- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.721
Vesilen olsun İnşallahAsko clife aldım kullanayım bakayım inşallah işe yarar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vesilen olsun İnşallahAsko clife aldım kullanayım bakayım inşallah işe yarar
Bizde başta istemedik ama istememek demeyelimde biraz zaman geçsin istedik ama doğal yollarla korunduk ilaç kullanmadık hiç.. Olsun hayırlısı böyleymiş vardır rabbim in bir bildiğiBenim de 3yila yaklasti evliyim ama basta düsünmedik cocuk hata etmisiz tabi bilmiyorduk boyle olmayacagini
Kız yoksa ben evde otuyorum diye mi kafan da deli sorularYaaa kuzumm bir kere daha yapmıştım bu testlerden 30 tane hepsini kullandım bir türlü pik görememiştim ondan şimdi pik nasıl bişey hiç bana gelmicek gibi geliyor o tabi o zamanlar hiçbir takviye kullanmıyordum baya tarlusalsız adet olamadığım dönemlerdi. Bakalım şidmi nasıl olcak gezen yumurta kaliteli olurdu dimi kız ben bol bol gezeyim
ben gündüz yürüyeceğim yineAsko benim ki arada bir olan bişi aslında ramazan ayında iftardan sonra yürümeye başlamayı düşünüyorum
Aynen ilac kullanmadim bende hayirlisi artık mübarek ramazan geldi rabbim nasip etsin bizlere de hayirlisiyla saglikla güzel evlatlarBizde başta istemedik ama istememek demeyelimde biraz zaman geçsin istedik ama doğal yollarla korunduk ilaç kullanmadık hiç.. Olsun hayırlısı böyleymiş vardır rabbim in bir bildiği
İnşallah bebişVesilen olsun İnşallah
Bende yürüyebilirim aslındaben gündüz yürüyeceğim yine
sen bilirsin ama bence bu aşamada kullanma canımAsko arkadaşım var onunda yüksekti doktor ilaca başlamıştı ilaç kullanırken hamile olduğunu öğrenmiş hiç bişi denemedim ama yarından itibaren clife kullanacam
Yok aşko gitti çok skür annem yıkadı kaç kere de sifonu çektik kalmadı ama düşün söyle daha 3 fırça kdr sürdüm gözlerim bile yandı nası bırakıp cıktıgımı bilmedm o kdrcıktan bsy olmaz demiAhahah koku gitmeden wc ye girme ha bu kokular zararlı aşko
Canım demekki yumurtalıklar epey uyarılmış bence bu harika ama çok da silik değil testin inşallah en geç haftaya yumurtlaman olur bence
Ben de kullanıyorum dostinexi 3 aydır, hemen düşürüyo ve kullandığın sürece düşük kalıyo, önce haftada 2 kez yarım içiyodum ben sonra stabil tutmak için haftada 1 kez yarıma düşürdüm, 45 falandı bana ilaç verdiklerinde, senden hipofiz MR’ı istediler mi ? Ya da makroprolaktin testi yaptılar mıBu ilacı verdi bugün kullan bide haftaya pazartesi kullan sonraki hafta kontrole gel tekrar bakalim dedi ama geçen ay 20 olan bu ay 159 çıkmış sonucum farklı hastane olduğundan mı kaynaklı LaRisaCca edaecoo C Capanin Gururu Teyom
iyiyim bende çok şükür, bebişlere selam söyle ne zaman görüş varSelam canım hoş geldin hayırlı ramazanlar Ben ve bebişler iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor
Sadece bebiş için degl kuzu hersey etkiler o yzdn dedm rahatlat kndni dieAslında adet olmadım diye stres yaptım yoksa gebelik konusunda saldım kendimi biraz
Hiç bişi yapmadı asko onlar ne ki ?Ben de kullanıyorum dostinexi 3 aydır, hemen düşürüyo ve kullandığın sürece düşük kalıyo, önce haftada 2 kez yarım içiyodum ben sonra stabil tutmak için haftada 1 kez yarıma düşürdüm, 45 falandı bana ilaç verdiklerinde, senden hipofiz MR’ı istediler mi ? Ya da makroprolaktin testi yaptılar mı
iyiyim bende çok şükür, bebişlere selam söyle ne zaman görüş var
Aynen asko yaaSadece bebiş için degl kuzu hersey etkiler o yzdn dedm rahatlat kndni die
benim taa lisedeyken bile yükseliyordu. Mr temiz çıktı hep. Ama nedense hep yükselip düşüyorBen de kullanıyorum dostinexi 3 aydır, hemen düşürüyo ve kullandığın sürece düşük kalıyo, önce haftada 2 kez yarım içiyodum ben sonra stabil tutmak için haftada 1 kez yarıma düşürdüm, 45 falandı bana ilaç verdiklerinde, senden hipofiz MR’ı istediler mi ? Ya da makroprolaktin testi yaptılar mı
hipofiz bezinden salgılanıyor diye bazen baştan mr istiyorlar canımHiç bişi yapmadı asko onlar ne ki ?
Amin inşallah canım Ramazan da gebe kalınır der büyüklerimiz öyle duydum benAynen ilac kullanmadim bende hayirlisi artık mübarek ramazan geldi rabbim nasip etsin bizlere de hayirlisiyla saglikla güzel evlatlar
Sıklıkla solumadıkçabir kereden bir şey olacağını sanmam açıkçasıYok aşko gitti çok skür annem yıkadı kaç kere de sifonu çektik kalmadı ama düşün söyle daha 3 fırça kdr sürdüm gözlerim bile yandı nası bırakıp cıktıgımı bilmedm o kdrcıktan bsy olmaz demi
Aşkım söylerim tabi 23 Nisan'da görüşümüz.. daha var , sabırla bekliyoruz beklemek çok zor. Özellikle benim içinBen de kullanıyorum dostinexi 3 aydır, hemen düşürüyo ve kullandığın sürece düşük kalıyo, önce haftada 2 kez yarım içiyodum ben sonra stabil tutmak için haftada 1 kez yarıma düşürdüm, 45 falandı bana ilaç verdiklerinde, senden hipofiz MR’ı istediler mi ? Ya da makroprolaktin testi yaptılar mı
yazıyorum canım, full devam. Dinlenme zamanlarımda geliyorum. Öğlen sonu sesim çıkmadıC Capanin Gururu Teyom canım sen buara tez yazmıyormusun