Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de geliyoruz ardından. Gebelik için çabalamayacağız ama korunmayacağız da bir kaç ay. Olursa olur olmazsa da tedavi ❤
CAnim bence de korunma sonuc ta kurtaj olmadin seninki de dusuk sayiliyo bana tum cevremdekiler dusukten sonra cabuk olur dediler ben normal yoldan kalamadigim icin pek olcagini sanmiyodum ama korunmadik da dedik nasil olsa olmaz , baya bi 15 gun kanamam oldu arkasindan beyaz beyaz akintilarim oldu hatta buraya yazmistim hamile olabilirmiyim diye ama degilmisim o akintilar yumurtalama akintisiymis yine kizdim kendi kendime hayal kurdum diye ama 1 kasim sabahi yapdim testi hamis misim , benim 5 sene hic olmadi ve esimde de bende de sorun var , senin sansin daha da yuksek , cok uzun oldu kusura bakma 🤗 Diycegim o ki yakinda hamile kalabilirsin

Bugün çatlatma iğnesi oldum ben de kızlar 3. Ay 3. Çatlatma iğnesi. Bu ay da olmazsa rahim filmi ve histeroskopi dedi doktor. Sonrasında da artık aşılamaya geçilir heralde. Keşke olsa da gerek kalmasa hiç bişeye 🙏🏻
Hayırlısı olsun canım inşallah gerek kalmaz bu ay güzel haber alırsın 🙏🏻

Bugün çatlatma iğnesi oldum ben de kızlar 3. Ay 3. Çatlatma iğnesi. Bu ay da olmazsa rahim filmi ve histeroskopi dedi doktor. Sonrasında da artık aşılamaya geçilir heralde. Keşke olsa da gerek kalmasa hiç bişeye 🙏🏻
Canim insllah kalirsin ve gerek kalmaz ama oyle sartlama kendini son sansin degil daha onunde denenmemis tedavi yollari var , hayirli zamanda hayirlisiyla olmasini dile boylece stres de olmaz

Back