• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım eve geldim bugün o kadar bitkinim ki. Dün sağlıklı görünmeyen bebeğimin burun kemiğini gördük. İlk defa yön değiştirmişti elleri kolları oynuyordu. Çok mutlu hissettim kendimi. Rabbim benden ümidini kesme diyor belki de. Belki de yavrum direniyor belki görünümü iyi olacak. Allah evlatlarımıza sağlık versin. Diğer bebeğim de çok şükür iyi. Sızıntı şeklinde kanamam devam ediyor. İlaçlarımıza devam edeceğiz
Hayirlisiyla atlatmis olasin insaallah canim benim. Hep aklimdasin dua ediyorum sana canim. Rabbim seni de bebeklerinide korusun insaallah 😘

Evet canım iğneyi yapıp çıkartınca küçükte olsa kanıyor. İlk aşılamada olmamıştı. Belki vücutta yıpranıyordur
Ben ilk defa geçen ay kullandım gonal f. Kolonya ile silip vuruyordum pamukta minik kan oluyordu

Kızlar doktordan çıktım kese gördü ama çok küçük henüz şekli güzel dedi iki haftalık dedi nasıl oluyor anlamadım 😬🤔🙄 kan istedi tekrar folik asit yazdı gönderdi pazartesi çıkacak sonuç
Canım hadi gözün aydın 😁 inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıkla evladını kucağına alırsın 🥰

Allahım sizleri birbirinizden ayırmasın. Saglık ve huzur diliyorum. İnş hep böyle güzel devam etsin
Amin canım çok tşk ederim ❤️
Merhaba bende femara ardından 15 kasımda ovitrella vurundum. Bugün ovitrellanın üstünden tam 1 hafta geçti. Sadece iğnenin ertesi günü hafif akıntı oldu hatta kahverengi akıntı. Başka da bir akıntı olmadı. Acaba çatlamadı mı bir de şuan ara ara regl olacakmışım gibi sandı hissediyorum. Hamile kalanlar adete 1 hafta kala birşeyler hissetti mi
Yumurta çatladığında bu tip bir akıntının olması normal canım. Hepimiz hamileliği öğrenmeden önce adet olacakmış gibi hissediyorduk bu belirtidir zaten ama her adet olacakmış hissi doğru olmayabiliyor bunun için en doğru yöntem doktorunun test yapılmasını önerdiği tarihte test yapman. Sevgiler ❤️
Kızlar iğneler önceden hiç kanatmıyordu. Şimdi gonal f yapınca kanama oluyor. Böyle birşey yaşayan var mı
Canım gonal f iğneyi yapınca da kanamıyordu bende ara lekelenme de hiç yapmadı. Kanamadan kastın nedir
Son adet tarihime göre hesaplamadigi keisn cnm 10 ekim çünki neye göre söyledi bilemiyorum ama
Canım bazen çocuk 10 haftalıkken doktor ölçüm yapıp ölçüme göre 10+4 ya da 9+1 der ya senin keseyi de ölçüp ebatına göre konuşmuştur. Yani sana söylediği haftasına göre bulunduğu gelişim dönemidir muhtemelen.
Hayirlisiyla atlatmis olasin insaallah canim benim. Hep aklimdasin dua ediyorum sana canim. Rabbim seni de bebeklerinide korusun insaallah 😘
Amin canım benim Allah razı olsun 🌸 Rabbim en kısa sürede sizlere de hayırlısıyla bir bebiş nasip etsin 🌸

Gec dollenmedir canim belki
geç döllenme zaten cnm da ne bilim vala tam bilmiorum
Canım hadi gözün aydın 😁 inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir sağlıkla evladını kucağına alırsın 🥰
insAllah canım 🤲
Amin canım çok tşk ederim ❤

