Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En azından hamile kalabiliyorsun bende oda yok, ama önemli olan sağlıkla sonuçlanması
İnşallah yeni yıla girmeden hayırlı haberleri alırız
Kaldım ama pıhtılasmam ve rahımagzı yetmezlıgım var cnm kalsamda kaybetme oranım yuksek ayrıca olaylardan sınra yapısıklık oldu amelıyat oldum bıdahada hamılr kalamadım yanı olmuyo artık

Kaldım ama pıhtılasmam ve rahımagzı yetmezlıgım var cnm kalsamda kaybetme oranım yuksek ayrıca olaylardan sınra yapısıklık oldu amelıyat oldum bıdahada hamılr kalamadım yanı olmuyo artık
Olmuyor değil, olacak Rabbimin izniyle
Sağlıklı ve hayırlı zamanda inşallah

Olmuyor değil, olacak Rabbimin izniyle
Sağlıklı ve hayırlı zamanda inşallah
Zamanı degıldır ıns buzamana kdr rahımde sıkıntı olmasında sende bıraz daha dene olmadı fılm cektırırsın esınde kecıboynuzu falanda yesın cnm cok duzelen var oyle

Suan daha pek bısey yok dun sıskınlık oldu vurdurduktan 4 5 saat sonra ıste ıkı gun ust uste oldu bır yada ıkıgun daha degerlendırırm en kotu sonrasını bıkacgunde bır cnm ısterse oda gecen ay 36 saat dolunca oldu ama tutmadı nasıp haklısın zaten ıceede sperm kalıyo olcago varsa olur dımı

Aynen oyle canim cok hesap kitap yapip da kendini de strese sokma. Bende okuyup okuyup kendime kiziyodm herkes kac kere denemis biz bikereyle asla tutturamayz dye ama oldu. Insallah Allahim sanada en kisa zamanda guzel haberler nasip eder 😍😊

benim o kdr olmdığı halde ben bile canımın bişey yemek istemediğini anlatamıyorum insanlara. ""çok haklısın. he he"" de geç. ""tmam yiyim, tamam içiyim. haklısn."" de ve yürü git. kalp kırma bşver. yaşamayan anlamaz. onlar da kendince senin iyiliğini istiyor. ben artk öyle yapıyorum. tamam evet yiyim diyorm ama yemiyrm. hep kuru kuru şeyler yiyebiliyorm. ne yoğurt ne yumurta ne süt ne peynir ne et. canım hiçbirni istemiyo. kuru pilav patetes filn.. hayat zor. geçeceğine inanyorm. birazck daha sabır
Öyle yapıyorum canım da gercekden pskolojim bozuk uyumak istiyorum sadece uyumak .....

Aynen oyle canim cok hesap kitap yapip da kendini de strese sokma. Bende okuyup okuyup kendime kiziyodm herkes kac kere denemis biz bikereyle asla tutturamayz dye ama oldu. Insallah Allahim sanada en kisa zamanda guzel haberler nasip eder 😍😊
Haklısın cnm ıkıgun oncekı sperm tutar bellımı olur olmaz dersın olur yanı bende ılk hamıle kaldımda uc gun ust uste oldu da hamılemkaldıma ınanamamıstım aşlahım ogunlerı yenıdennyasatsın onun hareketlerını hıssetmek bıle mucızeydı 🥺

Bunu bi yasam sekli haline getirin bizim yıllarca cocugumuz olmadı ama 2 günde bir en gec 3 günde bir ilişkide bulunurduk en sonunda oldu
Sebebsızmıydı cnm haklısın bızde oyle yapıyoruz ama bende sıkıntı var son zamanlarda adet suzenım yumurta catlama problemım var hayırlısı dıyorum zamanı var demekkı

Balla benım kocanın spermler bence hemendolluyo yumurtayı tum abılerının oglu var 4 erkek kardes benımde oglum olcaktı nasıp olmadı oyuzden hanı ıcerde yenı sperm dursun dıyorumsacma bıdusunce belkı ama allah ısterse tabı olur ımkansız dıye bısey yok bak dr buyumucek yumurtan dedı 27.gun buyudu 28 de ıgne oldum
kuzucum sen hiç dert etme. illa o saatte yapcan diye bişey yok. dediğim gibi içerde yaşıyolar uzun süre. sen doktorune güven lütfen. başkası ile de kendini kıyaslama. onlarda şöyle bizde yok moduna girme. bak bu sende stres yaratır. olcağı varsa da olmaz. kendinde de bii esik görme. senin
Bunu bi yasam sekli haline getirin bizim yıllarca cocugumuz olmadı ama 2 günde bir en gec 3 günde bir ilişkide bulunurduk en sonunda oldu
Yaşam şekli :) yani ilk günkü gibi, balayındaymışsınız gibi :) çok yoruya ama doğru söylüyorsun arkadaşım..

kuzucum sen hiç dert etme. illa o saatte yapcan diye bişey yok. dediğim gibi içerde yaşıyolar uzun süre. sen doktorune güven lütfen. başkası ile de kendini kıyaslama. onlarda şöyle bizde yok moduna girme. bak bu sende stres yaratır. olcağı varsa da olmaz. kendinde de bii esik görme. senin

Yaşam şekli :) yani ilk günkü gibi, balayındaymışsınız gibi :) çok yoruya ama doğru söylüyorsun arkadaşım..
Haklısın cnm nasıp artık elımden gelenı yaptm ben sabrettım umudumu kesmedım Allahtan dua ettım ve yumurtam gecte olsa buyudu sımdı ona kaldı artık nasıp ıcerde kalan spermlerde dölleyebılır bellı olmaz

Zamanı degıldır ıns buzamana kdr rahımde sıkıntı olmasında sende bıraz daha dene olmadı fılm cektırırsın esınde kecıboynuzu falanda yesın cnm cok duzelen var oyle
Bu ayda gebelik olmassa gelecek ay rahim filmi çekelim dedi dr, kızlarr rahim filmi reglden sonramı çekiliyor, belli günü varmı

@LaRisaCca canım pilatese başlamışdn çok zevkli kolay gelsin hem kafa dağıtmak hem de sıkılaştırıcı etkisi var ❣🤗
@asli1993 canım etiketine cevap veremedim geçen şükür iyiyim idare ediyorum sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
Dream1988 Dream1988 canım sen nasılsın
C Capanin Gururu Teyom canım Rabb'im ol dedi mi amh kaç olursa olsun nasip olur sıkma canını amh testi ben yaptırmadım istemedi doktor ama yumurta rezervin azalmış demişti sayım yaptığında nasip bu işler
@rengarenk44 canım güzel sonuçlar olur insAllah ilişki konusunu bilemiycem fikrim yok Rabbim ol der ve olur insAllah bu sefer

İsmini unuttuğum varsa affola kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir insAllah 🤲🤗

kuzum daha iyiyimmm♥️ Sen nasilsin???

kuzum daha iyiyimmm♥ Sen nasilsin???
Bende iyiyim çok şükür cnm biraz toparladm ❣️😉 doktor kontrolüne 15 ocakta falan gitmem gerek 13 haftalık olacak o zmn ama acaba iki hafta daha erteleyip 15-16 haftalıkken mı gitsem cinsiyeti de öğrenmek adına geçen ay herşey yolunda demisti tahlillerin de güzel çıktı

Evet cnm cok pahalı asılama da cok pahalı allah ıns verır buay
Ben özelde çektirmistim anestezili 500 TL başka hastane 750 demişti araştırmak lazım her hastane farklı fiyat veriyor. Malesef bu işler baya masraflı 😐

Back