Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım zor zamandan geçiyoruz rabbim hayırlı etsin herşeyi
İşte birkaç tane gördüm trendyolda camı bi halledersek alıcam bende

Clife kullanıyorum canım bu ay başladım
Amin inşallah canım yaa hadi hayırlısı ile yapında keyif sürün aaa çok duydum ya cesaret edemedim bende denemeye ama

Hiç bişi yapmadı asko onlar ne ki ?
makroprolaktin bi çeşit prolaktin tahlili işte, kandan bakılıyo, bana baktılar seninki makro değil dediler MR çektirmene gerek yok dediler, yani prolaktin yüksekliğin hipofiz bezindeki bir adenomdan mı kaynaklanıyor yoksa stres tabanlı mı bu belli oluyo anladığım kadarıyla, makroprolaktin testinden haberi olmayan doktorlar da direkt hipofiz MR’ı istiyorlar ama 1 cm’in altında bir adenom varsa o da MR da gözükmüyomuş, karışık karışık işler, merak ettim istediler mi diye ondan sordum, bi konuda uyarayım bi kutu içip bitiriyosun çok güzel düşüyo prolaktin, sonra bırakınca tekrar çıkıyo bir iki ayda, ilacı kullanıp bitirince takipte ol ki çıkarsa tekrar verirler ilacı
bana gebe kalana kadar kullanıcaksın dediler 3 ay oldu içiyorum işim dışım dostinex oldu elimdeki kutu bitince bırakmayı düşünüyorum ne zamana kdr içicem yahu
benim taa lisedeyken bile yükseliyordu. Mr temiz çıktı hep. Ama nedense hep yükselip düşüyor
Evet bi saçma sapan kendi kendine hallenen bir hormon
Ayy hemde çocuk bayramında çok tatlıı hadi inşallah cici cici büyüsün çocuklar ay keşke evde ultrason cihazı olsa dimi

Kocam 2 defadır el doppler ı alayım sana diyor kafayı yerim bütün gün bir de sık sık bakmak iyi birşey değilmiş alma dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…