Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kılo vermek zor cnm ya bnımde dıkkat etmem lazım aslında hamıleyken cokmıyo beslenenmız sart ıns dollenır ıns hepımız bu guzel duyguyu tadarız

Ya o sıkıntı hep hormon alıyoruz sen ne durumdasın cnm 53 54 kıloyum bende bıkac kılo versm harıka olcak
Ben 51 dim 10 ay oldu tedavi göreli 57 oldum malesef tedaviye de devam edeceğime göre kilo almaya devam edecem sanirim

Sen benden de ıyımısın vala ben kac oldum bılmıyom kı klomenmı yaptıkı senın yumurta ne durumda
İlaçlar yaptı diye düşünüyorum çünkü normalde böle kilo alan biri değilimdr. Hormon sonuçta klomen gonal f üstüne stres. Bu ay kist oldu ya bende o yüzden şu an adetim bekliyorum yumurtlama oldu mu olmadı mı bu ay bilmiyorjm hiç

Dogru valla o ıgnelerı raporlamo aldın cnm nasıl oldu allah yardımcımız olsun

Hadı cnm raporsuz nekdr banada asılama deneyebılırler ıkıay olumsuz olursa nasıl alcam o fıyatları bılmem kac gun vuurrdun olgunlastı
Rapor çıkartır doktorun öle bir durumda. Raporsuz kutu fiyatı 600 lira sanırım. Ben 2 kutu aldım rapor var diye 400 lira verdim 7 günde olgunlaştı iğne ile daha çabuk büyüyor

Rapor çıkartır doktorun öle bir durumda. Raporsuz kutu fiyatı 600 lira sanırım. Ben 2 kutu aldım rapor var diye 400 lira verdim 7 günde olgunlaştı iğne ile daha çabuk büyüyor
Ay benım yumurta cok nazlı zaten bıraz zor yanı bılıtıda kac tane var cnm

Ay benım yumurta cok nazlı zaten bıraz zor yanı bılıtıda kac tane var cnm
Canım bu kalem şırınga gibi bir şey üzerinde doz ayarlari var. Doktorun verdiği dozu ayarlıyorsun iğne uçları var onu takip göbekten yapıyorsun. Doktor yüksek doz verirse çabuk bitiyor tabi

Canım bu kalem şırınga gibi bir şey üzerinde doz ayarlari var. Doktorun verdiği dozu ayarlıyorsun iğne uçları var onu takip göbekten yapıyorsun. Doktor yüksek doz verirse çabuk bitiyor tabi ☺
Anladım cnm ıns gerrek klöaz ıkımızde hamıle kalırız

Evet canm düzenli kullaniyorum insalalh gülüm ya olsun artık hyrla evet çok acı ama olsun

Ahh canımm inşallah yaa . Kanamam kesildi kontrole gittim, idrar kültürüm ve hemogramım çok iyi ama sarı bir su gibi birşey geliyor hala nenolduğunu anlayamadım. Sende de olmuş muydu?
Allah gerek bırakmaz inşallah canım. Hsg çektirmen iyi birşey bence ama histereskopiye gerek kalmaz da hemencik hamiş oluverirsin inşallah
Kızlar bu ay gittiğimde amh testi de istedim. 0,79 çıktı. Yani düşük. Çok üzüldüm
Hiç üzülme canım o değerlerde hamilr kalan arkadaşım oldu. Allah ol deyince neler olmuyor ki..
Insaallah canim. Isten 3 gun izin aldim. Cuma gunune kadar dinlenecem. Yormamaya calisiyorum. Bide bisey sorucam. Dun asilama yapildi, onun uzerine iliski olsa olur mu doktor onermedi ama acaba sansi arttirir mi veya zarari olur mu bilginiz var mi ?
Canım doktorum bana aynı gün ve ertesi günler önerdi ve biz değerlendirdik zaten tutmuştu biliyosun bence değerlendirin
Burdayım aşkımmm Platese verdim kendimi 2 kilo verdim

Pilatese kendini kaptırıp bizi burda yalnız bırakma araniyorsun buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…