Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canımm güzel olur, trendyoldab falan var aslında kancalı asıyosun kullanıyosun direk☺️ çalışırken evle ilgilenmek çok zor olur valla 😂

Allah kabul etsin larimmm 🤗❤️❤️
Evet canım geçen sene evdeydim bu sene evden değil ofisten çalışmaya başladık mecbur😔 aynen sana kanalı güzel olur demir olduğu için bende demir yok duvara monte edicem mecburen buldum bir kaç tane ama ahşap renginde yoktu beyaz vardı ahşap arıyorum 😀

1618232107184.png

idrar tehlilinden anlayan var mı? bakteri değerim pozitif çıkmış referans -2 diyor. enfeksiyon mu olmuş yani?

8 nisanda yapmistim galiba tamamen öylesine iğne etkisinden falan yazıları okumustum meraktan yaptim. ama igneden diye hic umursamadım cift cizgiydi o da.
Bende merakta yapmıştım pozitifti iğne etkisi de olsa hcg testinde pozitif görmek çok heyecanlıydı 😂😂😂😂😂

Selamlar kızlar, hepinize hayırlı ramazanlar dilerim, nasılsınız bakamadım buraya pek bir iki gündür, ramazan hazırlıkları temizlik alışveriş falan herşeyi de okuyamadım var mı bir gelişme güzel haber 😍😍
@LaRisaCca @edaecoo nasılsınız baş hamişler ve diğer hamişler 😍
H halleycik sen nasılsın geçmişolsun nasıl oldunuz geçmedi mi hala covid??
Benn onu gectimm o gecmiyo😁

Ooo bi kuş sütü eksikti valla 🤩 sen De yedin mi birşeyler 🤗💛

Ya biz daha hissetmedik ama :işsiz: heyecanla ultrason bekliyoruz 😁

Canım bünyeye göre değişiyor 10-22 gün sonra adet olanları gördük hep normal yani 🤗
O günler de gelecek bak daha kalp atışı duymadığın günleri biliyoruz 😊 ben iğne hesabına göre tam 21+0da minik pıt pıtlar hissettim sata göre 22 oluyor ama genel olarak iğne hesabı tutuyor ölçümde de 💜

Evet canım geçen sene evdeydim bu sene evden değil ofisten çalışmaya başladık mecbur😔 aynen sana kanalı güzel olur demir olduğu için bende demir yok duvara monte edicem mecburen buldum bir kaç tane ama ahşap renginde yoktu beyaz vardı ahşap arıyorum 😀
Olsun canım iş olsunda napalım herşeye alışıyoruz 😞 o zaman senin duvar için farklı olur evet. Bende ahşap ama ahşap görünümlümü olur nasıl olur yağmurdan kardan etkilenmicek bişey olmalı 😂
Bende bir ara cok yapmiştim ama ise yaramadi sende yarar insallah:)
İnşallah inşallah canım 😊
Eki Görüntüle 2823527
idrar tehlilinden anlayan var mı? bakteri değerim pozitif çıkmış referans -2 diyor. enfeksiyon mu olmuş yani?
Enfeksiyon olabilir canım tam bilmiyorum bende lökosit ve eritrosit biraz yüksekti enfeksiyon demişti doktor

doğru hatırlıyorsun canım :KK200: yazmaya devam :-) Eşim dna hasar testi verdi canım. Hasar düşük çıkarsa doktor bir takvim belirleyecek.
Hadi inşallah sonuçlar iyi çıkar da en kısa zamanda hayırlısıyla başlayıp hayırlısıyla pozitif sonuçları alırsın 😍😍 hepiniz için ayrı heyecanlanıyorum ya 🥰

X