• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım eve geldim bugün o kadar bitkinim ki. Dün sağlıklı görünmeyen bebeğimin burun kemiğini gördük. İlk defa yön değiştirmişti elleri kolları oynuyordu. Çok mutlu hissettim kendimi. Rabbim benden ümidini kesme diyor belki de. Belki de yavrum direniyor belki görünümü iyi olacak. Allah evlatlarımıza sağlık versin. Diğer bebeğim de çok şükür iyi. Sızıntı şeklinde kanamam devam ediyor. İlaçlarımıza devam edeceğiz

Ay inanamiyorum hadi insallah♥️ Cok sevindim!

Kızlar selam,ben bu ay son kez femara kullanıyorum önümüzdeki ay aşılamaya başlayacağız.10 gün günde 2 tane içiyorum ben femarayı. Sorum şu bugün daha yumurta kontrolü bile yapılmadan lekelenme başladı. Regl sancısı gibi sancım var ara ara vuran.Böyle bir şey yaşayan oldu mu?Pazartesi yumurta kontrolüne gidecektim :KK43:

Kızlar selam,ben bu ay son kez femara kullanıyorum önümüzdeki ay aşılamaya başlayacağız.10 gün günde 2 tane içiyorum ben femarayı. Sorum şu bugün daha yumurta kontrolü bile yapılmadan lekelenme başladı. Regl sancısı gibi sancım var ara ara vuran.Böyle bir şey yaşayan oldu mu?Pazartesi yumurta kontrolüne gidecektim :KK43:
Canım Allah yardımcın olsun öncelikle. Ben femaraya adetmin 3.günü filandı başladım. sadece 5 gün ve günde 2 kere içiyordum. Bence doktoruna danış bi. Belki kontrole çağırabilir

Canım eve geldim bugün o kadar bitkinim ki. Dün sağlıklı görünmeyen bebeğimin burun kemiğini gördük. İlk defa yön değiştirmişti elleri kolları oynuyordu. Çok mutlu hissettim kendimi. Rabbim benden ümidini kesme diyor belki de. Belki de yavrum direniyor belki görünümü iyi olacak. Allah evlatlarımıza sağlık versin. Diğer bebeğim de çok şükür iyi. Sızıntı şeklinde kanamam devam ediyor. İlaçlarımıza devam edeceğiz
Allahım sizleri birbirinizden ayırmasın. Saglık ve huzur diliyorum. İnş hep böyle güzel devam etsin

Merhaba bende femara ardından 15 kasımda ovitrella vurundum. Bugün ovitrellanın üstünden tam 1 hafta geçti. Sadece iğnenin ertesi günü hafif akıntı oldu hatta kahverengi akıntı. Başka da bir akıntı olmadı. Acaba çatlamadı mı bir de şuan ara ara regl olacakmışım gibi sandı hissediyorum. Hamile kalanlar adete 1 hafta kala birşeyler hissetti mi

Kızlar doktordan çıktım kese gördü ama çok küçük henüz şekli güzel dedi iki haftalık dedi nasıl oluyor anlamadım 😬🤔🙄 kan istedi tekrar folik asit yazdı gönderdi pazartesi çıkacak sonuç
Kuzum senin en son adetinin ilk günü ne zamandı ,ona göre hesaplamadı mı acaba belki yumurtlama gününe göre söylemiştir

Siyah inci86 Siyah inci86 cnm muhtemelen yanlış hesapladı benim geç döllenme olunca karıştı snrm pazartesi kan sonucumu gosterecem bklm ne dicek
Olabilir canım kan testinde belli olur ne kadarlık olduğu,bizim de yaklaşık değerlerimizdir aynı gitti seninle,yani senin de 4-5 haftalık olması lazım zaten

Back