Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba cnm sen ıgneden sonra nasıl degerlendırmıstın ben ıgneden oncekı aksam degerkendırdım sabah 10 da dun gecede 3 te degerlendırdım ıkı gun daha devam etsemmı ıgneden suan 26 saat gectı
wallahi kuzum hiç hatırlmıyorm ama şöyle ki; doktorun verdiği ve bu günlerde ilişki olcak dediği ilk 3 güne uyduk. sonra uymadk. sanıyrm iğneden 36 saat sonra, ve ondan 24 saat sonra girdik. sonrasnı hatırlamıyorm.

Merhaba cnm sen ıgneden sonra nasıl degerlendırmıstın ben ıgneden oncekı aksam degerkendırdım sabah 10 da dun gecede 3 te degerlendırdım ıkı gun daha devam etsemmı ıgneden suan 26 saat gectı
24 ile 36 saat arasında çatladıgi düşünülüyor bu saatten 24 saat kadar yumurtlama sürüyor bu saatlere göre ayarla canım

Canim saatlere o kadar takilma bana 36 saat snra demisti doktor bzde sadece bi kere denedk tuttu Allaha sukur. Igneden tam 36 saat snra zaten karnmda baya bi agri hissettm catladigini anladm. Allah vercekse bi kereyle bile olur insallah cok stres yapip skma canini

Rabbim sağlık versin de gerisi önemli değil. Bi sonraki gittiğinde pıtırcık kız mı erkek mi belli olur ztn. bulantılarn ne durumda? biraz azalma oldu mu?
Amin insallah tüm yavrularımız saglıklı olur , yeni ilaclara baslamısdım baya iyiydim su iki gündür yine artmaya basladı canım dogru dürüst bise yiyemiyorum az önce kuru kuru ekmek yedim o bile cıkdı , calısmak zorluyo beni simdi evde olsam sıcacık yatardım uyurdum biraz , hem uykum cok geliyo hem sırtlarım belim agrıyo hem mide bulantısı bi de insanların sürekli lafları yok suratının hali ne yok cok zayıfladın yemek ye su iç vallahi kendimi zor tutuyorum kalp kırmamak için

Kız adete 11 gün kaldı yumurta büyümedi adetim günümde gelir mi klomenle kafa dagıtmakniçin dün gittim yüncüde yün şiş aldım akşam işten sonra örcem artık :)

Eklentiler

• IMG-20191218-WA0031.jpeg
    IMG-20191218-WA0031.jpeg
    121,2 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-20191218-WA0026.jpeg
    IMG-20191218-WA0026.jpeg
    122,9 KB · Görüntüleme: 29
wallahi kuzum hiç hatırlmıyorm ama şöyle ki; doktorun verdiği ve bu günlerde ilişki olcak dediği ilk 3 güne uyduk. sonra uymadk. sanıyrm iğneden 36 saat sonra, ve ondan 24 saat sonra girdik. sonrasnı hatırlamıyorm.
Igneden bıgun once yaptık 10 12 saat once dr dedı bıde ıgne aksamı dedı ama verdıgı saatten 5 6 saat sonra oldu sonra ıkıgunde bır dedı dr ama buaksam 36 saat oluyor neden buaksam demedı anlamadım

Kız adete 11 gün kaldı yumurta büyümedi adetim günümde gelir mi klomenle kafa dagıtmakniçin dün gittim yüncüde yün şiş aldım akşam işten sonra örcem artık :)
Cnm bak dun ıgnemı oldum adetıme bıkacgun kala buyudu kac mmdı kı ıncır yıyomusun sen bekle adetını gecebılıt yumurtlama olmazsa ama hıcte bellı olmaz o yumurtq buyumese bıle adet olabılırsın sakın ol bekle ıncıre dvm et bence bana dr bıle sastı kaldı kafa dagıt aynrn cnm ılıskıyıde aksatma genede allah buyuk dr bıdahakı ay ıcın ne ded ne onerıyor

Canim saatlere o kadar takilma bana 36 saat snra demisti doktor bzde sadece bi kere denedk tuttu Allaha sukur. Igneden tam 36 saat snra zaten karnmda baya bi agri hissettm catladigini anladm. Allah vercekse bi kereyle bile olur insallah cok stres yapip skma canini
Suan daha pek bısey yok dun sıskınlık oldu vurdurduktan 4 5 saat sonra ıste ıkı gun ust uste oldu bır yada ıkıgun daha degerlendırırm en kotu sonrasını bıkacgunde bır cnm ısterse oda gecen ay 36 saat dolunca oldu ama tutmadı nasıp haklısın zaten ıceede sperm kalıyo olcago varsa olur dımı

Cnm bak dun ıgnemı oldum adetıme bıkacgun kala buyudu kac mmdı kı ıncır yıyomusun sen bekle adetını gecebılıt yumurtlama olmazsa ama hıcte bellı olmaz o yumurtq buyumese bıle adet olabılırsın sakın ol bekle ıncıre dvm et bence bana dr bıle sastı kaldı kafa dagıt aynrn cnm ılıskıyıde aksatma genede allah buyuk dr bıdahakı ay ıcın ne ded ne onerıyor
İncir devam . bidahaki ay için iğne ve hap beraber vercem yumurtanın inatçı cıktı dedi

