Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CAnlar ben size haber vermek için girdim bayadır yazılanları hiç okuyamadım. Çok sevdiğim akrabam koronadan vefat etti. Hafta sonu da benim öksürük ateş sırt ağrısı fena yaptı beni. Bugün test sonucum çıktı pozitifmişim. Aradılar birazdan ilaçları getirceklermiş. 2 yıldır asla hamile kalamamışken umarım bu ay öyle bir şey olmamıştır. Verilen ilaçların hepsini içicem çünkü
çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakite atlattırsın :dua:

sağol canım benim. İnşallah hepimiz bu ayın hürmetine güzel gelişmeler yaşarız :KK200:
Amin amin 🥰
iyiyiz balımm çok şükür bizler sen nasılsın nasıl gidiyor hiç sorma geldi çattı ramazan allahım saglıkla geçirmeyi nasip etsn :KK200: :dua: :KK36:
İyiyim bnde, amin amin, bebiş nasıl 🥰
CAnlar ben size haber vermek için girdim bayadır yazılanları hiç okuyamadım. Çok sevdiğim akrabam koronadan vefat etti. Hafta sonu da benim öksürük ateş sırt ağrısı fena yaptı beni. Bugün test sonucum çıktı pozitifmişim. Aradılar birazdan ilaçları getirceklermiş. 2 yıldır asla hamile kalamamışken umarım bu ay öyle bir şey olmamıştır. Verilen ilaçların hepsini içicem çünkü
Başınız sağolsun çok geçmişolsun inşallah en kısa zamanda atlatırsınız

Bu ilacı verdi bugün kullan bide haftaya pazartesi kullan sonraki hafta kontrole gel tekrar bakalim dedi ama geçen ay 20 olan bu ay 159 çıkmış sonucum farklı hastane olduğundan mı kaynaklı LaRisaCca LaRisaCca edaecoo edaecoo C Capanin Gururu Teyom

Eklentiler

• IMG_20210412_180501.jpg
    IMG_20210412_180501.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210412_180439.jpg
    IMG_20210412_180439.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 36
Canım sen bilirsin biraz ısrarcı davrandım kusura bakma ama 10 dk beklesen diycem ki tamam sen idrarı damlatmışsın ilk anda çizgi belirmeyince sinir olup ayrılmışsın muhtemelen testin başından 🤔testte almadın akşam oluyor eczaneler kapanacak zaten.. Biraz açık olacak ama sabah çişini tutar gidersin artık 😘😘😂😂samimi davrandım birazcık seni yeni kankam ilan ettim burda.. Kaç yaşındasın onu da çok merak ettim aslında 😇
😂Yok canim sorun yok aynen bende seni kankam ilan ettim:)) ama günüm gelmedi geçmedi bile suan yapmak istemiyorum oyüzden. Sagol cevaplarin icin🥰 27yasindayim buarada sen?

😂Yok canim sorun yok aynen bende seni kankam ilan ettim:)) ama günüm gelmedi geçmedi bile suan yapmak istemiyorum oyüzden. Sagol cevaplarin icin🥰 27yasindayim buarada sen?
Tamam peki o zaman kankam 😘nasıl istersen 🙏🙏🙏bende yeni 28 e girdim 14 gün önce yaşıt sayılırız yani 1,5 yıllık evliyim

Aynen öyle diyoruz bizde bu zamanda iş olsunda napalıma döndü ekmek ağzında değil aslanın bağırsakların indi 🙄 aa evet doğru diyorsun yağmurdan kardan etkilenmeeli yada üstüne bir şey örteceksin araştırmak lazım 😀
Evet canım zor zamandan geçiyoruz rabbim hayırlı etsin herşeyi 🙄
İşte birkaç tane gördüm trendyolda camı bi halledersek alıcam bende😍

