• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydınnn kızlaar nasılsınız.
Bana en son dr um reglim düzenli olsun diye cyclo progynova ilacını verdi hamileliğe engel değil dedi ama ben internette araştırdım bazı arkadaşların dr u bu ilacı kullanırken korumalarını söylemiş. Ben anlamadım şimdi bu drların biri öyle diyo biri böyle diyo. 😔 Ben napsam acaba.
Haftaya cumartesi rahim filmi çekilicem birde.

Bana en son dr um reglim düzenli olsun diye cyclo progynova ilacını verdi hamileliğe engel değil dedi ama ben internette araştırdım bazı arkadaşların dr u bu ilacı kullanırken korumalarını söylemiş. Ben anlamadım şimdi bu drların biri öyle diyo biri böyle diyo. 😔 Ben napsam acaba.
Banada ameliyattan sonra verdi doktorum korun dedi. Dogum kontrol hapi degil bu dedi bence korun canim. Ben 2 ay kullandim sonraki ay hamile kaldim ama kimyasal oldu dustu

Banada ameliyattan sonra verdi doktorum korun dedi. Dogum kontrol hapi degil bu dedi bence korun canim. Ben 2 ay kullandim sonraki ay hamile kaldim ama kimyasal oldu dustu
Canım ben korunacaksam bunu kullanmamın bir anlamı yokki. Ben pco olduğum için düzenli regli görmek istiyorum ondan kullanacaktım maksat herkes her ay denerken ben iki üç ayda bir deniyorum onu düzeltmekti 😔

Aşilama yaptıran arkadaşlar bir sorum olacak sgk li olmak yetiyor mu belli bir gün mü doldurmuş olmak isteniyor acaba
Canım ben kendim sgk lıyım. Bana rapor çıkarırken bunu hiç sormadılar. Direk sebepsiz infertilite olarak rapor yazalım dedi dr bey sekretere hepsi bu. Evrak bile vermediler elime. Ama ben özelde yaptırdım biliyorsun. Devlet koşullarını bilmiyorum.

Canım bazı ilaçlar kullanılırken gebe kalınması problemli gebeliğe sebep olabilir. Belki bu ilaç öyle bir ilaçtır. Hiç duymadığım ve kullanmadığım bir ilaç. Bence doktorunun söylediğini yap tatlım.

Canım bazı ilaçlar kullanılırken gebe kalınması problemli gebeliğe sebep olabilir. Belki bu ilaç öyle bir ilaçtır. Hiç duymadığım ve kullanmadığım bir ilaç. Bence doktorunun söylediğini yap tatlım.
Bu ilacı bir ay sonra regli olabileyim diye verdi ama bilemedim
Yani kullanmasam tek sıkıntım regli olamamk olcak. O yüzden çok arada drrede kaldım. İlacın yan etkilerinide okuyunca.

Doktor senin ilaç kullanmadan regl olmadığını bilmiyor mu
Cuma günü kendi dr uma gidemedim yoktu bende başka bir hastanede (buda özel ve daha iyi bir hastane) başka bir dr a göründüm. Bu dr bana rahim filmi çekilmemi söyledi, daha önce bir operasyon geçirdiğim için. Bende istiyodum zaten çekilmek. Bu ay o yüzden yumurta takibi ilaç fln kullanmayacağım kendim deneyeceğim ancak dedimki regli olamıyorum ben iki üç ayda bir oluyorum. Oda bu ilacı yazdı kullan bebeğe engel değil dedi.

Aşilama yaptıran arkadaşlar bir sorum olacak sgk li olmak yetiyor mu belli bir gün mü doldurmuş olmak isteniyor acaba
Canım benim bir tane çocuğum olduğu için rapor geçmiyordu zaten,ben de özelde yaptırdım,diğer hastanelerde durum ne bilmiyorum 🤔

LaRisaCca LaRisaCca Dream1988 Dream1988 RabiaGunes RabiaGunes Fit mutlu anne Fit mutlu anne kızlar sizin mide bulantınız ne zaman başladı ,benim sabahları kalkttıgımda yavaş yavaş hissetmeye başladım ,kokusu hoşuma gitmeyen birşey yiyemiyorum,eğer üst üste yersem tiksiniyorum vee sürekli yatmak istiyorum:110:

Günaydın kızlar, benim ovitrelle vurulalı bugün 10.günüm (iğne günü hariç). Dün geceden beri inanılmaz kasık ağrım var 2-3 gündür de arada bir batma oluyor geçiyor. Hala daha iğne etkisi mi sizce?

Back