Igneden bıgun once yaptık 10 12 saat once dr dedı bıde ıgne aksamı dedı ama verdıgı saatten 5 6 saat sonra oldu sonra ıkıgunde bır dedı dr ama buaksam 36 saat oluyor neden buaksam demedı anlamadım
Banada 36 saat snra demedi arkadaşım, iğneyi sabah 10:30da vuruldum, gecesi ilişki, snra bir var bir yok dedi, sanırım yumurta büyüklüğü ve kalitesine göre hesap yapıyorlar

Banada 36 saat snra demedi arkadaşım, iğneyi sabah 10:30da vuruldum, gecesi ilişki, snra bir var bir yok dedi, sanırım yumurta büyüklüğü ve kalitesine göre hesap yapıyorlar
Valla bende anlamadım 18,5 19,5 tu yumurta p aksam ılıskı dedı dıger sabah vuruldum ogneyı ıkıgece ustuste dedı ama saatı saatıne olmuyo aksam strese gırdık olmadı gece 3;30 da oldu yanı nabalım hayırlısı artık buaksam yada yarınnsabah olur aksam 10 da 36 saat olcak

Valla bende anlamadım 18,5 19,5 tu yumurta p aksam ılıskı dedı dıger sabah vuruldum ogneyı ıkıgece ustuste dedı ama saatı saatıne olmuyo aksam strese gırdık olmadı gece 3;30 da oldu yanı nabalım hayırlısı artık buaksam yada yarınnsabah olur aksam 10 da 36 saat olcak
Ben eşime söylemedim strese giriyor erkekler, demedim bu akşam olmalı diye, kandırdım :)

Ben eşime söylemedim strese giriyor erkekler, demedim bu akşam olmalı diye, kandırdım :)
Benımkı dyo dr demedıyse olmasın sperm dusmesın soruyo 🤣 sonra ısste stres oldu adam bıde sabah ıse gıttı ıkımızde bıandan gece uyandık saka gıvı ya🤣 uc gun ust ustr sperm dusermı acaba

Benımkı dyo dr demedıyse olmasın sperm dusmesın soruyo 🤣 sonra ısste stres oldu adam bıde sabah ıse gıttı ıkımızde bıandan gece uyandık saka gıvı ya🤣 uc gun ust ustr sperm dusermı acaba
Normalde tüm doktorlar gün aşırı diyor ama ben iğne günü ve ertesi günü değerlendirdim
Sonrakş gün boş dolu yapmaya başladım, bugün dolu zamanı ama tabi eşime söylemiyecem, erkekleri bu konuda kandırmak basit zaafları var :D

Geç büyürse geçikebilir canım ama nasip vala belli olmaz hiç iplerin çok tatlıymis kolay gelsin ne başladın

Normalde tüm doktorlar gün aşırı diyor ama ben iğne günü ve ertesi günü değerlendirdim
Sonrakş gün boş dolu yapmaya başladım, bugün dolu zamanı ama tabi eşime söylemiyecem, erkekleri bu konuda kandırmak basit zaafları var :KK70:
Senın kacıncı gunun cnm pekı bugun ıgneden kandır sen bende kandırıcam bızım gene ılıskı 12 1 olur gece 🤣 sperm topplanır sanırım ahahahah ay allahım ya gece neye ugradımı sasırdım zaten dedım ruyadamıym 🤣

Senın kacıncı gunun cnm pekı bugun ıgneden kandır sen bende kandırıcam bızım gene ılıskı 12 1 olur gece 🤣 sperm topplanır sanırım ahahahah ay allahım ya gece neye ugradımı sasırdım zaten dedım ruyadamıym 🤣
İğne günün sayarsak 6. Günüm, 14. Gün regl olmazsan test yap dedi yani haftaya cuma, sabırsızlıkla bekliyorum

LaRisaCca LaRisaCca canım pilatese başlamışdn çok zevkli kolay gelsin hem kafa dağıtmak hem de sıkılaştırıcı etkisi var ❣🤗
asli1993 asli1993 canım etiketine cevap veremedim geçen şükür iyiyim idare ediyorum sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
Dream1988 Dream1988 canım sen nasılsın
C Capanin Gururu Teyom canım Rabb'im ol dedi mi amh kaç olursa olsun nasip olur sıkma canını amh testi ben yaptırmadım istemedi doktor ama yumurta rezervin azalmış demişti sayım yaptığında nasip bu işler
rengarenk44 rengarenk44 canım güzel sonuçlar olur insAllah ilişki konusunu bilemiycem fikrim yok Rabbim ol der ve olur insAllah bu sefer

İsmini unuttuğum varsa affola kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir insAllah 🤲🤗

Back