• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa o karpal tünel sendromu benim ilk hamileliğimde bitirdi beni, Allah'ım diyorum her gece mi elimin üzerine yatıyorum bu nasıl uyuşma? meğer durum çok farklıymış 🙄
Kuzum aynen önce ben de elimin üzerine yatıyorum zannediyordum meğer hamilelikte vücut ödem tuttuğu için bası artıyormuş bu sebepten oluyor muş hepsi ilaçta kullanamıyoruz artel alacak bugün eşim onunla tedavi olmaya çalışacağım çok şiddetlenirse az az kortizon enjekte ediyorlarmış. Yoksa hamile olmasan 5 dk lık işi var

Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.
Aminn Hayırlı Cumalar herkese. RABBİM gönlümüzden geçenleri bizlere hayırlısı ile nasip etsinnn.

Canım en kısa zamanda senin de güzel haberini alacağız buna inan ben çok hissediyorum 🤩

Canım işte yumurtlama olacağının sinyali o. Tam denk gelmiş sıkıntı yok. İnşallah gönlüne göre olur ❤

Canım 3. Ayımda 2,5 kg aldım şimdilik 🥰 ikiz bebek için ideal ilerliyoruz çok şükür
Maşallah canım. ben 7 bucuk haftada 1.5 kilo aldm :( püffff. sık sık yemek bana göre değil bence. en fazla 3 öğüünn az az. bana ideal galiba :s yoksa alıyorum

Maşallah canım. ben 7 bucuk haftada 1.5 kilo aldm :KK43: püffff. sık sık yemek bana göre değil bence. en fazla 3 öğüünn az az. bana ideal galiba :s yoksa alıyorum
Canım ekmeği çok tüketmemeye çalış her öğünde bir dilim yesen enerji almak için yeterli geriye kalanlar hep besin ağırlıklı olsun hamurlu ve çok şekerli şeyler tüketmemeye çalış ben sadece bunlara dikkat ediyorum meyve mi kuruyemişimi sütümü peynirli mi yumurta mı soda mı unutmamaya çalışıyorum ev yemeği tüketiyorum ve çok acıkmama rağmen ayrıca sık acıkmama rağmen her acıktım da çok yemiyorum Sadece nefsimi köreltiyorum

Canım ekmeği çok tüketmemeye çalış her öğünde bir dilim yesen enerji almak için yeterli geriye kalanlar hep besin ağırlıklı olsun hamurlu ve çok şekerli şeyler tüketmemeye çalış ben sadece bunlara dikkat ediyorum meyve mi kuruyemişimi sütümü peynirli mi yumurta mı soda mı unutmamaya çalışıyorum ev yemeği tüketiyorum ve çok acıkmama rağmen ayrıca sık acıkmama rağmen her acıktım da çok yemiyorum Sadece nefsimi köreltiyorum
ben de öyle aynen proteini bol almaya çalışıyorum. kahvaltıda bile normalde de ekmek yemiyorum ztn ben. tek sıkıntım; işyerinde öğle yemeklerim çok sıkıntılı. hep fast food var bu çevrede. hiç ev yemeği yok yiyebileceğim. salata da yiyemiyorum doğal olarak nasıl yıkandıgını bilmediğim için. yolum çk uzak oldugu için evden de getiremiyorum. vs vs.. Öyle işte :( ben de bol ceviz, biraz kuruyemiş, peynir, süt, yoğurt. bunları gün içerisinde tüketmeye çalışıyorum. tabi bağırsaklar biraz daha az çalıştığı için düzensizlik de şişiriyor beni.

Kizlar gunaydin , dun eve gidene kadar iyiydim eve gittim yine ogurdum kustum hic bise yiyemedim ac yasiyorum resmen bi de bu yetmezmis gibi gene kanamam basladi 10:30 a randevu aldim belki sabah a kadar gecer dedim gecmiyo , ben simdi mudurden nasil izin alcam 😢😢 Allah im kimseyi caresiz birakmasin cok zor gunler yasiyorum gecer mi bu gunler 😢😢
Cumanın yüzü suyu hürmetine Allah sana yardım etsin canım yükünü alsın üstunden müdürüne izin verilir inşallah bebeğinide görürsün iyi düşün iyi olsun hayırlı haberler 🙏🏻

