• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba,bugün aşılamanın 9. Günü iğnenin de 11. Günüydü. Kan testi verdim negatif çıktı. Çok mu erken yaptım acaba. Sizce olumlu sonuç olur mu ilerleyen günlerde?
Canım iğneden sonraki 11. Gün mü? Ben iğneden sonraki 13. Gün test yapmıştım

Maksat yumurta geliştirmekse çatlafıktan sonra bırakmak gerekmiyor mu 😁

O ay hamile kalcaginin garantisi olmadigi icin devam ettim ki bir sonraki aya etkisi olsun:) ztn 3 ay araliksiz kullanim oneriyorlar hamile kalmasam devam edicektm sadece yeni kutu siparisleri icin adeti beklemek istedm. Sonucta bir sonraki ay yumurtan yine senin depolarindan faydalancak. Bu arada d vit b12 vit eksikliginiz varsa onlarida yukseltin♥️

İdrar testi mi kan testi mi
Canım önce erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı . Acaba test bozuk mu diye normal hcg yaptım, idrar testi, pozitif çıktı. Sonra inanamadık :)) hastaneye koştuk akşamın 7 sinde kan sonucum 31 çıktı. 3. Haftada öğrenmiş oldum

Canım önce erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı . Acaba test bozuk mu diye normal hcg yaptım, idrar testi, pozitif çıktı. Sonra inanamadık :)) hastaneye koştuk akşamın 7 sinde kan sonucum 31 çıktı. 3. Haftada öğrenmiş oldum
Merhaba canım öncelikle sağlıkla hayırla gelsin miniğin 😍 Uğurlu topiğinize ben de el atayım dedim. 4 gün gonal f kullandım 75 dozda. Dozu fazla gelmiş olacak ki 6 yumurtam oluşmuş iki gün de 37.5 dozda devam et doktorum pazartesi kontrolüm var aşılama için başladık ama sanırım iptal edilecek bu ay bir mucize olursa bir kaç yumurta yerinde sayarsa belki olur hatta ilişki bile yasakladı bir. Bana da dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah 😍♥️

Sınav görevlerin var kızlar okuyorum ama yazamıyorum pek. İğnelere devam ediyorum. Yarın kontrole gideceğim. Bakalım hayırlısı
Kolay gelsin canım ☺️ inşallah hayırlı haberler alırsın. Bende adet olucam bugun ya da yarın. Salı günü eşim sprem testi vericek bende çarşamba doktora gidicem kist var cümlesini duymaya hazırladım kendimi ☺️

Slmlar kızlar cuma Dr gitmiştim keseyi görmüştük ama çok küçük dedi gebelik yeni daha demişti söylemiş mıydım buraya hatrlamiyorim demin netten sonucu gördüm 9504 çıkmış çok şükür güzel artmış ben 8000 falan bekliyordum bklm yarın ne dicek doktor 🤩🙈

Slmlar kızlar cuma Dr gitmiştim keseyi görmüştük ama çok küçük dedi gebelik yeni daha demişti söylemiş mıydım buraya hatrlamiyorim demin netten sonucu gördüm 9504 çıkmış çok şükür güzel artmış ben 8000 falan bekliyordum bklm yarın ne dicek doktor 🤩🙈
Masaallah cok guzel degerin. Hersey cok guzel olacak insaallah 😘

Oh maşallah canım ya benden yenisini istemedi Perşembe gidicem yine bakalım ,çok güzel artmış ne zaman çağırdı bi daha

Merhaba canım öncelikle sağlıkla hayırla gelsin miniğin 😍 Uğurlu topiğinize ben de el atayım dedim. 4 gün gonal f kullandım 75 dozda. Dozu fazla gelmiş olacak ki 6 yumurtam oluşmuş iki gün de 37.5 dozda devam et doktorum pazartesi kontrolüm var aşılama için başladık ama sanırım iptal edilecek bu ay bir mucize olursa bir kaç yumurta yerinde sayarsa belki olur hatta ilişki bile yasakladı bir. Bana da dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah 😍
Ahh kuzummm tabiki bütün dualarım seninle, hepinizle ❤️ Hoşgeldin ❤️ Olsun sen yine de ilişkide bulun 😁 benim de 4 yumurtam vardı 2 si tuttu . Kısmet bu belli mi olur . Allah hakkında hayırlısını versin canım

Ahh kuzummm tabiki bütün dualarım seninle, hepinizle ❤ Hoşgeldin ❤ Olsun sen yine de ilişkide bulun 😁 benim de 4 yumurtam vardı 2 si tuttu . Kısmet bu belli mi olur . Allah hakkında hayırlısını versin canım
Çok teşekkür ederim canım hoşbuldum ♥️ Dilerim güzel yüreğinle ettigin tüm duaların kabul olur 🙏🏻 Aslında ben de öyle düşünmedim değil bı kaç kaçamak yapabilirim🤭 Yarın tam bı netlessin durum inşallah bı aksilik olmazsa aşılamam yapilsin istiyorum ama 6 yumurta çok fazla dediği için gözüm korktu ve çatlatma iğnesi yapar mı yapar mı onu bile bilmiyorum gidişata göre bı karar veririm😍 Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzucuklarini sağlıcakla alırsın kucağına maşallah :nazar: Rabbim isteyen herkese nasip etsin tekrar teşekkür ederim çok öpüyorum 😘😘😍

Aşilama yaptıran arkadaşlar bir sorum olacak sgk li olmak yetiyor mu belli bir gün mü doldurmuş olmak isteniyor acaba

Back