Sen ne macunu kullanıyorsun canım 😬
Clife kullanıyorum canım bu ay başladım 🤣

Bir akıl daha isteyim şimdi benim bu gittiğim doktor ufak bı ofisi olan minnoş yaşlı bı doktor. Bana git rahim filmi çektir dedi. Şimdi bunun için de bı doktora önce muayene olmam lazim ki rahim filmi çeksin. Tüp bebek yapan bütçeme gore bı hastane doktor seçeyim derdimi anlatayim mi ,yoksa öylesine bı doktora gidip rahim filmini çektirip bı kaç ay sonra tüp bebek kısmına gelirsem o zaman mi iyi bı tup doktoruna gideyim. Ne edeyim ben 🤔🤔🤔
Canım zaten tüp bebeğe başlamadan önce muhakkak rahim filmi istiyorlar eğer elinde yakın zamanda çekilmiş yoksa yani başka bir doktora gidip rahim filmi çekileceğini eğer önceliğin tüp bebek olacaksa tüp bebek doktorunun seçip ona gitmen daha mantıklı olur bu durumda
yemez olurmuyum ben ayıpsınnn :KK49: :KK70::KK70:

19 nisan da perinatolog da randevum var bebişi daha detaylı görüücemmmm :KK200: yine LaRisaCca LaRisaCca dan önceeeyimmm :110::KK70::KK70:
Yani ben ayın 23'ünde önce bebeleri mi göremeyeceğim diye sen bana hava mı atıyorsun 😂😂😂

senelamlar kızlar, hepinize hayırlı ramazanlar dilerim, nasılsınız bakamadım buraya pek bir iki gündür, ramazan hazırlıkları temizlik alışveriş falan herşeyi de okuyamadım var mı bir gelişme güzel haber 😍😍 LaRisaCca LaRisaCca edaecoo edaecoo nasılsınız baş hamişler ve diğer hamişler 😍
H halleycik sen nasılsın geçmişolsun nasıl oldunuz geçmedi mi hala covid??
Selam canım hoş geldin hayırlı ramazanlar Ben ve bebişler iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor 🤗

Cookiie Cookiie Haydi bismillah ovuye başladım 🤣 sankihiç pik göremem gibi ben 😂😂
Canım Sen normalde de geç yumurtluyor dün zaten telaşa gerek yok bu hafta yumurtlar sın 😁 gezen porti yumurtası

İyiyim canım bende çok şükür. Benim 3. Denemem de başarısız oldu ne yazıkki bu ay ramazan diye ara vereyim dedim ama doktor bu ay da kullan sonra dinlenirsin 2 ay dedi tamam dedim😂 çok da umudum olmadan devam bakalım kuzum 🥰
Hiç beklemediği n anda gelir mucizeler🤗💛
bugünde moralimi bozcak birşey buldum :KK43:
Kız seni dövecem 😁insan buna moral bozar mı hiç? Sen özenmişsin ... İkisi aynı şey değil. Dua et onlar da evlat sahibi olsun, onlar da senin duacın olsun bu mübarek ramazan da🤗
O günler de gelecek bak daha kalp atışı duymadığın günleri biliyoruz 😊 ben iğne hesabına göre tam 21+0da minik pıt pıtlar hissettim sata göre 22 oluyor ama genel olarak iğne hesabı tutuyor ölçümde de 💜
Ahh inşallah ben daha o level a hiç geçmedim 😁
Canımmm 😔 ilaç kullanacak olmana çok sevindim inşallah semptomsuz hafif atlatırsın 😔 başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sağlıklı güzel ömürler versin 😔
Buraya bu kadar adım atmış asya bırakıyorum 😒🤧 askolar tahlil yaptırdım ilaç kullanmama rağmen değerlerim daha da yüksek çıktı Eki Görüntüle 2823616
Canım sadece prolaktinin yüksek diğerleri güzel çıkmış 🤔
Bu ilacı verdi bugün kullan bide haftaya pazartesi kullan sonraki hafta kontrole gel tekrar bakalim dedi ama geçen ay 20 olan bu ay 159 çıkmış sonucum farklı hastane olduğundan mı kaynaklı LaRisaCca LaRisaCca edaecoo edaecoo C Capanin Gururu Teyom
Canım dostinex 2 haftada düşürür merak etme ama normalde de yüksekse prolaktin başlı başına gebe kalamamaya sebep olur kontrol altında tutmak gerekir

Prolaktin strese bağlı yükselebilen birşey canım. Kür uyguladın mı geçen ay, o da yükseltiyor. Benim hep iner çıkar. Dostineks çok etkili hiç sıkma canını. Hatta onla hamiş kalanlar da var forumda

X