Yumurta çatladığında bu tip bir akıntının olması normal canım. Hepimiz hamileliği öğrenmeden önce adet olacakmış gibi hissediyorduk bu belirtidir zaten ama her adet olacakmış hissi doğru olmayabiliyor bunun için en doğru yöntem doktorunun test yapılmasını önerdiği tarihte test yapman. Sevgiler ❤

Canım gonal f iğneyi yapınca da kanamıyordu bende ara lekelenme de hiç yapmadı. Kanamadan kastın nedir

Canım bazen çocuk 10 haftalıkken doktor ölçüm yapıp ölçüme göre 10+4 ya da 9+1 der ya senin keseyi de ölçüp ebatına göre konuşmuştur. Yani sana söylediği haftasına göre bulunduğu gelişim dönemidir muhtemelen.

Amin canım benim Allah razı olsun 🌸 Rabbim en kısa sürede sizlere de hayırlısıyla bir bebiş nasip etsin 🌸
Vala bilmiorum cnm 🤷 sağlıklı olsun da

Kızlar nasılsınız bugün dr a gittim ilaç kullanmak istemedim çatlamazsa iğne dedim daha sıkı takip olcak hayırlısıyla 9.günde çağardı beni bakalım buay yumoş nasıl olcak buay çok olumlu olmak istiyorum hakkımızda hayırlısı
İnsAllah herşey gönlünce olur cnm 🤲😍

Kızlar nasılsınız bugün dr a gittim ilaç kullanmak istemedim çatlamazsa iğne dedim daha sıkı takip olcak hayırlısıyla 9.günde çağardı beni bakalım buay yumoş nasıl olcak buay çok olumlu olmak istiyorum hakkımızda hayırlısı
Canım Allah gönlüne göre versin inş bu ay olur ❤️

Kızlar selam bugün iğneden itibaren 8.ci günüm. Sol tarafımda inanılmaz bir batma oluyor ara ara gelip gidiyor. İğnenin etkisi mi acaba hala? Yoksa döllenme olma ihtimaline ilişkin bir ağrı mı?

Kızlar selam bugün iğneden itibaren 8.ci günüm. Sol tarafımda inanılmaz bir batma oluyor ara ara gelip gidiyor. İğnenin etkisi mi acaba hala? Yoksa döllenme olma ihtimaline ilişkin bir ağrı mı?
Selam canım. Yumurta rahme yeni ulaştı bugünlerde. İnşallah döllenmeden dolayı bir batmadır 👍🏻 Olma ihtimali var.

Yumurta çatladığında bu tip bir akıntının olması normal canım. Hepimiz hamileliği öğrenmeden önce adet olacakmış gibi hissediyorduk bu belirtidir zaten ama her adet olacakmış hissi doğru olmayabiliyor bunun için en doğru yöntem doktorunun test yapılmasını önerdiği tarihte test yapman. Sevgiler ❤

[/QUOTE

beni tedirgin eden akıntımın fazla olmaması çok çok az bir akıntı oldu bir haftadır yok akıntı. Regl olacakmışım gibi ağrı yaşıyorum bu normal mi acaba. Bir kere daha ovitrella olmuştum ozaman akıntım çok olmuştu ve ağrım olmamıştı ama gebelik oluşmamıştı. Şimdi ise akıntı yok ağrı çok normal olan hangisi

Aman diyim yumurtalar a iyi bak bizimkiler çok nazlı ya büyümüyor ya catlamiyor 😀 Allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun inşallah güzel haber gelir 🙏🏻💕

Canım kimsenin gebelik belirtisi aynı olmadığı gibi herkesin her gebeliğinin belirtisi de aynı olmuyor. İlaçlar gebelik belirtileri ile aynı belirtiler veriyor. Bu sebeple 1. ovitrelle kullandığında çok akıntı olduysa 2. De de çok olacak ya da olmayacak diye bir durum yok. En sağlıklısı her zaman iğneden sonraki 14. Gün test yapmaktır. Umarım bebişin seninledir 🥰🙏🏻

Back