Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canımm güzel olur, trendyoldab falan var aslında kancalı asıyosun kullanıyosun direk çalışırken evle ilgilenmek çok zor olur valla

Allah kabul etsin larimmm
Evet canım geçen sene evdeydim bu sene evden değil ofisten çalışmaya başladık mecbur aynen sana kanalı güzel olur demir olduğu için bende demir yok duvara monte edicem mecburen buldum bir kaç tane ama ahşap renginde yoktu beyaz vardı ahşap arıyorum

8 nisanda yapmistim galiba tamamen öylesine iğne etkisinden falan yazıları okumustum meraktan yaptim. ama igneden diye hic umursamadım cift cizgiydi o da.
Bende merakta yapmıştım pozitifti iğne etkisi de olsa hcg testinde pozitif görmek çok heyecanlıydı

Benn onu gectimm o gecmiyo

Ooo bi kuş sütü eksikti valla sen De yedin mi birşeyler

Ya biz daha hissetmedik ama heyecanla ultrason bekliyoruz

Canım bünyeye göre değişiyor 10-22 gün sonra adet olanları gördük hep normal yani
O günler de gelecek bak daha kalp atışı duymadığın günleri biliyoruz ben iğne hesabına göre tam 21+0da minik pıt pıtlar hissettim sata göre 22 oluyor ama genel olarak iğne hesabı tutuyor ölçümde de

Olsun canım iş olsunda napalım herşeye alışıyoruz o zaman senin duvar için farklı olur evet. Bende ahşap ama ahşap görünümlümü olur nasıl olur yağmurdan kardan etkilenmicek bişey olmalı
Bende bir ara cok yapmiştim ama ise yaramadi sende yarar insallah:)
İnşallah inşallah canım
Eki Görüntüle 2823527
idrar tehlilinden anlayan var mı? bakteri değerim pozitif çıkmış referans -2 diyor. enfeksiyon mu olmuş yani?
Enfeksiyon olabilir canım tam bilmiyorum bende lökosit ve eritrosit biraz yüksekti enfeksiyon demişti doktor

doğru hatırlıyorsun canım yazmaya devam Eşim dna hasar testi verdi canım. Hasar düşük çıkarsa doktor bir takvim belirleyecek.
Hadi inşallah sonuçlar iyi çıkar da en kısa zamanda hayırlısıyla başlayıp hayırlısıyla pozitif sonuçları alırsın hepiniz için ayrı heyecanlanıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…