- 29 Ocak 2020
- 663
- 665
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.621
Gelişmelerinizi burdan takip ederim mutlaka yazin umarim güzel haberler alirizValla ben tutmayı düşünüyorum tutucam Varsa da Allah ım korur onu inşallah
yemez olurmuyum ben ayıpsınnnOoo bi kuş sütü eksikti vallasen De yedin mi birşeyler
Ya biz daha hissetmedik amaheyecanla ultrason bekliyoruz
Canım bünyeye göre değişiyor 10-22 gün sonra adet olanları gördük hep normal yani
Yazarım canım inşallah sen hiç test yapmadın mıGelişmelerinizi burdan takip ederim mutlaka yazin umarim güzel haberler aliriz
Yaptim bugün negatifti üzüldüm attim kutusuna bi kenara kaç dakika oldu bilmiyorum ama fazla bakmadim . simdi kutuyu çöpe atarken gördüm cizgi cikmisYazarım canım inşallah sen hiç test yapmadın mı
Evet çizgi gibi sanki canım çok idrar mı damlattın acaba ondan da olabilir ya da yarın yine yap sabahYaptim bugün negatifti üzüldüm attim kutusuna bi kenara kaç dakika oldu bilmiyorum ama fazla bakmadim . simdi kutuyu çöpe atarken gördüm cizgi cikmis
Evet canımm güzel olur, trendyoldab falan var aslında kancalı asıyosun kullanıyosun direkAynen canım öyle olabilir bak evet açılır kapanır masa da güzel olur bende yaptırıcam onu bakalım ayy evet birde çalışmasam bu aralar çok güzel olurdu ama
Allah kabul etsin larimmmAynen canımişte aslında herşey standart kişiye göre değişmiyor da bizimkiler öyle yapıyorlar
sen fıtı fıtı mı istiyorsun
Bilemiyorum ya testim kalmadi evde yarındahic yapmak istemiyorumEvet çizgi gibi sanki canım çok idrar mı damlattın acaba ondan da olabilir ya da yarın yine yap sabah
İğne etkisi bu güne kalmaz canım çizgide var sanki benim gözlerim heryer de çizgi görüyor çizgi çizgi oldumBilemiyorum ya testim kalmadi evde yarındahic yapmak istemiyorumfazla damlatmadim aslinda o kenardaki pembelik attigimda olmus herhalde igne etkisi mi yada bilmiyorum
Çizgi var bir iki gün sonra tekrarlasan, kurumada olabilir. Ama bazen çok silik oluyor onu negatif sayıyoruz görmüyoruz ama durdukca belirginleşiyor ya öyle birşeydir belkiYaptim bugün negatifti üzüldüm attim kutusuna bi kenara kaç dakika oldu bilmiyorum ama fazla bakmadim . simdi kutuyu çöpe atarken gördüm cizgi cikmis
Ay dogru diyorsun da bugün cikip almam lazim sabah yapmam icin sıkısık gidemem sabah sabahİğne etkisi bu güne kalmaz canım çizgide var sanki benim gözlerim heryer de çizgi görüyor çizgi çizgi oldumgit test al sabah yap canım varsa sevinelim yoksa kısmet rahatla bari
Benim ki de buBilemiyorum ya testim kalmadi evde yarındahic yapmak istemiyorumfazla damlatmadim aslinda o kenardaki pembelik attigimda olmus herhalde igne etkisi mi yada bilmiyorum 31mart sabahı igne oldum kalmismidir etkisi
Bundan önce kaçıncı gününde yaptın canımAy dogru diyorsun da bugün cikip almam lazim sabah yapmam icin sıkısık gidemem sabah sabahama basta cift değildi inanasım yok o yüzden yapasim da yok
yok canım prolaktinle alakalı değil. Ben 2 aşılamada da 11.gün regl oldumBi ara nefesim gitti sanki ya işteyim bide ne zor bünyeye ilacı yükledik ondan demekki . Bu prolaktin sebepli mi diye de korkuyorum.
Haydi bismillah ovuye başladımsankihiç pik göremem gibi ben
Görürsün görürsün yavaş yavaşHaydi bismillah ovuye başladımsankihiç pik göremem gibi ben
8 nisanda yapmistim galiba tamamen öylesine iğne etkisinden falan yazıları okumustum meraktan yaptim. ama igneden diye hic umursamadım cift cizgiydi o da.Bundan önce kaçıncı gününde yaptın canım
İyiyim canım bende çok şükür. Benim 3. Denemem de başarısız oldu ne yazıkki bu ay ramazan diye ara vereyim dedim ama doktor bu ay da kullan sonra dinlenirsin 2 ay dedi tamam dedimSağlam kahkaha attım
Hayatım bizim burada biz Araplar aya göre derler yani 1 gün önce başlayıp bir gün sonra bitiriyoruz orucu. Şuan bizim bütün sülale oruçondan dolayı bizimkiler oruca başladı ama tabiki ben unuttum normal takvime göre bugün başlıyor
Sağol canım benim
Hayatım bizim burada biz Araplar aya göre derler yani 1 gün önce başlayıp bir gün sonra bitiriyoruz orucu. Şuan bizim bütün sülale oruçondan dolayı bizimkiler oruca başladı ama tabiki ben unuttum normal takvime göre bugün başlıyor
Biz de ayda bir görüşüyoruz yaa .. çok az değil mi
Tutmuyorum canım daha önce gebeyken denedim yapamadım valla günaha girmeyeyim çok susuyorum
Günaydın Nur ummm özlettin kendini. Oooo yansın gecelerrrrrrrr
Hemen üzülme canım eğer varsa pozitife dönecektir yarından sonra
Aminnn kuzummm aminnn hayırlı ramazanlar inşallah
Canımm iyiyim sen nasılsınbebişler de iyi hamd olsun . Sen ne durumdasın neler yapıyorsun
Kuzu endişe etme inişli çıkışlı süreçten geçti ilk sonuçların güzel çıkmasıyla taburcu olmaz eşin kolay şeyler atlatma dı Dr doğru karar almış bence
Uyu bakalım inşallah gebeliğe vesile olur
Yeni ay yeni umut canıminşallah bu ay gebe kalırsın
Öyle konuşma canım bak ramazan ayındayız rabbim ramazan hürmetine inşallah bu ay nasip etsin
Çok erken olmuş hakkatenyok canım prolaktinle alakalı değil. Ben 2 aşılamada da 11.gün regl oldum
inşallau canım bir kere daha yaptımda bu testlerden hiçbişey anlamamıştım. Ondan umutsuzumGörürsün görürsün yavaş yavaş