Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyiyiz balımm çok şükür bizler sen nasılsın nasıl gidiyor hiç sorma geldi çattı ramazan allahım saglıkla geçirmeyi nasip etsn

Bir problem yok dimi perinatolog falan bakacak diyince merak ettim
yok kuzum ikili tarama testi için doktorum yönlendirdi kan sonuçları doğru sonuç vermiyor dedi boş yere olmadık birşey cıkarsa canınız sıkılacak en iyisi uzmanı görsün net olsun bakarsın test istemeyedebilir ultrason yeterli olblr dedi içimiz rahat etsn dedi ilk başta şüpelendim dedm korktm kötü birşey mi var die hayr bnde herşey gzel dedi ama bn bu olayı daha doğru buluyorum dedi tmm dedik bzde kuzuş bi gidelim bakalım hem daha detaylı görürüz bnmde içim rahat eder inşallah birsey çıkmaz

CAnlar ben size haber vermek için girdim bayadır yazılanları hiç okuyamadım. Çok sevdiğim akrabam koronadan vefat etti. Hafta sonu da benim öksürük ateş sırt ağrısı fena yaptı beni. Bugün test sonucum çıktı pozitifmişim. Aradılar birazdan ilaçları getirceklermiş. 2 yıldır asla hamile kalamamışken umarım bu ay öyle bir şey olmamıştır. Verilen ilaçların hepsini içicem çünkü

İnşallah çıkmaz canım ben yaşadım o sıkıntılı süreci hem ikili sonucunu bekledim 10 gün sonra nitfy test yaptırdım şu gen testinden yurt dışına kan gitti 10 gün de onun gelmesini bekledik falan derken kötü günlerdi anlayacağın. Güzel haberlerini bekliyoruz

çok geçmiş olsun canım benim. akraban için de başınız sağolsun. İlaçları içmeyince ağır geçiyor maalesef.

inşallah güzel haberler vermek nasip olsun canmm bn ilk söylediği zmn çok korktm vallahi dedm bi sorun var bakalım pzrtesi günü gidelm nolck allah hyrlara çıkarsın şu mübarek günlerde blyrm kuzu o testi bahsetti banada dktorum hamile kalıyorsun ama elin sürekli yüreğinde oluyor rabbm utandırmasn cnm

ayyy cnm çok üzüldm çok gçmiş olsun morelini yüksek tut ltfn tmm mı nolur kendini bırakma bol vitamnli şeyler yiyip iiç tüket ilaçlarıda ihmal etme alacagı nefes varsa ztn sen ne yaparsn yap gelir bulur seni akrabanız için üzüldm kuzum başınız sagolsun

Valla öyle inşallah sağ salim kucaklarımıza almak nasip olur

Aynen oyle yaptim ya bıraktim gittim nedense. ama yeni test almadim çıkıp
Canım sen bilirsin biraz ısrarcı davrandım kusura bakma ama 10 dk beklesen diycem ki tamam sen idrarı damlatmışsın ilk anda çizgi belirmeyince sinir olup ayrılmışsın muhtemelen testin başından testte almadın akşam oluyor eczaneler kapanacak zaten.. Biraz açık olacak ama sabah çişini tutar gidersin artık samimi davrandım birazcık seni yeni kankam ilan ettim burda.. Kaç yaşındasın onu da çok merak ettim aslında

Aynen öyle diyoruz bizde bu zamanda iş olsunda napalıma döndü ekmek ağzında değil aslanın bağırsakların indi aa evet doğru diyorsun yağmurdan kardan etkilenmeeli yada üstüne bir şey örteceksin araştırmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…