Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oldu canım cok degisik akıntılar geldi için temizleniyor diye düsün rahim kendini toparlamaya calısıyor

Kızlar size birşey sormak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz çatlatma iğnesi vurulup gebe kalan varsa? Hiç belirti yaşadınızmı?
Ben iğneden sonra 3 gün sırt bel ağrısı ve göğüs şişkinliği yaşadım, sonra herşey kesildi ne bir ağrı ne bir sızı ne hiç birşey yok, hiç bir belirti ipucu sıfır.. Sanırım tutmadı

canım ben çatlatma iğnesi ile hmile kaldm. iğneden 36 saat sonra karnmda şiddetli ağrı oluştu çatladığı için. 1 hafta filandı sanıyorum sonrasında adet sancısı gibi hafif sancılarm oluyodu. sanki adet olcakmışım da olamıyormuşum gibi. aynı zamanda aşırı gaz ve şişkinlk vardı karnmda. bunları hatırlıyorm.

Cevabın için teşekkürler güzel arkadaşım, sağlıkla al evladını kucağına
Doktor bana iğneyi vurdupm akşam ilişki önerdi snra bir dolu bir boş ama ben 2 günü değerlendirdim sonra bir dolu bir boşa geçtim
Ama şuan ne bir ağrı ne bir sızı, ne gaz ne hiç birşey yok
Sanırım olmayacak off yinemi ya

ya lütfen öyle düşünme. herkeste aynı belirti göstermeyebilir. ben geçen sene 1.tedavimde 2 aylıktı düşürdm. bu sene 2.tedavimde tekrar tuttu. inan bana sonucu kötü olmasındansa, sonucun bikaç kere olumsuz olması daha iyidir. sağlıkla olsun da zamanını Rabbim bilir.

Çok haklısın arkadaşım, çok güzel moral oldu teşekkür ederim, ama insan işte hamilr kalabiliyormuyum acaba diye merak ediyor, hiç bir hamileliiim yok

Çok haklısın arkadaşım, çok güzel moral oldu teşekkür ederim, ama insan işte hamilr kalabiliyormuyum acaba diye merak ediyor, hiç bir hamileliiim yok
bi tane olsun sağlıklı olsun sağlam olsun. Bebekler geleceği aileyi seçermiş. Buna çok inanıyorm. Doktorun ne diyorsa onlara uy harfiyen. Bebişine kavuşursun eminim. Ben de 1 sene bekledm korundm maddi manevi hazır değildik. Öyle ya da böyle ben de nerden baksan 1 sene beklemiş oldm. Ama değdi. Çünkü şuan daha doğru bi zaman olduğunu düşünüyrm. Sizin için de vardır öyle bi zaman eminim.

İnşallah canım çok saol

Canım belirti arama lütfen ben 4 defa oldum hepsinde bütün belirtileri yaşadım ve sonunda adet oldum. Belirti kişinin bünyesine göre değişir adet günü gelene kadar bekle

Canım belirti arama lütfen ben 4 defa oldum hepsinde bütün belirtileri yaşadım ve sonunda adet oldum. Belirti kişinin bünyesine göre değişir adet günü gelene kadar bekle
Doğru diyorsun canım, rabbim hepimize nasip etsin

oy yerim ya. arkadaşının dediği gibi ense orası. siyah çıkan yer rahminin içi bebeğin sıvısı. kafasının durusu sanki bebiş yan yatıyo gibi. cinsiyetle ilgili bişe söledimi
Yok canım bişe solemedi bende sormadım gercekden onemli degil kan aldı 1 ay sonra cıkar dedi zaman nasıl geccek bilmiyorum saglıklı oldugunu bilsem o yetcek bana

sırf onu mu verdi sana görüntü? başka görüntü yok mu?
Merhaba cnm sen ıgneden sonra nasıl degerlendırmıstın ben ıgneden oncekı aksam degerkendırdım sabah 10 da dun gecede 3 te degerlendırdım ıkı gun daha devam etsemmı ıgneden suan 26 saat gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…