Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ense kalinligi olculdu ,burun nazal kemik olusumuna bakildi bi iki sey daha olculdu bide kan verdim. Kan sonucu 1 hafta sonra fln doktora gonderilecekmis
canım beni de bu cumartesi çağırdı doktor 2li test için. bu ay doktorumu değiştirdim. doktorumdan memnundum ama şuanki doktorum aile doktorumuz, hem çok tatlı dilli hem de ücretler daha uygun. Cumartesi gittiğimde tam 12buçk haftamda olmuş olcam. büyük ihtimal cinsiyeti de görür.

Ay masallah yumurtan kac mmdı ıgne mı vuruldn cnm ıns tutar benımde 18,6 19,5mmdı yumurta sabah ıgne yaptırıcam esımın ıs durumuna gore saat ıcın mecbu yarın vurulcam
Canim 16.5 mm idi son kontrolde. 2 defa daha gonalf kullandim buyusun diye. Sonra ovitrella vurdum pazar gunu sali gunu asilamam yapildi. 18mm den sonra yapilabiliyor igne

CANImm Allah gönlüne versin. İnşallah bu ay senden hayırlı güzel haberler alırız. Protein ağırlıklı beslen ve kendini yorma lütfen seni seviyoruz ❤
Insaallah canim. Isten 3 gun izin aldim. Cuma gunune kadar dinlenecem. Yormamaya calisiyorum. Bide bisey sorucam. Dun asilama yapildi, onun uzerine iliski olsa olur mu doktor onermedi ama acaba sansi arttirir mi veya zarari olur mu bilginiz var mi ?

Insaallah canim. Isten 3 gun izin aldim. Cuma gunune kadar dinlenecem. Yormamaya calisiyorum. Bide bisey sorucam. Dun asilama yapildi, onun uzerine iliski olsa olur mu doktor onermedi ama acaba sansi arttirir mi veya zarari olur mu bilginiz var mi ?
ay canım çk iki arada bi derede soru. bana kalırsa ne kadar çok o kadar iyi. ama doktorun önermemiş. vardır bi bildiği. sen doktoru dinle bnce :S bilemedim ki ben aşılama yaptırmadm çatlatma iğnesi ile kaldm hamile. aşılama yapan arkadaşlar inş görür de cevap dönüşleri alırsın

Doktor agrin olabilir diye onermiyorum dedi. Bide gecen seferki asilamada sansini arttirmaz demisti doktor

rengarenk44 canım hayırlı ugurlu olsun asılaman , insallah saglıkla hayırla kavusursun bebegine , meryem suresi oku bol bol ve ya evvel ya varis diyerek tesbih çek
Allah kabul ederse meryem suresinden 3. hatim persembe gunu bitecek. Dedigin tesbihati da cekicem. Allah razi olsun

Canim 16.5 mm idi son kontrolde. 2 defa daha gonalf kullandim buyusun diye. Sonra ovitrella vurdum pazar gunu sali gunu asilamam yapildi. 18mm den sonra yapilabiliyor igne
Bende vurdurdum dun 18 19 araso falandı yumurta esımın ıs saatıne gore ayarladık cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…