi yoktu ama dedigim gibi hayat sekli iki güne bi ilişkimiz olur yıllardır o da nasip oldu

kuzucum sen hiç dert etme. illa o saatte yapcan diye bişey yok. dediğim gibi içerde yaşıyolar uzun süre. sen doktorune güven lütfen. başkası ile de kendini kıyaslama. onlarda şöyle bizde yok moduna girme. bak bu sende stres yaratır. olcağı varsa da olmaz. kendinde de bii esik görme. senin

Yaşam şekli :) yani ilk günkü gibi, balayındaymışsınız gibi :) çok yoruya ama doğru söylüyorsun arkadaşım..
Öyle valla bizim balayı hep devam etti 😂😂

Yok canım ben polikistik over im iki üç ayda bi adet olurum , esimdede morfoloji bozuklugu var , asılama yal oldu düstü arkasından bu oldu ama ilişkiyi bırakmadık cocuk olcak düsüncesi yoktu ama dedigim gibi hayat sekli iki güne bi ilişkimiz olur yıllardır o da nasip oldu
Masallah cnm cok guzel ıns bakalım buay neolcsk

Kızlar size birşey sormak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz :KK43: çatlatma iğnesi vurulup gebe kalan varsa? Hiç belirti yaşadınızmı?
Ben iğneden sonra 3 gün sırt bel ağrısı ve göğüs şişkinliği yaşadım, sonra herşey kesildi ne bir ağrı ne bir sızı ne hiç birşey yok, hiç bir belirti ipucu sıfır.. Sanırım tutmadı :KK43:
Canım çatlatma iğnesini 4 kere kullandım hepsinde tüm gebelik belirtilerini yaşadım. Kendini dinleme hiç çünkü insan olmayınca üzülüyor .
Merhaba cnm sen ıgneden sonra nasıl degerlendırmıstın ben ıgneden oncekı aksam degerkendırdım sabah 10 da dun gecede 3 te degerlendırdım ıkı gun daha devam etsemmı ıgneden suan 26 saat gectı
Canım iğneden önceki akşam da değerlendirdik ertesi günden itibaren 3 gün boyunca da değerlendirdik ❤️

Canım çatlatma iğnesini 4 kere kullandım hepsinde tüm gebelik belirtilerini yaşadım. Kendini dinleme hiç çünkü insan olmayınca üzülüyor .

Canım iğneden önceki akşam da değerlendirdik ertesi günden itibaren 3 gün boyunca da değerlendirdik ❤
Haklısın canım, sen nasıl oldun🌹

Canım iğneden önceki akşam da değerlendirdik ertesi günden itibaren 3 gün boyunca da değerlendirdik ❤
Ozaman. Bende devam edeym

Kızlar selam daha pik değil dimi?

Eklentiler

• FADB752E-B6ED-49B5-BAA4-1BC612D95AC4.jpeg
    FADB752E-B6ED-49B5-BAA4-1BC612D95AC4.jpeg
    59,7 KB · Görüntüleme: 41
Back