- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #7.641
Kızlar merhaba,bugün aşılamanın 9. Günü iğnenin de 11. Günüydü. Kan testi verdim negatif çıktı. Çok mu erken yaptım acaba. Sizce olumlu sonuç olur mu ilerleyen günlerde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iğneden sonraki 11. Gün mü? Ben iğneden sonraki 13. Gün test yapmıştımKızlar merhaba,bugün aşılamanın 9. Günü iğnenin de 11. Günüydü. Kan testi verdim negatif çıktı. Çok mu erken yaptım acaba. Sizce olumlu sonuç olur mu ilerleyen günlerde?
İdrar testi mi kan testi miCanım iğneden sonraki 11. Gün mü? Ben iğneden sonraki 13. Gün test yapmıştım
Evet canım bugün iğne gününü saymıyorum 11. GünCanım iğneden sonraki 11. Gün mü? Ben iğneden sonraki 13. Gün test yapmıştım
Kan testiİdrar testi mi kan testi mi
Ben hamile kaldigim ay promotil women esimde promotil man kullaniyodu. Ort 17 tane fln icmistik yumurtam catladiginda. Bitene kdr devam ettik. 30 gunluk 1 kutusu.
Maksat yumurta geliştirmekse çatlafıktan sonra bırakmak gerekmiyor mu![]()
Canım önce erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı . Acaba test bozuk mu diye normal hcg yaptım, idrar testi, pozitif çıktı. Sonra inanamadık :)) hastaneye koştuk akşamın 7 sinde kan sonucum 31 çıktı. 3. Haftada öğrenmiş oldumİdrar testi mi kan testi mi
Merhaba canım öncelikle sağlıkla hayırla gelsin miniğinCanım önce erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı . Acaba test bozuk mu diye normal hcg yaptım, idrar testi, pozitif çıktı. Sonra inanamadık :)) hastaneye koştuk akşamın 7 sinde kan sonucum 31 çıktı. 3. Haftada öğrenmiş oldum
Kolay gelsin canımSınav görevlerin var kızlar okuyorum ama yazamıyorum pek. İğnelere devam ediyorum. Yarın kontrole gideceğim. Bakalım hayırlısı
İnşallah yoktur kistKolay gelsin canıminşallah hayırlı haberler alırsın. Bende adet olucam bugun ya da yarın. Salı günü eşim sprem testi vericek bende çarşamba doktora gidicem kist var cümlesini duymaya hazırladım kendimi
![]()
Masaallah cok guzel degerin. Hersey cok guzel olacak insaallahSlmlar kızlar cuma Dr gitmiştim keseyi görmüştük ama çok küçük dedi gebelik yeni daha demişti söylemiş mıydım buraya hatrlamiyorim demin netten sonucu gördüm 9504 çıkmış çok şükür güzel artmış ben 8000 falan bekliyordum bklm yarın ne dicek doktor![]()
Amin insAllah canımMasaallah cok guzel degerin. Hersey cok guzel olacak insaallah![]()
Oh maşallah canım ya benden yenisini istemedi Perşembe gidicem yine bakalım ,çok güzel artmış ne zaman çağırdı bi dahaSlmlar kızlar cuma Dr gitmiştim keseyi görmüştük ama çok küçük dedi gebelik yeni daha demişti söylemiş mıydım buraya hatrlamiyorim demin netten sonucu gördüm 9504 çıkmış çok şükür güzel artmış ben 8000 falan bekliyordum bklm yarın ne dicek doktor![]()
Yarın sonuç gosterecem bklm ne zmn cagircak bı daha bilmiyorumOh maşallah canım ya benden yenisini istemedi Perşembe gidicem yine bakalım ,çok güzel artmış ne zaman çağırdı bi daha
Ahh kuzummm tabiki bütün dualarım seninle, hepinizleMerhaba canım öncelikle sağlıkla hayırla gelsin miniğinUğurlu topiğinize ben de el atayım dedim. 4 gün gonal f kullandım 75 dozda. Dozu fazla gelmiş olacak ki 6 yumurtam oluşmuş iki gün de 37.5 dozda devam et doktorum pazartesi kontrolüm var aşılama için başladık ama sanırım iptal edilecek bu ay bir mucize olursa bir kaç yumurta yerinde sayarsa belki olur hatta ilişki bile yasakladı bir. Bana da dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah
♥
Çok teşekkür ederim canım hoşbuldumAhh kuzummm tabiki bütün dualarım seninle, hepinizle ❤ Hoşgeldin ❤ Olsun sen yine de ilişkide bulunbenim de 4 yumurtam vardı 2 si tuttu . Kısmet bu belli mi olur . Allah hakkında hayırlısını versin canım