- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.681
çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakite atlattırsınCAnlar ben size haber vermek için girdim bayadır yazılanları hiç okuyamadım. Çok sevdiğim akrabam koronadan vefat etti. Hafta sonu da benim öksürük ateş sırt ağrısı fena yaptı beni. Bugün test sonucum çıktı pozitifmişim. Aradılar birazdan ilaçları getirceklermiş. 2 yıldır asla hamile kalamamışken umarım bu ay öyle bir şey olmamıştır. Verilen ilaçların hepsini içicem çünkü
kızıcaksınız belki ama gıcık olduğum bir akraba vardı ikinci bebeği haftaya koydurmaya gidicekmiş biiz hala başlamadık bile moralimm çok bozuk her ay yumurtlama zamanlarımda moralimi bozcak birşey çıkıyornolduuuuuuu
çevremde ben hariç herkes hamile kaldı doğurdu ve ikinci yapıyolarmış valla çok moralim bozukne gibi canım
canım ya çok iyi anlıyorum seni herkes hasta nasıl bir virüsse bitmedi birtürlü bende korkuyorum tüpe başlıcaz tam engel olsun istemiyorumm ...sağlıklı beslen canım vücudun çabuk toparlansınNureella edaecoo C Capanin Gururu Teyom çok sağolun kafam allak bullak. Hastaneler tıklım tıklımdı psikolojim alt üst oldu
Amin aminsağol canım benim. İnşallah hepimiz bu ayın hürmetine güzel gelişmeler yaşarız
İyiyim bnde, amin amin, bebiş nasıliyiyiz balımm çok şükür bizler sen nasılsın nasıl gidiyor hiç sorma geldi çattı ramazan allahım saglıkla geçirmeyi nasip etsn
Başınız sağolsun çok geçmişolsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınızCAnlar ben size haber vermek için girdim bayadır yazılanları hiç okuyamadım. Çok sevdiğim akrabam koronadan vefat etti. Hafta sonu da benim öksürük ateş sırt ağrısı fena yaptı beni. Bugün test sonucum çıktı pozitifmişim. Aradılar birazdan ilaçları getirceklermiş. 2 yıldır asla hamile kalamamışken umarım bu ay öyle bir şey olmamıştır. Verilen ilaçların hepsini içicem çünkü
Canım sen bilirsin biraz ısrarcı davrandım kusura bakma ama 10 dk beklesen diycem ki tamam sen idrarı damlatmışsın ilk anda çizgi belirmeyince sinir olup ayrılmışsın muhtemelen testin başındantestte almadın akşam oluyor eczaneler kapanacak zaten.. Biraz açık olacak ama sabah çişini tutar gidersin artık samimi davrandım birazcık seni yeni kankam ilan ettim burda.. Kaç yaşındasın onu da çok merak ettim aslında
Tamam peki o zaman kankamYok canim sorun yok aynen bende seni kankam ilan ettim:)) ama günüm gelmedi geçmedi bile suan yapmak istemiyorum oyüzden. Sagol cevaplarin icin 27yasindayim buarada sen?
Evet canım zor zamandan geçiyoruz rabbim hayırlı etsin herşeyiAynen öyle diyoruz bizde bu zamanda iş olsunda napalıma döndü ekmek ağzında değil aslanın bağırsakların indiaa evet doğru diyorsun yağmurdan kardan etkilenmeeli yada üstüne bir şey örteceksin araştırmak lazım
Clife kullanıyorum canım bu ay başladımSen ne macunu kullanıyorsun canım
Kuzu bu ayin 19da benim doktor randevum var nasipse bakalim ne dicek
Canım zaten tüp bebeğe başlamadan önce muhakkak rahim filmi istiyorlar eğer elinde yakın zamanda çekilmiş yoksa yani başka bir doktora gidip rahim filmi çekileceğini eğer önceliğin tüp bebek olacaksa tüp bebek doktorunun seçip ona gitmen daha mantıklı olur bu durumdaBir akıl daha isteyim şimdi benim bu gittiğim doktor ufak bı ofisi olan minnoş yaşlı bı doktor. Bana git rahim filmi çektir dedi. Şimdi bunun için de bı doktora önce muayene olmam lazim ki rahim filmi çeksin. Tüp bebek yapan bütçeme gore bı hastane doktor seçeyim derdimi anlatayim mi ,yoksa öylesine bı doktora gidip rahim filmini çektirip bı kaç ay sonra tüp bebek kısmına gelirsem o zaman mi iyi bı tup doktoruna gideyim. Ne edeyim ben
Yani ben ayın 23'ünde önce bebeleri mi göremeyeceğim diye sen bana hava mı atıyorsunyemez olurmuyum ben ayıpsınnn
19 nisan da perinatolog da randevum var bebişi daha detaylı görüücemmmmyine LaRisaCca dan önceeeyimmm
Selam canım hoş geldin hayırlı ramazanlar Ben ve bebişler iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyorsenelamlar kızlar, hepinize hayırlı ramazanlar dilerim, nasılsınız bakamadım buraya pek bir iki gündür, ramazan hazırlıkları temizlik alışveriş falan herşeyi de okuyamadım var mı bir gelişme güzel haberLaRisaCca edaecoo nasılsınız baş hamişler ve diğer hamişler
H halleycik sen nasılsın geçmişolsun nasıl oldunuz geçmedi mi hala covid??
