Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boynuz kulağı geçer demişler
Yok kuzu ben 10 bini geçtim zati
Rakip tanımam diyosun
Inşallah otobüs seferleri de kalkmaz. Özel araba ile gelmek için eşimin de gelmesi gerekecek
Canım kaldırmazlar hiç kaldırılmadı daha önce
E ben ebru hanıma muayeneye gidiyorum , haftaya tekrar izinle cart curtla uğraşacaz

Arkadaşlar şu çakşır kökü suyunu kullanıp faydasını gören oldu mu hem siz hem eşiniz açısından bazıları eşiyle beraber kullanıyormuş
Biz kullandık canım ben adetten sonra 1 hafta kadar eşimde düzenli kullandı yumurtlama ya faydası var akıntı oldu eşimde sperm testi verdi yükseldi değerleri. Ama düzenli kullanıp 3 ay sonra tam olarak belli olur çünkü 3 ayda yeniliyor biz 1 aydan sonra vermiştik o zaman bile fark etmişti

Sağol canım aktardan mı almıştın peki adetten sonra mı başlanmalı

Sağol canım aktardan mı almıştın peki adetten sonra mı başlanmalı
Trendyoldan aldım ben ilkini aktardan aldık mecit efendi su gibi diğer kullandığımızı akzel mi neydi o sarı ve daha kokulu onu tercih edebilirsin. Evet adetten sonra yumurtlama ya kadar tabi ben 1 hafta kullanıp bıraktım ovülasyon yapmadığım için belki daha uzun da kullanmam gerekebilirdi. Eşin düzenli kullansın her gün sabah aç karna

Tamam canım aktaran Bi bakayım önce yarın.. aslında birçok bitkisel ilaç var keçiboynuzu falan ama çakşır ı çok iyi diyolar deneyelim

Tamam canım aktaran Bi bakayım önce yarın.. aslında birçok bitkisel ilaç var keçiboynuzu falan ama çakşır ı çok iyi diyolar deneyelim
Aynen canım valla biz her şeyi denedik çakşır keçi boynuzu hayıt otu çoban çantası keçiboynuzu da çok etkili kaynatıp içir eğer sorun varsa eşinde hem hız hem de sayı arttırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…