Kuzum aynen önce ben de elimin üzerine yatıyorum zannediyordum meğer hamilelikte vücut ödem tuttuğu için bası artıyormuş bu sebepten oluyor muş hepsi ilaçta kullanamıyoruz artel alacak bugün eşim onunla tedavi olmaya çalışacağım çok şiddetlenirse az az kortizon enjekte ediyorlarmış. Yoksa hamile olmasan 5 dk lık işi var
Senin erken başlamış ama ya ,benim son iki ayda oldu ama çok rahatsızlik vericiydi inşallah artmaz canım bı yerde biter .
Süperrr :halay: inşallah çok almadan atlatırız
Ayyy benim ilk gebeligimde aldığım kiloyu duysanız dudağıniz uçuklar 😂

ben de öyle aynen proteini bol almaya çalışıyorum. kahvaltıda bile normalde de ekmek yemiyorum ztn ben. tek sıkıntım; işyerinde öğle yemeklerim çok sıkıntılı. hep fast food var bu çevrede. hiç ev yemeği yok yiyebileceğim. salata da yiyemiyorum doğal olarak nasıl yıkandıgını bilmediğim için. yolum çk uzak oldugu için evden de getiremiyorum. vs vs.. Öyle işte :KK43: ben de bol ceviz, biraz kuruyemiş, peynir, süt, yoğurt. bunları gün içerisinde tüketmeye çalışıyorum. tabi bağırsaklar biraz daha az çalıştığı için düzensizlik de şişiriyor beni.
Haklısın canım öyle de çok zor olur acaba birazcık çanta boyunu büyütsen içine salatalık elma armut gibi bir şeyler koysan acıktığın zaman en azından onlardan ağzına atabilirsin.

Senin erken başlamış ama ya ,benim son iki ayda oldu ama çok rahatsızlik vericiydi inşallah artmaz canım bı yerde biter .

kaç kilo aldın???? hepsini verdin mi? çok umutsuzum üstüme yapışır kilolar diye. 63.5 ile hamile kaldm

Evet canım ama ikiz olmasından dolayı öyle oluyor bir de ben çatlamayım diye çok su içiyorum ve bebeklerin sağlığı için suyu azaltacam çünkü tuzlu tüketmiyorum aklıma başka birşey gelmiyor

kaç kilo aldın???? hepsini verdin mi? çok umutsuzum üstüme yapışır kilolar diye. 63.5 ile hamile kaldm
Ben ilk 23 kilo aldım🙄🤭 ama her yerim o kadar şişmişti ki , parmağımi bastırıp kaldirdigimda izi kalıyordu,ama 6 ayda eski kiloma geldim 52 oldum yine,bu sefer yaşımdan dolayı çabuk veremiyorum ilk defa bu sene kilo aldım 60 kiloyum ama bu gebeligimde dikkat etmeye çalışıcam
Evet canım ama ikiz olmasından dolayı öyle oluyor bir de ben çatlamayım diye çok su içiyorum ve bebeklerin sağlığı için suyu azaltacam çünkü tuzlu tüketmiyorum aklıma başka birşey gelmiyor
Senin ailende ikiz gebelik var mıydı unutmuşum, benim annemin ve teyzemin ikizi varmış, acaba benim de olur mu ki?😊 Benim ilkinde göbeğim hiç catlamadi ,sadece bacaklarım biraz çatladı çok ilginç 🤭

Kizlar gunaydin , dun eve gidene kadar iyiydim eve gittim yine ogurdum kustum hic bise yiyemedim ac yasiyorum resmen bi de bu yetmezmis gibi gene kanamam basladi 10:30 a randevu aldim belki sabah a kadar gecer dedim gecmiyo , ben simdi mudurden nasil izin alcam 😢😢 Allah im kimseyi caresiz birakmasin cok zor gunler yasiyorum gecer mi bu gunler 😢😢
canım ya mutlaka bize haber ver nasıl oldun diye? Allahım zorunu kolaylaştırsın :dua:

Kızlarr bugün kontrolüm vardı. Adanadaki perinatoloğum değil aşılamamı yapan kendi doktoruma. Perinatoloğa cumartesi gideceğim. Kontrol de iki oğlumun olacağını öğrendim 👶🏻👶🏻 😁 tabiki 13.-14. Haftada daha net bileceğiz ama şuan 2 si de erkek görünüyor 🤰🏼🤰🏼
canımm 12.haftada belli ediyor mu o kadar ya? genelde 15-16 yı bekliyorlar ya, oyle biliyorum ben. ultrasonu yapan kişi çok önemli tabi. Allah ne verirse versin hayırlısını versin İnş :KK200:

yaaa tüh Rabbim kolaylık versin canım kanamam ne durumda
Ömrümüzün hikayesini yazan en büyük ve en güzel yazıcı olan Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.
amin cnm hayrlı cumalwr

Back