Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca LaRisaCca Dream1988 Dream1988 RabiaGunes RabiaGunes Fit mutlu anne Fit mutlu anne kızlar sizin mide bulantınız ne zaman başladı ,benim sabahları kalkttıgımda yavaş yavaş hissetmeye başladım ,kokusu hoşuma gitmeyen birşey yiyemiyorum,eğer üst üste yersem tiksiniyorum vee sürekli yatmak istiyorum:110:
selam canım. ben de yazıyım dedim :) şuan 9.haftamdayım. Cumartesiye kdr ara ara oluyordu benim. Ama 3 gündür şiddetlendi. Normalde 5ten sonra başlar ortalama. benimki 9dan sonra şiddetlendi. Allah yardımcımız olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Bu arada kendi dr uma gidemediğim iöin ona soramadım tabi regli olamıyorum bunun için ne yapabiliriz diye. En son progesteron kullandım işte öyle oldum
Canım hsg çekilen ay gebe kalma şansı çok yükseliyor. Rabbim bilemiyoruz bize neler hazırlamış. Bence adet olamıyorum zaten diye düşünme sen yine de değerlendir bir bakarsın olur. Doktoruna da güveniyorsan yazdığı ilacı da kullanmalısın bence.

LaRisaCca LaRisaCca Dream1988 Dream1988 RabiaGunes RabiaGunes Fit mutlu anne Fit mutlu anne kızlar sizin mide bulantınız ne zaman başladı ,benim sabahları kalkttıgımda yavaş yavaş hissetmeye başladım ,kokusu hoşuma gitmeyen birşey yiyemiyorum,eğer üst üste yersem tiksiniyorum vee sürekli yatmak istiyorum:110:
Kuzum karnım açsa midem bulanıyor herşeyi yiyorum ben 😁 bir kere kustum sadece. Demir ilacını ilk içtiğim zamandı. Aklınızda bulunsun demir ilacı kusturabiliyor ve siyah kusturuyor korkmayın. Ama sonra demir e devam ettim ve hiç kusmadım

Günaydın kızlar, benim ovitrelle vurulalı bugün 10.günüm (iğne günü hariç). Dün geceden beri inanılmaz kasık ağrım var 2-3 gündür de arada bir batma oluyor geçiyor. Hala daha iğne etkisi mi sizce?
Evet canım 2 gün sonra geçmiş olur iğne etkisi ❤️ İnş bebişin seninledir

Benimde sabahları oluyor cnm eşimle yakinlasasim gelmiyor 🙈🙄
O daha da ayrı bi dert ama zaten doktorum bi süreliğine ilişki yasakladı 😅
selam canım. ben de yazıyım dedim :) şuan 9.haftamdayım. Cumartesiye kdr ara ara oluyordu benim. Ama 3 gündür şiddetlendi. Normalde 5ten sonra başlar ortalama. benimki 9dan sonra şiddetlendi. Allah yardımcımız olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş
Düşündüm biri daha vardı diye isim çıkaramadım 🥰 yorumun için teşekkürederim canım ,aslında dert etmiyorum çok bekledim çünkü ama kızımı ihmal etmekten korkuyorum ,umarım şiddetli geçirmem
RabiaGunes RabiaGunes canım evet senin çok ağır geçiyor farkındayım 😔,gerçekten Allah yardımcımız olsun,bebeklerimiz yeterki sağlıkla dünyaya gelsinler🤗

Kuzum karnım açsa midem bulanıyor herşeyi yiyorum ben 😁 bir kere kustum sadece. Demir ilacını ilk içtiğim zamandı. Aklınızda bulunsun demir ilacı kusturabiliyor ve siyah kusturuyor korkmayın. Ama sonra demir e devam ettim ve hiç kusmadım
Maşallah canım yaa normalde ikizlerin daha şiddetli geçer derler ,bünyen ne kadar kuvvetli 💪🏻☺️ Benim de ilkinde Demir ilacı mahfediyordu daha kullanmaya başlamadım hayırlısı bakalım 😁

Evet ben de nefesten tiksiniyorum 🤓
kızımda da öyle olmuştum ben adam kokuyordu resmen :D belli etmemeye çalışsam da anlıyor tamam yaklaşmıyorum diyor bebeği koydun gobusune uzak duruyor demi diyor😃🤭
O daha da ayrı bi dert ama zaten doktorum bi süreliğine ilişki yasakladı 😅

Düşündüm biri daha vardı diye isim çıkaramadım 🥰 yorumun için teşekkürederim canım ,aslında dert etmiyorum çok bekledim çünkü ama kızımı ihmal etmekten korkuyorum ,umarım şiddetli geçirmem
RabiaGunes RabiaGunes canım evet senin çok ağır geçiyor farkındayım 😔,gerçekten Allah yardımcımız olsun,bebeklerimiz yeterki sağlıkla dünyaya gelsinler🤗
Aynen kız ben soramadm da doktora vala ya Aralık 9 a aldm randevu

kızımda da öyle olmuştum ben adam kokuyordu resmen :KK70: belli etmemeye çalışsam da anlıyor tamam yaklaşmıyorum diyor bebeği koydun gobusune uzak duruyor demi diyor😃🤭

Aynen kız ben soramadm da doktora vala ya Aralık 9 a aldm randevu
Bence muhtemelen sana da aynı şeyi diyecektir ilk gebeliğimde de normal olmasına rağmen yasaklamıştı 😃

Ay ben azalir diye umit ederken artiyor mu??

Maşallah canım yaa normalde ikizlerin daha şiddetli geçer derler ,bünyen ne kadar kuvvetli 💪🏻☺ Benim de ilkinde Demir ilacı mahfediyordu daha kullanmaya başlamadım hayırlısı bakalım 😁
Canım gerçekten bünyem kuvvetlidir canımberktir. O yüzden dilerim herkes bulantısız gebelim geçirir ❤️

Back