Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kabul ederse meryem suresinden 3. hatim persembe gunu bitecek. Dedigin tesbihati da cekicem. Allah razi olsun 😘
Amin canım cümlemizden ❤️ Benim asılamam agrılı ya da kanamalı olmadı doktorum da gün asırı ilişki dedi biz asılamadan iki gün sonra da ilişki de bulunduk , eger agrın yoksa kendini iyi hissediyosan ben tavsiye ederim ilişkiden sonra da ayaklarını havaya kaldır yarım saat uzan

doktor bu değere ne diyor peki? hiç yok değil ama sonuçta yumurtluyorsun, aşılama bile oldun
Doktora gitmedim canım. Adet olunca gideceğim. Mesaj gelince sistemden baktım. Amh testini de ben kendim istedim. Adetlerin düzenli gerek yok demişlerdi. Ama demek düzenli de olsa düşük çıkabiliyormuş

Insaallah canim. Isten 3 gun izin aldim. Cuma gunune kadar dinlenecem. Yormamaya calisiyorum. Bide bisey sorucam. Dun asilama yapildi, onun uzerine iliski olsa olur mu doktor onermedi ama acaba sansi arttirir mi veya zarari olur mu bilginiz var mi ?
bize aşılama sonrası gün ilişki önermişti canım. her doktor farklı anladığım kadarıyla

Amin canım cümlemizden ❤ Benim asılamam agrılı ya da kanamalı olmadı doktorum da gün asırı ilişki dedi biz asılamadan iki gün sonra da ilişki de bulunduk , eger agrın yoksa kendini iyi hissediyosan ben tavsiye ederim ilişkiden sonra da ayaklarını havaya kaldır yarım saat uzan
Benim de agrim kanamam biseyim yok rahatim cok sukur. Ben de bugunden itibaren degerlendireyim diye dusunuyorum. Tesekkur ederim canim 😘

Dungec edegerlendırdık dr bugunde yap sonra ıkıgunde bıre don dedı nasıl yapsam acaba
doktorun tavsiyesine uy. Sen elinden geleni yap, doktora güven. Gerisini Allah bilir. 1 kereyle de tutabilir, bazen 5-6 kere denersin de tutmaz. Ol derse olur. Kafanda şüphe olmasın.

doktorun tavsiyesine uy. Sen elinden geleni yap, doktora güven. Gerisini Allah bilir. 1 kereyle de tutabilir, bazen 5-6 kere denersin de tutmaz. Ol derse olur. Kafanda şüphe olmasın.
Hayırlısı bakalım belkı hemen catlar bellımı olur

Tatlim ben dun asilama yaptirdim evde dinlenmedeyim sen nasilsin neler yapıyorsun
ay hadi hayirlisi insalalh güzel.haberlerlr gelirsin kuzum ben hayit otuna devam ediyorum 8 gün oldu bugün ayrıca diyete devam arada tatli işi çok zorluyorama geçiriyorum birsekilde

Cok sukur cnm az once catlatma ıgnemı oldum 28.gunum saka gıbı gec buyuyen suprız yumurtam var allaha kaldı gerısı bakalım sen nabıyosun
bayagec büyümüş evet canım inşallah dollenirde sende yaşarsın artık bu ay saglikla sıhhatli o güzel sevinci canm bende iyi sukur yuruyuse devam diyete devam tatli ataklari çok zorluyor ama birsekilde atlatiyorum ve hayit otunada 8 gündür devam ediyorim

GUnaydin canim sukur bugunumuze , isteyim Kosturmaca devam , sen neler yapiyosun diyet ne durumda
diyet zorlasada gidiyor bisekilde kuzum ya hayit suyuna devam ediyorum 8 gün oldu ç yürüyüş e devam ediyorum arti evde sporda yapiyorum bakalim insalalh

diyet zorlasada gidiyor bisekilde kuzum ya hayit suyuna devam ediyorum 8 gün oldu ç yürüyüş e devam ediyorum arti evde sporda yapiyorum bakalim insalalh
Hayıt suyu içen cogu kişi hamile kalıyo a!cok duydum bende içmiştim bi 10 gün falan ama devam edemedim bana cok acı geldi tadı gögüsleri de dolgunlastırıyo bu arada bnm gögüslerim kabarmıstı hamile kaldm sanmıstım ve tabiki hüsran .... sen düzenli kullanıyosun faydasını görürsün insallah ❤️

Hayiti hic aksatma canim hayit suyunda istikrar cok onemli

bayagec büyümüş evet canım inşallah dollenirde sende yaşarsın artık bu ay saglikla sıhhatli o güzel sevinci canm bende iyi sukur yuruyuse devam diyete devam tatli ataklari çok zorluyor ama birsekilde atlatiyorum ve hayit otunada 8 gündür devam ediyorim
Tatli ataklari icin bana doktor kabuk tarcinli yesil cay onerdi cok faydasi oldu gulum sende dene istersen

Back