Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğne günün sayarsak 6. Günüm, 14. Gün regl olmazsan test yap dedi yani haftaya cuma, sabırsızlıkla bekliyorum
Sen 4 gun ondesın benden 🤣 hadı ıns ıyı haberlerı alırız benımde bıkacgune adet olmam lazımdı ama gec buydu sanırım 12 14 gunnatar adet

Kızlar igne hakkında prk bilmiyorum da bence normal de de 2 günde bir ilişkiye girmek lazım , simdi kontrol altındasınız biliyosunuz normal de bilmiyosunuz ne zaman büyüdü ne zaman catlıycak bölece hep yumurtalıkta canlı sprem bulunur catladıgı anda döllenir nasipse bu benim düsüncem

Kızlar igne hakkında prk bilmiyorum da bence normal de de 2 günde bir ilişkiye girmek lazım , simdi kontrol altındasınız biliyosunuz normal de bilmiyosunuz ne zaman büyüdü ne zaman catlıycak bölece hep yumurtalıkta canlı sprem bulunur catladıgı anda döllenir nasipse bu benim düsüncem
Oyle cnm da dr dedıgını yaltm buaksam yada yarında olur ıkıgunde bır devam eederım hayırlısıyla

Kızlar size birşey sormak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz :KK43: çatlatma iğnesi vurulup gebe kalan varsa? Hiç belirti yaşadınızmı?
Ben iğneden sonra 3 gün sırt bel ağrısı ve göğüs şişkinliği yaşadım, sonra herşey kesildi ne bir ağrı ne bir sızı ne hiç birşey yok, hiç bir belirti ipucu sıfır.. Sanırım tutmadı :KK43:
Canim ben igneyi vurdukran sonra butun hamilelik belirtilerini yasadim da ne oldu tutmadi asilamam. O yuzden kesinlikle belirti arama kendinde akisina birak vucudunu dinleme

Aaa ıns ugurlu gelır bekadardır ıstıyosunuz problemın varmıydı
Benim hiç bir problemim yok, hormonlarım gayet iyi, yumurtamda çatlıyor, eşiminde sperm değerleri iyi ama morfolojisi düşük çıkıyor 2-3 arası oynuyor
1.5 yıldır evliyim 1 yıl korundum, 2-3 ay ovulasyonla takip ettim ama olmadı malesef
Bu ayda doktor bu yöntemi denedi, olmazsa rahim filmi çektirecem, ilk iğnem diye umudum yok ama kısmet
Peki sen cnm? Bide kaçıncı iğnen

Canim ben igneyi vurdukran sonra butun hamilelik belirtilerini yasadim da ne oldu tutmadi asilamam. O yuzden kesinlikle belirti arama kendinde akisina birak vucudunu dinleme
Evet güzel arkadaşım, kızlarsa öyle dedi o yüzden artık belirti aramıyorum, hayırlısı ise olsun diyorum

Merhaba cnm sen ıgneden sonra nasıl degerlendırmıstın ben ıgneden oncekı aksam degerkendırdım sabah 10 da dun gecede 3 te degerlendırdım ıkı gun daha devam etsemmı ıgneden suan 26 saat gectı
Canim igneden sonra 24-36 saat sonra yumurta catliyo. Bence daha 3 defa dene 😉

Igneden bıgun once yaptık 10 12 saat once dr dedı bıde ıgne aksamı dedı ama verdıgı saatten 5 6 saat sonra oldu sonra ıkıgunde bır dedı dr ama buaksam 36 saat oluyor neden buaksam demedı anlamadım
zaten yumurtan çatladığında 24 saat canlı kalıyo. sen kafana takma. doktorun vardır bildiği. 5-6 saat önce sonra farketmez. sperm de 24-72 saat arası yaşıyor.

Benim hiç bir problemim yok, hormonlarım gayet iyi, yumurtamda çatlıyor, eşiminde sperm değerleri iyi ama morfolojisi düşük çıkıyor 2-3 arası oynuyor
1.5 yıldır evliyim 1 yıl korundum, 2-3 ay ovulasyonla takip ettim ama olmadı malesef
Bu ayda doktor bu yöntemi denedi, olmazsa rahim filmi çektirecem, ilk iğnem diye umudum yok ama kısmet
Peki sen cnm? Bide kaçıncı iğnen
Benım 20 haftalık erken dogumum var cnm 9 10 aydır denıyoruz ama adetlerım bozuldu yumurtam catlamıyor falan streste olabılır bılmıyorum esımde sorun yok esıne takvıye gıda yedır kecıboynuzu morfolojısı bıraz daha duzelır bence gercı dr bılırde 2.ıgnem valla son uc aydır sacma sapan oldu benım adetlerım cok gectı yumurtam catlamadı falan oyle oldu

Benım 20 haftalık erken dogumum var cnm 9 10 aydır denıyoruz ama adetlerım bozuldu yumurtam catlamıyor falan streste olabılır bılmıyorum esımde sorun yok esıne takvıye gıda yedır kecıboynuzu morfolojısı bıraz daha duzelır bence gercı dr bılırde 2.ıgnem valla son uc aydır sacma sapan oldu benım adetlerım cok gectı yumurtam catlamadı falan oyle oldu
En azından hamile kalabiliyorsun bende oda yok, ama önemli olan sağlıkla sonuçlanması
İnşallah yeni yıla girmeden hayırlı haberleri alırız

Amin insallah tüm yavrularımız saglıklı olur , yeni ilaclara baslamısdım baya iyiydim su iki gündür yine artmaya basladı canım dogru dürüst bise yiyemiyorum az önce kuru kuru ekmek yedim o bile cıkdı , calısmak zorluyo beni simdi evde olsam sıcacık yatardım uyurdum biraz , hem uykum cok geliyo hem sırtlarım belim agrıyo hem mide bulantısı bi de insanların sürekli lafları yok suratının hali ne yok cok zayıfladın yemek ye su iç vallahi kendimi zor tutuyorum kalp kırmamak için
benim o kdr olmdığı halde ben bile canımın bişey yemek istemediğini anlatamıyorum insanlara. ""çok haklısın. he he"" de geç. ""tmam yiyim, tamam içiyim. haklısn."" de ve yürü git. kalp kırma bşver. yaşamayan anlamaz. onlar da kendince senin iyiliğini istiyor. ben artk öyle yapıyorum. tamam evet yiyim diyorm ama yemiyrm. hep kuru kuru şeyler yiyebiliyorm. ne yoğurt ne yumurta ne süt ne peynir ne et. canım hiçbirni istemiyo. kuru pilav patetes filn.. hayat zor. geçeceğine inanyorm. birazck daha sabır

zaten yumurtan çatladığında 24 saat canlı kalıyo. sen kafana takma. doktorun vardır bildiği. 5-6 saat önce sonra farketmez. sperm de 24-72 saat arası yaşıyor.
Balla benım kocanın spermler bence hemendolluyo yumurtayı tum abılerının oglu var 4 erkek kardes benımde oglum olcaktı nasıp olmadı oyuzden hanı ıcerde yenı sperm dursun dıyorumsacma bıdusunce belkı ama allah ısterse tabı olur ımkansız dıye bısey yok bak dr buyumucek yumurtan dedı 27.gun buyudu 28 de ıgne oldum

Back