-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.701
5 gün kaldı adetime canım yumurtlama haftası çoktan geçti ve o zaman da ilişki olmuştu. Bir yandan diyorum 2 senedir uğraştın da olmadı bu ay da yoktur bir şey. Bir yanım da acaba mı diyorAdetime kaç gün var canım, var mı ihtimal. Şayet uzun zaman varsa zaten gebelik oluşmadan başlamış olursun
Yaaa kuzumm bir kere daha yapmıştım bu testlerden 30 tane hepsini kullandım bir türlü pik görememiştim ondan şimdi pik nasıl bişey hiç bana gelmicek gibi geliyor oCanım zaten tüp bebeğe başlamadan önce muhakkak rahim filmi istiyorlar eğer elinde yakın zamanda çekilmiş yoksa yani başka bir doktora gidip rahim filmi çekileceğini eğer önceliğin tüp bebek olacaksa tüp bebek doktorunun seçip ona gitmen daha mantıklı olur bu durumda
Yani ben ayın 23'ünde önce bebeleri mi göremeyeceğim diye sen bana hava mı atıyorsun
Selam canım hoş geldin hayırlı ramazanlar Ben ve bebişler iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor
Cookiie Haydi bismillah ovuye başladım sankihiç pik göremem gibi ben
Canım Sen normalde de geç yumurtluyor dün zaten telaşa gerek yok bu hafta yumurtlar sıngezen porti yumurtası
Hiç beklemediği n anda gelir mucizeler
Kız seni döveceminsan buna moral bozar mı hiç? Sen özenmişsin ... İkisi aynı şey değil. Dua et onlar da evlat sahibi olsun, onlar da senin duacın olsun bu mübarek ramazan da
Ahh inşallah ben daha o level a hiç geçmedim
Canımmmilaç kullanacak olmana çok sevindim inşallah semptomsuz hafif atlatırsın başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sağlıklı güzel ömürler versin
Canım sadece prolaktinin yüksek diğerleri güzel çıkmış
Canım dostinex 2 haftada düşürür merak etme ama normalde de yüksekse prolaktin başlı başına gebe kalamamaya sebep olur kontrol altında tutmak gerekir
Doktorda öyle söyledi askoCanım zaten tüp bebeğe başlamadan önce muhakkak rahim filmi istiyorlar eğer elinde yakın zamanda çekilmiş yoksa yani başka bir doktora gidip rahim filmi çekileceğini eğer önceliğin tüp bebek olacaksa tüp bebek doktorunun seçip ona gitmen daha mantıklı olur bu durumda
Yani ben ayın 23'ünde önce bebeleri mi göremeyeceğim diye sen bana hava mı atıyorsun
Selam canım hoş geldin hayırlı ramazanlar Ben ve bebişler iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor
Cookiie Haydi bismillah ovuye başladım sankihiç pik göremem gibi ben
Canım Sen normalde de geç yumurtluyor dün zaten telaşa gerek yok bu hafta yumurtlar sıngezen porti yumurtası
Hiç beklemediği n anda gelir mucizeler
Kız seni döveceminsan buna moral bozar mı hiç? Sen özenmişsin ... İkisi aynı şey değil. Dua et onlar da evlat sahibi olsun, onlar da senin duacın olsun bu mübarek ramazan da
Ahh inşallah ben daha o level a hiç geçmedim
Canımmmilaç kullanacak olmana çok sevindim inşallah semptomsuz hafif atlatırsın başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sağlıklı güzel ömürler versin
Canım sadece prolaktinin yüksek diğerleri güzel çıkmış
Canım dostinex 2 haftada düşürür merak etme ama normalde de yüksekse prolaktin başlı başına gebe kalamamaya sebep olur kontrol altında tutmak gerekir
Tahlil verseydin canim gittinde bi doktoraa5 gün kaldı adetime canım yumurtlama haftası çoktan geçti ve o zaman da ilişki olmuştu. Bir yandan diyorum 2 senedir uğraştın da olmadı bu ay da yoktur bir şey. Bir yanım da acaba mı diyor
Asko arkadaşım var onunda yüksekti doktor ilaca başlamıştı ilaç kullanırken hamile olduğunu öğrenmiş hiç bişi denemedim ama yarından itibaren clife kullanacamProlaktin strese bağlı yükselebilen birşey canım. Kür uyguladın mı geçen ay, o da yükseltiyor. Benim hep iner çıkar. Dostineks çok etkili hiç sıkma canını. Hatta onla hamiş kalanlar da var forumda
Yedigin besinlere dikkat ettt ,soda icme kuzuDoktorda öyle söyledi asko
İyiyim çok şükür kuzum bnde nolsun bldgn gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte yemk yedim çamaşır katılıyorum dün 2 makine yıkadmAy hadi inşallah kuzummsen nasılsınn yeğenimmm nasılll
Aşkım erken gebelik testi aldır bitane varsa çıkar zaten yoksa başlarsın ilacaKızlar benim adete 5 gün var. Corona ilaçlarım geldi şimdi başlayacağım ama ilacın üstünde gebelik şüpheniz varsa acilen bırakın yazıyor. Ben ne halt edicem
