- 4 Temmuz 2018
- 3.098
- 4.340
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.641
Evet canım geçen sene evdeydim bu sene evden değil ofisten çalışmaya başladık mecburEvet canımm güzel olur, trendyoldab falan var aslında kancalı asıyosun kullanıyosun direkçalışırken evle ilgilenmek çok zor olur valla
Allah kabul etsin larimmm
Bende bir ara cok yapmiştim ama ise yaramadi sende yarar insallah:)inşallau canım bir kere daha yaptımda bu testlerden hiçbişey anlamamıştım. Ondan umutsuzum
Tam bi pazartesi sendromu yaniNureella bebiş hoşgeldinnnn hadi inşallah bu ay mucizin sana gelir ve tüpe gerek kalmaz
S Spagetti bolonez bbgm bizlerde aynı işte iş başı cuma gününden bu yana iş birikmiş bn her pazrtesi genelde yogunum
Bende merakta yapmıştım pozitifti iğne etkisi de olsa hcg testinde pozitif görmek çok heyecanlıydı8 nisanda yapmistim galiba tamamen öylesine iğne etkisinden falan yazıları okumustum meraktan yaptim. ama igneden diye hic umursamadım cift cizgiydi o da.
bugünde moralimi bozcak birşey buldumGünaydın Nur ummm özlettin kendini. Oooo yansın gecelerrrrrrrr
Benn onu gectimm o gecmiyoSelamlar kızlar, hepinize hayırlı ramazanlar dilerim, nasılsınız bakamadım buraya pek bir iki gündür, ramazan hazırlıkları temizlik alışveriş falan herşeyi de okuyamadım var mı bir gelişme güzel haber
@LaRisaCca @edaecoo nasılsınız baş hamişler ve diğer hamişler
H halleycik sen nasılsın geçmişolsun nasıl oldunuz geçmedi mi hala covid??
pis covid halleyciğimizi rahat bırakBenn onu gectimm o gecmiyo
O günler de gelecek bak daha kalp atışı duymadığın günleri biliyoruzOoo bi kuş sütü eksikti vallasen De yedin mi birşeyler
Ya biz daha hissetmedik amaheyecanla ultrason bekliyoruz
Canım bünyeye göre değişiyor 10-22 gün sonra adet olanları gördük hep normal yani
Bir problem yok dimi perinatolog falan bakacak diyince merak ettimyemez olurmuyum ben ayıpsınnn
19 nisan da perinatolog da randevum var bebişi daha detaylı görüücemmmmyine @LaRisaCca dan önceeeyimmm
Olsun canım iş olsunda napalım herşeye alışıyoruzEvet canım geçen sene evdeydim bu sene evden değil ofisten çalışmaya başladık mecburaynen sana kanalı güzel olur demir olduğu için bende demir yok duvara monte edicem mecburen buldum bir kaç tane ama ahşap renginde yoktu beyaz vardı ahşap arıyorum
İnşallah inşallah canımBende bir ara cok yapmiştim ama ise yaramadi sende yarar insallah:)
Enfeksiyon olabilir canım tam bilmiyorum bende lökosit ve eritrosit biraz yüksekti enfeksiyon demişti doktorEki Görüntüle 2823527
idrar tehlilinden anlayan var mı? bakteri değerim pozitif çıkmış referans -2 diyor. enfeksiyon mu olmuş yani?
Aynen oyle bende oyle oldum ama bu son yaptigim test bozuk sanirimBende merakta yapmıştım pozitifti iğne etkisi de olsa hcg testinde pozitif görmek çok heyecanlıydı
ne gibi canımbugünde moralimi bozcak birşey buldum
doğru hatırlıyorsun canımC Capanin Gururu Teyom sen nasılsın tez yazıyodun sanırım en son uydurmuyosam, tedavi ne zaman başlıyor heyecanlıyız
Yaa canım git test al sabah yine yap bence 5 dk yı beklemeden Bi testin yanından ayrıldın sen?Aynen oyle bende oyle oldum ama bu son yaptigim test bozuk sanirimhayirlisi..
ben de bilmiyorum maalesef canım.Eki Görüntüle 2823527
idrar tehlilinden anlayan var mı? bakteri değerim pozitif çıkmış referans -2 diyor. enfeksiyon mu olmuş yani?
aynen öyle oluyor canım.Çok erken olmuş hakkaten
O zaman sonraki ay düzene girer galiba
Hadi inşallah sonuçlar iyi çıkar da en kısa zamanda hayırlısıyla başlayıp hayırlısıyla pozitif sonuçları alırsındoğru hatırlıyorsun canımyazmaya devam Eşim dna hasar testi verdi canım. Hasar düşük çıkarsa doktor bir takvim belirleyecek.
sağol canım benim. İnşallah hepimiz bu ayın hürmetine güzel gelişmeler yaşarızHadi inşallah sonuçlar iyi çıkar da en kısa zamanda hayırlısıyla başlayıp hayırlısıyla pozitif sonuçları alırsınhepiniz için ayrı heyecanlanıyorum ya