Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2567027 kızlar iyi akşamlar herkese. Sonuçlar nasıl sizce? Cumartesi doktora gideceğiz bi sorayim size de dedim

Canim hiz biraz dusuk ama takviyeyle hallolud, sayi daha artabilir. Morfoloji ortalamasini tam anlayamadm. Birde isim kismini kesip paylasmani oneririm. Keciboynuzu kuru ve vitaminler ile epey toparlar bence

Canim hiz biraz dusuk ama takviyeyle hallolud, sayi daha artabilir. Morfoloji ortalamasini tam anlayamadm. Birde isim kismini kesip paylasmani oneririm. Keciboynuzu kuru ve vitaminler ile epey toparlar bence
Cumartesi doktora gideceğiz ama varikoselde var ameliyat dediler :/ ikilemde kaldik şimdi meslek nedeniyle eğitimleri var ve spor yapması gerekiyor. Teşekkür ederim yorum için umarım kısa zamanda düzelir ya

Screenshot_20191220_093049.jpg

Canım kızlar günaydın kalbimizdeki duaları rabbim hakkımızda hayırlı eylesin. Yakın zaman da inşallah hepimiz hamile olarak devam ederiz konuşmalarımıza💕

Eki Görüntüle 2567027 kızlar iyi akşamlar herkese. Sonuçlar nasıl sizce? Cumartesi doktora gideceğiz bi sorayim size de dedim
merhaba canım, hoşgeldin. sonuçlar çok vahim durmuyor gibi gibi. sanıyorum orta iyilikte. en doğrusnu doktorun söyleyecektir. ilaç ve bitkisel bir takım takviyelerle zaten halloluyor endişe edilcek bişey yok bence :KK200:

Bozuluyor ister istemez cnm hayırlısı artık herseyin 🙌
moral bozukluğu ve stres çok etkiliyor. lütfen ve lütfen bu durumu mumkun olduğunca kontrol altında tutmaya çalışın. ben de bazen zorlandığım zamanlarda filan hep benden kötü durumda olanları düşünürüm kendime bi çıkış yolu yaratmaya çalışırım. şuan insanlar hastanelerde ölümle burun buruna. birazcık şükür birazcık sabır birazcık da doktoruna güven olunca daha kolay atlatılıyor ..

Kızlar sabahtan berı kasıklarımda gaz sancısı var bu ıgne etkısımı ya hıc boyle oldunuzmu gecen ay hatırlamıyotum ben
bende de olmştu aşırı gaz. bu belirtilere takılma, günlük hayatına devam et. 14 gün sonra inşallah bizlere güzel haberi verirsin :nazar:

Cumartesi doktora gideceğiz ama varikoselde var ameliyat dediler :/ ikilemde kaldik şimdi meslek nedeniyle eğitimleri var ve spor yapması gerekiyor. Teşekkür ederim yorum için umarım kısa zamanda düzelir ya

hem testi en az iki kere teyit edin hemde farkli doktorada gozukun bnce. Cok gecmis olsun...🙏🙏🙏

Herkese merhaba!Bu ay da regl oldum artık önümde ya aşılama ya tüp bebek var.Açıkçası direkt tüp bebek yaptırmayı istiyorum.Hem zaman kaybetmek hem de aşılama ile yıpranmak istemiyorum ama pek tabii doktorumun da yönlendirmesini dikkate alacağım.Ocak ayında gideceğim doktora biraz ara vermek istedim.Bu arada da bal,arı sütü,polen karşımı ve female multiple kullanmaya başladım.Eşime de kırmızı ginseng,arı sütü ve propolis olan bir bitkisel karışıma başladık.Deneyip faydasını gören oldu mu?Aslında o kadar faydalı ki sadece bebek için düşünmemek lazım ama işte ona da yararsa şahane olur :)

Back