Hiç beklemediği n anda gelir mucizelerİyiyim canım bende çok şükür. Benim 3. Denemem de başarısız oldu ne yazıkki bu ay ramazan diye ara vereyim dedim ama doktor bu ay da kullan sonra dinlenirsin 2 ay dedi tamam dedimçok da umudum olmadan devam bakalım kuzum
Kız seni dövecembugünde moralimi bozcak birşey buldum
Ahh inşallah ben daha o level a hiç geçmedimO günler de gelecek bak daha kalp atışı duymadığın günleri biliyoruzben iğne hesabına göre tam 21+0da minik pıt pıtlar hissettim sata göre 22 oluyor ama genel olarak iğne hesabı tutuyor ölçümde de
CanımmmCAnlar ben size haber vermek için girdim bayadır yazılanları hiç okuyamadım. Çok sevdiğim akrabam koronadan vefat etti. Hafta sonu da benim öksürük ateş sırt ağrısı fena yaptı beni. Bugün test sonucum çıktı pozitifmişim. Aradılar birazdan ilaçları getirceklermiş. 2 yıldır asla hamile kalamamışken umarım bu ay öyle bir şey olmamıştır. Verilen ilaçların hepsini içicem çünkü
Canım sadece prolaktinin yüksek diğerleri güzel çıkmışBuraya bu kadar adım atmış asya bırakıyorumaskolar tahlil yaptırdım ilaç kullanmama rağmen değerlerim daha da yüksek çıktı Eki Görüntüle 2823616
Canım dostinex 2 haftada düşürür merak etme ama normalde de yüksekse prolaktin başlı başına gebe kalamamaya sebep olur kontrol altında tutmak gerekirBu ilacı verdi bugün kullan bide haftaya pazartesi kullan sonraki hafta kontrole gel tekrar bakalim dedi ama geçen ay 20 olan bu ay 159 çıkmış sonucum farklı hastane olduğundan mı kaynaklıLaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Benim de 3yila yaklasti evliyim ama basta düsünmedik cocuk hata etmisiz tabi bilmiyorduk boyle olmayacaginiTamam peki o zaman kankamnasıl istersen bende yeni 28 e girdim 14 gün önce yaşıt sayılırız yani 1,5 yıllık evliyim
Kuzucum doktor başlayalım derse bile sperm testi vermeden başlamayın. Sen histeroskopi olacak mıydınKuzu bu ayin 19da benim doktor randevum var nasipse bakalim ne dicek
İster herhalde die dusundum
Adetime kaç gün var canım, var mı ihtimal. Şayet uzun zaman varsa zaten gebelik oluşmadan başlamış olursunKızlar benim adete 5 gün var. Corona ilaçlarım geldi şimdi başlayacağım ama ilacın üstünde gebelik şüpheniz varsa acilen bırakın yazıyor. Ben ne halt edicem
Prolaktin strese bağlı yükselebilen birşey canım. Kür uyguladın mı geçen ay, o da yükseltiyor. Benim hep iner çıkar. Dostineks çok etkili hiç sıkma canını. Hatta onla hamiş kalanlar da var forumdaBu ilacı verdi bugün kullan bide haftaya pazartesi kullan sonraki hafta kontrole gel tekrar bakalim dedi ama geçen ay 20 olan bu ay 159 çıkmış sonucum farklı hastane olduğundan mı kaynaklıLaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Kuzum haklısın ama ne yapalım vardır bir hayır. Biz de çift yapıp arayı kapatacağızçevremde ben hariç herkes hamile kaldı doğurdu ve ikinci yapıyolarmış valla çok moralim bozuk
Evet bende once hiteroskopi yapLim bu dnlenme suresinde takviye fln kulllanalim gibi dusunuorumKuzucum doktor başlayalım derse bile sperm testi vermeden başlamayın. Sen histeroskopi olacak mıydın