Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 3yila yaklasti evliyim ama basta düsünmedik cocuk hata etmisiz tabi bilmiyorduk boyle olmayacagini
Bizde başta istemedik ama istememek demeyelimde biraz zaman geçsin istedik ama doğal yollarla korunduk ilaç kullanmadık hiç.. Olsun hayırlısı böyleymiş vardır rabbim in bir bildiği

Kız yoksa ben evde otuyorum diye mi kafan da deli sorular

Bizde başta istemedik ama istememek demeyelimde biraz zaman geçsin istedik ama doğal yollarla korunduk ilaç kullanmadık hiç.. Olsun hayırlısı böyleymiş vardır rabbim in bir bildiği
Aynen ilac kullanmadim bende hayirlisi artık mübarek ramazan geldi rabbim nasip etsin bizlere de hayirlisiyla saglikla güzel evlatlar

Ahahah koku gitmeden wc ye girme ha bu kokular zararlı aşko

Canım demekki yumurtalıklar epey uyarılmış bence bu harika ama çok da silik değil testin inşallah en geç haftaya yumurtlaman olur bence
Yok aşko gitti çok skür annem yıkadı kaç kere de sifonu çektik kalmadı ama düşün söyle daha 3 fırça kdr sürdüm gözlerim bile yandı nası bırakıp cıktıgımı bilmedm o kdrcıktan bsy olmaz demi

Ben de kullanıyorum dostinexi 3 aydır, hemen düşürüyo ve kullandığın sürece düşük kalıyo, önce haftada 2 kez yarım içiyodum ben sonra stabil tutmak için haftada 1 kez yarıma düşürdüm, 45 falandı bana ilaç verdiklerinde, senden hipofiz MR’ı istediler mi ? Ya da makroprolaktin testi yaptılar mı
Selam canım hoş geldin hayırlı ramazanlar Ben ve bebişler iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor
iyiyim bende çok şükür, bebişlere selam söyle ne zaman görüş var

Hiç bişi yapmadı asko onlar ne ki ?

benim taa lisedeyken bile yükseliyordu. Mr temiz çıktı hep. Ama nedense hep yükselip düşüyor

Sıklıkla solumadıkçabir kereden bir şey olacağını sanmam açıkçası
Aşkım söylerim tabi 23 Nisan'da görüşümüz.. daha var , sabırla bekliyoruz beklemek çok zor. Özellikle benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…