Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaşAllah kız vala bende tık yok adam yanaşıyor hiç içim kıpırdamıyor 🙄🤷
Bi keresinde 2 hafta geçti. Bize yasak. Kanamam da olmuyordu ama istirahatteydim işte. “Bune ya “dedim “seven insana ızdırap bu” “gelll burayaaaa :KK4:“ dedim 😂😂😂 evet bi kere çılgınlık yaptım pişman değilim 😂

Bi keresinde 2 hafta geçti. Bize yasak. Kanamam da olmuyordu ama istirahatteydim işte. “Bune ya “dedim “seven insana ızdırap bu” “gelll burayaaaa :KK4:“ dedim 😂😂😂 evet bi kere çılgınlık yaptım pişman değilim 😂
hahaha bizim daha o kadar açılmadı ara iki hafta da çok uzun tabi norma cinsel hayata göre 😃 insAllah düzelir benim isteksizlikte vala adam düz duvara tırmanacak

Yaaaaaa MaşAllah cnm ya çok erken hissetmeye başladım bence ikiz olduğu için mi ki
Bilmiyorum ki , özellikle dikkat ettim bağırsak hareketi mi diye, değildi çok eminim. Birkaç gün önce sağdakini hissetmiştim bu sabah da soldakini hissettim 🥰

Maşallah canım o zaman sana 😀 valla hamile kalsam 9 ay izine ayrılmış gibi hissederim çocuk yapcaz die aylardır deniye deniye bir hal olduk zaten 😀😀😀

Maşallah canım o zaman sana 😀 valla hamile kalsam 9 ay izine ayrılmış gibi hissederim çocuk yapcaz die aylardır deniye deniye bir hal olduk zaten 😀😀😀
Ayy 13 ay tavşan gibi geçen süreden sonra 2 hafta olmayınca bi boşluk oluyor 😂 ne bileyim bana öyle gelmişti

Kuzum karnım açsa midem bulanıyor herşeyi yiyorum ben 😁 bir kere kustum sadece. Demir ilacını ilk içtiğim zamandı. Aklınızda bulunsun demir ilacı kusturabiliyor ve siyah kusturuyor korkmayın. Ama sonra demir e devam ettim ve hiç kusmadım
Ben eskiden içmiştim ferritinim düşük benim. bağırsak düzenimi çok bozmştu. sen de ne gibi yan etkiler yaptı? hap mı yksa şurup şeklinde mi?

Back