Yaaa kuzumm bir kere daha yapmıştım bu testlerden 30 tane hepsini kullandım bir türlü pik görememiştim ondan şimdi pik nasıl bişey hiç bana gelmicek gibi geliyor otabi o zamanlar hiçbir takviye kullanmıyordum baya tarlusalsız adet olamadığım dönemlerdi. Bakalım şidmi nasıl olcak gezen yumurta kaliteli olurdu dimi kız ben bol bol gezeyim
Aa ben soda çok tüketiyorum nelere dikkat edebilirim başka asko göster ama elletme diyonn heeeYedigin besinlere dikkat ettt ,soda icme kuzu
Sıkı sütyen ve fazla memislere elletmee
Kızzz gelip dövelim mi canını sıktıysa sen üzülme yeter ki çicegimmm demekki sizin daha zmnı deglmiş birde öyle düşün güzl olucak herşey geç olsun güç olmasınkızıcaksınız belki ama gıcık olduğum bir akraba vardı ikinci bebeği haftaya koydurmaya gidicekmiş biiz hala başlamadık bile moralimm çok bozuk her ay yumurtlama zamanlarımda moralimi bozcak birşey çıkıyor
Kuri incirAa ben soda çok tüketiyorum nelere dikkat edebilirim başka asko göster ama elletme diyonn heee
Çok saol bebiskoo dikkat edeyim o zamanKuri incir
Yas incir
Uzum
Dereotu
Sodaa
Sut yapan besinlere kuzu
Meme basi uyarisi prolaktini artiyor
Hahhaa aynn oylee canikomm uzaktan baksin enistemm
afiyet olsunnn şifa olsun bebişe yarasın inşallahİyiyim çok şükür kuzum bnde nolsun bldgn gibi yuvarlanıp gidiyoruz işte yemk yedim çamaşır katılıyorum dün 2 makine yıkadmbebiş iyiydi cumartesi Gördm deyzesiii hareket ediyordu sıpa haftaya pazartesi perinatologa gidicm ikili tarama testi için o zmn dhaa net görürüm diyorum
Malesef nalet pko canımm evett beklicem sabırlıyım ya bu kadar erken beklemiyorum zaten benn ama ağrılar cidden baya var kasıklarımda sağlı sollu aynı klomeni femarayı kullandığım dönemki ağrının daha yoğunu oluyor. O yüzden bide yumurtlamayı kaçırırım macunu içmeye devam ederim zararı olur falan diye başladım testeAşkım erken gebelik testi aldır bitane varsa çıkar zaten yoksa başlarsın ilaca
Evet evet güzel olur o yumiş. Aşkım PCO varsa normaldir öyle olmadı sabretmek lazım
Neeee bu kdr farkeder mi yaaa bu dğer sonuç bu dostinex çok ii kuzuş düşürür Allahtan merk etme streste çok etkiliyor biraz kndni rahatlar bbgmBu ilacı verdi bugün kullan bide haftaya pazartesi kullan sonraki hafta kontrole gel tekrar bakalim dedi ama geçen ay 20 olan bu ay 159 çıkmış sonucum farklı hastane olduğundan mı kaynaklıLaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Kuzuş bnce pazartesi tahmin eder die umut ediyorum görmedik henüz bsy bakalım ne olacak sıpamafiyet olsunnn şifa olsun bebişe yarasın inşallahçok iş yapma yapsanda bitmiyor işler yormayın kendinixi hamişler
Yaaa yerimm maşallahh cinsiyetiini gösterdimii pazartesimi belli olurr
Malesef nalet pko canımm evett beklicem sabırlıyım ya bu kadar erken beklemiyorum zaten benn ama ağrılar cidden baya var kasıklarımda sağlı sollu aynı klomeni femarayı kullandığım dönemki ağrının daha yoğunu oluyor. O yüzden bide yumurtlamayı kaçırırım macunu içmeye devam ederim zararı olur falan diye başladım teste
AhahahAyy annem e dedim ben glmedn tuvalete çamaşır suyu dök galiba boca etmiş 2 odanında camını açmış koku yok geçtim yıkayım dedim abooo Bi kokuyo nası kaçtığımı bilmedm aradım dedm Allah için 1 kova mı döktün naptın die in çabuk yıka tuvaleti acayip kötü oldum Bi an korkudan az bsy solumaktan bsy olmaz glba
Canım demekki yumurtalıklar epey uyarılmış bence bu harikaafiyet olsunnn şifa olsun bebişe yarasın inşallahçok iş yapma yapsanda bitmiyor işler yormayın kendinixi hamişler
Yaaa yerimm maşallahh cinsiyetiini gösterdimii pazartesimi belli olurr
Malesef nalet pko canımm evett beklicem sabırlıyım ya bu kadar erken beklemiyorum zaten benn ama ağrılar cidden baya var kasıklarımda sağlı sollu aynı klomeni femarayı kullandığım dönemki ağrının daha yoğunu oluyor. O yüzden bide yumurtlamayı kaçırırım macunu içmeye devam ederim zararı olur falan diye başladım teste
Macundan ziyade ben hayit kullandim memnun kaldimÇok saol bebiskoo dikkat edeyim o zaman
Aslında adet olmadım diye stres yaptım yoksa gebelik konusunda saldım kendimi birazNeeee bu kdr farkeder mi yaaa bu dğer sonuç bu dostinex çok ii kuzuş düşürür Allahtan merk etme streste çok etkiliyor biraz kndni rahatlar bbgm
Asko clife aldım kullanayım bakayım inşallah işe yararMacundan ziyade ben hayit kullandim memnun kaldim
Benimde cok yuksekti