Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakite atlattırsın

sağol canım benim. İnşallah hepimiz bu ayın hürmetine güzel gelişmeler yaşarız
Amin amin
iyiyiz balımm çok şükür bizler sen nasılsın nasıl gidiyor hiç sorma geldi çattı ramazan allahım saglıkla geçirmeyi nasip etsn
İyiyim bnde, amin amin, bebiş nasıl
Başınız sağolsun çok geçmişolsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınız

Bu ilacı verdi bugün kullan bide haftaya pazartesi kullan sonraki hafta kontrole gel tekrar bakalim dedi ama geçen ay 20 olan bu ay 159 çıkmış sonucum farklı hastane olduğundan mı kaynaklı LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom

Eklentiler

• IMG_20210412_180501.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210412_180439.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 37
Yok canim sorun yok aynen bende seni kankam ilan ettim:)) ama günüm gelmedi geçmedi bile suan yapmak istemiyorum oyüzden. Sagol cevaplarin icin 27yasindayim buarada sen?

Yok canim sorun yok aynen bende seni kankam ilan ettim:)) ama günüm gelmedi geçmedi bile suan yapmak istemiyorum oyüzden. Sagol cevaplarin icin 27yasindayim buarada sen?
Tamam peki o zaman kankam nasıl istersen bende yeni 28 e girdim 14 gün önce yaşıt sayılırız yani 1,5 yıllık evliyim

Evet canım zor zamandan geçiyoruz rabbim hayırlı etsin herşeyi
İşte birkaç tane gördüm trendyolda camı bi halledersek alıcam bende

Sen ne macunu kullanıyorsun canım
Clife kullanıyorum canım bu ay başladım

Canım zaten tüp bebeğe başlamadan önce muhakkak rahim filmi istiyorlar eğer elinde yakın zamanda çekilmiş yoksa yani başka bir doktora gidip rahim filmi çekileceğini eğer önceliğin tüp bebek olacaksa tüp bebek doktorunun seçip ona gitmen daha mantıklı olur bu durumda
yemez olurmuyum ben ayıpsınnn

19 nisan da perinatolog da randevum var bebişi daha detaylı görüücemmmm yine LaRisaCca dan önceeeyimmm
Yani ben ayın 23'ünde önce bebeleri mi göremeyeceğim diye sen bana hava mı atıyorsun

Selam canım hoş geldin hayırlı ramazanlar Ben ve bebişler iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor

Cookiie Haydi bismillah ovuye başladım sankihiç pik göremem gibi ben
Canım Sen normalde de geç yumurtluyor dün zaten telaşa gerek yok bu hafta yumurtlar sın gezen porti yumurtası

Hiç beklemediği n anda gelir mucizeler
bugünde moralimi bozcak birşey buldum
Kız seni dövecem insan buna moral bozar mı hiç? Sen özenmişsin ... İkisi aynı şey değil. Dua et onlar da evlat sahibi olsun, onlar da senin duacın olsun bu mübarek ramazan da
Ahh inşallah ben daha o level a hiç geçmedim
Canımmm ilaç kullanacak olmana çok sevindim inşallah semptomsuz hafif atlatırsın başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sağlıklı güzel ömürler versin
Buraya bu kadar adım atmış asya bırakıyorum askolar tahlil yaptırdım ilaç kullanmama rağmen değerlerim daha da yüksek çıktı Eki Görüntüle 2823616
Canım sadece prolaktinin yüksek diğerleri güzel çıkmış
Canım dostinex 2 haftada düşürür merak etme ama normalde de yüksekse prolaktin başlı başına gebe kalamamaya sebep olur kontrol altında tutmak gerekir

Prolaktin strese bağlı yükselebilen birşey canım. Kür uyguladın mı geçen ay, o da yükseltiyor. Benim hep iner çıkar. Dostineks çok etkili hiç sıkma canını. Hatta onla hamiş kalanlar da var forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…